dragon_fruit 22.11.06, 09:40 ja tego nie przeżyję! taki zawodnik! takie bary! buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Ian Thorpe kończy karierę!:(((((((((((( 22.11.06, 10:08 no to teraz będę musiał góglać żeby te bary sprawdzic... przecież ja nie pamiętam barów jakichkolwiek... ? bardzo pani dziekujemy, bardzo :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ian Thorpe kończy karierę!:(((((((((((( 22.11.06, 10:10 hę, hę... ian-thorpe.org/gallery/displayimage.php?pos=-1203 niechaj kończy Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Ian Thorpe kończy karierę!:(((((((((((( 22.11.06, 10:13 :))) weźże chlopie zrozum, ze jak na podium wchodzil po kolejne zloto, to mi gacie spadaly Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Ian Thorpe kończy karierę!:(((((((((((( 22.11.06, 10:14 drzejms-buond napisał: > hę, hę... > ian-thorpe.org/gallery/displayimage.php?pos=-1203 > niechaj kończy mówisz, że masz fajniejsze ;>? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ian Thorpe kończy karierę!:(((((((((((( 22.11.06, 10:21 własnie, wprost przeciwnie...co mi mój blask będzie przyćmiewał? ładny chłopiec jest to niech sobie siedzi w domu! :-[ ma byc jeszcze sławny i bogaty? do domu, mówię!!!! co do spadających gaci... hmm... jest to zjawisko czysto fizyczne. zaciśnij gumeczkie :} Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Ian Thorpe kończy karierę!:(((((((((((( 24.11.06, 07:45 drzejms-buond napisał: > ładny chłopiec jest to niech sobie siedzi w domu! > > co do spadających gaci... > hmm... jest to zjawisko czysto fizyczne. > zaciśnij gumeczkie > :} Hihihi, słuszna rada :)))))) O jejku, ale mnie tym Dżejms rozśmieszyłeś, hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś