Gość: Ko*la IP: *.access.nacamar.de 13.11.01, 11:40 Szukam sympatycznej Pani okolo 40 lat. Z okolic Legnicy, w celach´ wiadomych ????????? Ko*la Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Szukam Pani w celach...........? 13.11.01, 11:50 A jakie to są wiadome... cele??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Szukam Pani w celach...........? 13.11.01, 12:00 Pokićkało mu się, chciał napisać - w widocznych. Dlatego też wszystkie maszkary - szans nie macie! No, chba, że Klaudie Schiffer. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Szukam Pani w celach...........? 13.11.01, 12:01 Zdjęcia chce zrobić albo pokazać kolekcję płyt, dlatego musi być widno. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Szukam Pani w celach...........? 13.11.01, 12:04 mag_nolia napisał(a): > A jakie to są wiadome... cele??? A co Magnolio, masz kolo 40 ??? a ja glupi myslalem ze jakas smarkula jestes ! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Szukam Pani w celach...........? 13.11.01, 12:11 A Ty Potworze...? Też nie przedstawiłeś się zbytnio...?? Z jakiej bajki się wywodzisz...?? A chciałbyś bym była ok. 40-ki, czy wolałbyś mnie smarkulą - bo mogę się dostosować, wiesz na forum wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ko*la Re: Szukam Pani w celach...........? IP: *.access.nacamar.de 13.11.01, 12:06 Takie jak miedzy kobieta i mezczyzna, pro´sto z zycia wziete. Moze to troche prozaiczne ale uczciwe. Ko*la Odpowiedz Link Zgłoś