drzejms-buond 22.11.06, 10:54 proponuję w celach ozdrowieńczych, odtruwajacych wątek genialnych scen filmowych: niestety sceny pogrzebu z Alien3 nie znajduję... ale za to... tears in rain www.youtube.com/watch?v=fRY6fO8AajE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: sceny genialne 22.11.06, 11:24 bliskie www.youtube.com/watch?v=tUcOaGawIW0 Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sceny genialne 22.11.06, 11:36 zawsze mnie zainspirujesz... mam wiele, pewnie poszukam, ale na razie znalazlam to: www.youtube.com/watch?v=HueOtaUJKqk&mode=related&search= to tylko pierwsza scena z calosci, koncowa jest nieziemska rowniez (ale nie tak nieziemska jak twoje 007, cytaty)... jak i caly film.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sceny genialne 22.11.06, 11:41 i film, ktory rowniez ma genialny koniec: www.youtube.com/watch?v=8VSh8b5d1tk&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 22.11.06, 12:59 trailery to inny świat.właściwie każdy film wygląda w nich genialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sceny genialne 22.11.06, 13:40 wiem ale trudno sobie wyobrazic, by z tych dwoch zacytowanych przeze mnie filmow pokazac ostatnie sceny... chyba musialabym popelnic sepuku z obawy przed rozstrzelaniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 22.11.06, 13:44 hoooooooopaaa www.youtube.com/watch?v=jeNsr_nQEfE ticz mi tu dens... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: sceny genialne 22.11.06, 14:07 matko, 007, duza buzka :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 22.11.06, 14:23 www.youtube.com/watch?v=IV3sM2eElcI&mode=related&search= tako rzecze zaratustra (od 7 minuty) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 22.11.06, 15:16 o jezu! www.youtube.com/watch?v=SHdFHuxzzAI&NR Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 22.11.06, 15:39 dla równowagi psych. :-} www.youtube.com/watch?v=66OKMz5r16s&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: sceny genialne 22.11.06, 16:05 to ja poprosze o scene latania z "Aut of Africa". I żeby była ta cudna muzyka. Jestem tak wykończona, że nie mam siły szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 22.11.06, 16:31 salomota nie ma ale muza jest www.youtube.com/watch?v=G3zKtl-Np7o Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: sceny genialne 22.11.06, 17:13 i jest Redford :))))) Dzięki gałubczik. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: sceny genialne 23.11.06, 16:26 musiałem dać, moze mnie nie capną za igranie z prawami autorskimi?;) kto ogladał wie o co chodzi, genialny Jacques Villeret,swieć panie dobry Boże nad jego genialną aktorską duszą, i Daniel Prevost też super www.youtube.com/watch?v=gCnfamPrXtY kto nie oglądał, niech sie zaczai, mozna kupic po 5 PLN absolutna perełka komediowa Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 24.11.06, 09:47 forumowicz_pospolity napisał: > musiałem dać, moze mnie nie capną za igranie z prawami autorskimi?;) > kto ogladał wie o co chodzi, genialny Jacques Villeret,swieć panie dobry > Boże nad jego genialną aktorską duszą, i Daniel Prevost też super > www.youtube.com/watch?v=gCnfamPrXtY > kto nie oglądał, niech sie zaczai, mozna kupic po 5 PLN > absolutna perełka komediowa > ale to po francuskiemu jest? czy to jest to coś DLA PALANTÓW? dobrze kojarze? jak luibisz takie klimaty, to polecam "BON VOYAGE" też za 5 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne: spike 24.11.06, 12:25 www.youtube.com/watch?v=ZnqL6BDNNMo&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: sceny genialne 24.11.06, 17:42 drzejms-buond napisał: > forumowicz_pospolity napisał: > > > musiałem dać, moze mnie nie capną za igranie z prawami autorskimi?;) > > kto ogladał wie o co chodzi, genialny Jacques Villeret,swieć panie dobry > > Boże nad jego genialną aktorską duszą, i Daniel Prevost też super > > www.youtube.com/watch?v=gCnfamPrXtY > > kto nie oglądał, niech sie zaczai, mozna kupic po 5 PLN > > absolutna perełka komediowa > > > > > ale to po francuskiemu jest? czy to jest to coś DLA PALANTÓW? dobrze kojarze? kolacja dla palantów na tej płycie za 5 zł jest tez polska wersja oczywiscie jakby cos to bierz bo dobre:) > jak luibisz takie klimaty, to polecam "BON VOYAGE" też za 5 zł! słyszałem o tym filmie ale nie widziałem go nigdy na dvd po 5 pln ale poszukam jak mówisz ze jest Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka801 Prawie jak Bond 23.11.06, 18:07 www.youtube.com/watch?v=OoLBycnbeaU Bareja rulez Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond scena genialna 24.11.06, 13:56 małas-godlewska i bruno www.youtube.com/watch?v=r4PMHt7vSE8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 27.11.06, 14:31 koyaa jedyny film, na którym byłem w kinie DWA RAZY POD RZĄD a za każdym razem był to inny rząd :-P www.youtube.com/watch?v=rPY6jTiCMh8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 28.11.06, 17:24 shop of horror www.youtube.com/watch?v=Nmp-Kxk5FYE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 12.12.06, 10:33 teatrzyk "zielone oko" przedstawia www.youtube.com/watch?v=_OqIxes1GUY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 13.12.06, 17:34 starałem się wczoraj nie oglądać ale.. ten neil young w połączeniu z TYM obrazem... ech... www.youtube.com/watch?v=SaS04xC_Mjw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 15.12.06, 11:49 ale sie kiedyś genialne filmy robiło. uzeszty... REDRUM! REDRUM! www.youtube.com/watch?v=1ndcHZw5U4I&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 15.12.06, 11:57 kubric raz jeszcze www.youtube.com/watch?v=m6yAEvnoCPs&search=shinbing%20stanley%20kubrick%20jack%20nicholson Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: scena genialna 21.12.06, 11:42 jako sie rzeklo Bob Fosse u plota www.youtube.com/watch?v=RF7w99-72ZI Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: scena genialna 21.12.06, 11:42 oczywiscie zle teraz dobrze: www.youtube.com/watch?v=RF7w99-72ZI Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: scena genialna 22.12.06, 11:43 Hugh Grant tanczy: www.youtube.com/watch?v=iIdH8gs6XIw Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 22.12.06, 12:15 a propos tańca w domu podobała mi się scena z tego filmu jak Kevin pokonywał swoja kobiecośc niestety nie znajduję na jutubach całości, ino fragmentum www.youtube.com/watch?v=ChukZN4UKLg Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: scena genialna 22.12.06, 12:17 jest! wyzwalanie męskości czas zacząć :-D))))))))) www.youtube.com/watch?v=BLbx_eHXHFg Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: scena genialna 22.12.06, 12:37 jak tak o tancach.. to zobaczcie sobie jak sie mozna bawic: www.maxior.pl/?p=index&id=42525&8 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: sceny genialne 26.12.06, 15:01 świeżo po luknięciu Pearl Harbora piosenka z filmu , Faith Hill www.youtube.com/watch?v=F7MK7YHZGSg genialna scena to oczywiscie sam atak - odjazd! reszta filmu taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: sceny genialne 24.01.07, 13:31 apokalipsa nał www.youtube.com/watch?v=zLRj5erjhP8 Odpowiedz Link Zgłoś