ebi3 15.11.06, 08:44 Ale mam humorek dzis;) wczoraj moja przyjaciolka urodzila sliczna coreczke....ale jest piekna ta kruszynka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: Czesc kobitki;))))) 15.11.06, 08:53 eeeeeeeeee to fajnie :) mój nastrój dzis tez jakby lepszy :) gratulacje dla przyjaciolki :)a jak na imię ma? lub będzie miala?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Czesc kobitki;))))) 15.11.06, 09:18 bedzie miala Wiktoria;)wlasnie od niej wrocilam kurcze prawie 9 m-cy patryzlam jak zza biurka ( bo pracujemy razem ) rosnie brzuch,czulam jak dzidizus kopie a teraz juz jest na swiecie;) ciesze sie jakby to bylo moje hihiih Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Czesc kobitki;))))) 15.11.06, 09:23 doskonale Cię rozumiem. Wiktoria ma na imię moja chrześnica - córka mojej siostry - ma 4 latka. Teraz siostra jest znów w ciązy, juz blisko rozwiazania (8miesiac) i tez czuje jak kopie i te pe. Niesamowite uczucie:) I tez taka radość mnie ogarnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Czesc kobitki;))))) 15.11.06, 09:25 rasgeea napisała: > doskonale Cię rozumiem. Wiktoria ma na imię moja chrześnica - córka mojej > siostry - ma 4 latka. Teraz siostra jest znów w ciązy, juz blisko rozwiazania > (8miesiac) i tez czuje jak kopie i te pe. Niesamowite uczucie:) I tez taka > radość mnie ogarnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Czesc kobitki;))))) 15.11.06, 09:25 dobrze powiedziane "miała" hehe :) usialam sprawdzic pocz\te to i na forum wlazłam przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Czesc kobitki;))))) 15.11.06, 09:27 rasgeea napisała: > dobrze powiedziane "miała" hehe :) usialam sprawdzic pocz\te to i na forum > wlazłam przy okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamforest Re: Czesc kobitki;))))) 16.11.06, 15:46 Mam siostrzyczke mlodsza o 18lat, caly okres ciazy do niej mowilam, pukalam w brzuch mamy... Moze dlatego jestem teraz jej ulubienica :) A moze to slodycze i moje rzadkie bywanie w domu rodzinnym powoduja, ze tak mi sie rzuca na szyje, jak mnie widzi :D Odpowiedz Link Zgłoś