magdajeden 12.11.06, 19:33 ni z tego ni z owego zaczął pisac na tym forum? i dlaczego kreuje sie na guru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes_wies Re: dlaczego szarm 12.11.06, 19:34 magdajeden napisała: > ni z tego ni z owego zaczął pisac na tym forum? i dlaczego kreuje sie na guru? - jest zdenerwowany, podano mu w przedziale rwstauracyjnym, zamiast czarnej kawy , zieloną herbatę i postanowił zdemolować Warsa i obrazić obsługę :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego szarm 12.11.06, 19:52 aaaa, no fakt to może być powodem głębokiej frustracji. ale sam sobie jest winien, kto normalny korzysta z "warsa'? chyba, ze kreuje sie również na ekscentryka ryzykującego życie i zdrowie dla wyzszych celów? (jakich?) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego szarm 12.11.06, 19:57 Z Warsa korzysta ten kto lubi, ja lubię peerelowski styl. Wchodząc do takich miejsc czuję sie jak w domu, mając świadomość,ze mogę dostać od jakiegoś jełopa w mordę , który przyszedł się sadzić. Polecam takim typkom , drinki z palemką w Holetlu Gołębiewskim. Tam obsługa dla każdego buraka bedzie uprzedzająco miła . Możliwe ,że tam kelner nie napluje do zupy. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: dlaczego szarm 12.11.06, 22:13 a wiesz nie dziwi mnie to:)przy goleniu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego szarm 12.11.06, 20:05 w domu tez masz swiadomosc, ze mozesz dostac w morde? nie lubie kawy w szklankach, herbaty, nawet zielonej tez wiec wars według mnie jest miejscem dla ekscentryków/samobójców lub menelków Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: dlaczego szarm 12.11.06, 20:11 róznież dla obserwatorów, miłośników klimatu, przeciwników nadętych kelnerów wyglądających jak odbici na ksero, obrzydliwie mizdrzących się gotowych na wszystko dla jakiegoś marnego napiwku. Smakoszy śledzia po japońsku schabu po warszawsku, faszerowanych jaj i kieliszka dobrze zmrożonej czystej wódeczki. Odpowiedz Link Zgłoś