Dodaj do ulubionych

mam dosc bycia singlem...

26.11.06, 18:11
i udawac, ze jest fajnie....dla zainteresownych: jestem z Krakowa :))))
Obserwuj wątek
    • lusia501 Re: mam dosc bycia singlem... 26.11.06, 20:13
      Napisz jakie masz wady,
      powiemy Ci czy masz sznsę na stały zwiazek.
      • katia.2006 Re: mam dosc bycia singlem... 26.11.06, 21:49
        hmm wady? zbyt impulsywna...kierujaca sie emocjami, a nie wyrachowniem, dosc
        leniwa....wystarczy ?
        • schizoo Re: mam dosc bycia singlem... 26.11.06, 22:09
          katia.2006 napisała:

> hmm wady? zbyt impulsywna...kierujaca sie emocjami, a nie wyrachowniem, dosc
          > leniwa....wystarczy ?

tak,nie masz szans;
          • katia.2006 Re: mam dosc bycia singlem... 26.11.06, 23:33
            okrutna/y :((((
    • zgrywusik Re: jest tutaj taki, co 26.11.06, 23:37
      ciebie podniesie na duchu i pocieszy, tylko :)

katia.2006 napisała:

> i udawac, ze jest fajnie....dla zainteresownych: jestem z Krakowa :))))
      • menk.a Re: jest tutaj taki, co 27.11.06, 08:48
        kogo tak polecasz?? ;)
    • fred127 Re: mam dosc bycia singlem... 28.11.06, 17:25
      Ja tez....
      • leziox Re: mam dosc bycia singlem... 28.11.06, 17:43
        Moze jeszcze nie wiesz ze bycie singlem to dar od ewolucji.Ciekawe gdybys zyla
        stale w stadzie.Pewnie wtedy marzylabys zeby byc singlem...
        • kochanica2 Re: mam dosc bycia singlem... 28.11.06, 18:42
          natura człowieka- chcieć tego czego się nie ma :)
    • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:39
      katia.2006 napisała:

> ....dla zainteresownych: jestem z Krakowa :))))

Jaki ten swiat mały . Tez jestem z Krakowa. Najmniejszych szans nie mają u mnie dziewczyny o budowie ciała: szczupłej, normalnej, muskularnej, lekko puszystej, puszystej, podam później (cienkie, chude, drobne, anorektyczki, grube, bardzo grube i opasłe).

Jest jakis problem ?
      • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:43
        To może napisz jakie u Ciebie mają szanse? Tak na marginesie- uwielbiam
        Kraków:-)
        • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:48
          mają szanse:lekko smukłe i średnio drobne
      • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:43
        zn dziewczyny w ogóle nie mają u ciebie szans ;]]]] uuufffffff;)
        • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:49
          Nie jest tak zle sa odstepstwa od kazdej reguly
          • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:50
            jakież to wyjątki?;)
            • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:52
              menk.a napisała:

> jakież to wyjątki?;)

mają szanse:lekko smukłe i średnio drobne
              • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:54
                nieprawdopodobne: czyli stany średnie;]
                • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:56
                  Tu blad - lekko srednie z lyzeczką opkusy .. no moze byc poltora lyzeczki ...
                  • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 10:59
                    nie przeholuj z tą pokusą, bo Cię zemdli;]
                    • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:02
                      menk.a napisała:

> nie przeholuj z tą pokusą, bo Cię zemdli;]

Taka dawke zalecil mi lekarz jestem przypadkiem zdiagnozowanym
                      • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:17
                        corhydron też był zalecany przez lekarzy, to samo pavulon osławiony;]]
                        • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:22
                          menk.a napisała:

> corhydron też był zalecany przez lekarzy, to samo pavulon osławiony;]]

No taki szalony to juz nie jestem. Dwa kilo mączki prosze ...
                          • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:26
                            proś, każdemu wolno prosić;)
                            • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:33
                              E tam - mam dosc - ale tak naprawde druga polowka by sie sprzydala ...
                              • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:40
                                pewnie żeby się przydała...samemu dobrze ale do czasu...
                                • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:46
                                  zla.babka napisała:

> ...samemu dobrze ale do czasu...

Zycie krotkie a czas jak zając
                                • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:46
                                  prohibicji chyba wam nie wprowadzili? :DDDDDDDDDD
                                  • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:49
                                    :-):-):-):-):-):-)
                                    ach życie.....
                                    • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:55
                                      zla.babka napisała:

> :-):-):-):-):-):-)
                                      > ach życie.....

Co tak wzdychasz nie jest tak zle ....
                                      • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:56
                                        w sumie zawsze może byc gorzej...
                                        ale mam nadzieję że nie dzisiaj
                                        • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:59
                                          zla.babka napisała:

> w sumie zawsze może byc gorzej...
                                          > ale mam nadzieję że nie dzisiaj

Uśmiechnij sie jutro bedzie lepiej, usmiech wedruje daleko, zakop tego dola, szczesciu trza wyjsc na przeciw ...
                                          • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 12:01
                                            pewnie żę trzeba:-):-)
                                            poprawię sobię humor po południu
                                            • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 12:22
                                              zla.babka napisała:

> poprawię sobię humor po południu
                                              Po poludniu moze byc za pozno ... w grudniu popoludniu ...
                                              • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 12:24
                                                a jutro będzie futro;)
                                                • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 12:50
                                                  a o co sie teraz opierasz ?
                                                  • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 12:58
                                                    o oparcie od krzesła;)
                                                  • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:07
                                                    menk.a napisała:

> o oparcie od krzesła;)

Ty znowu o pokusie ...
                                                  • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:09
                                                    jak widać bywam monotematyczna;)
                                                  • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:10
                                                    menk.a napisała:

> jak widać bywam monotematyczna;)

Badz Super_menk.a
                                                  • menk.a Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:17
                                                    eeeee tam, wolę pozostać kobietą;)
                                              • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:01
                                                nie będzie za późno, mam nadzieję;)
                                                • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:09
                                                  zla.babka napisała:

> nie będzie za późno, mam nadzieję;)

mamy ją wszyscy, zabierzcie mi wszystko oprocz nadzieji !!!
                                                  • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:15
                                                    nadzieja matka głupich w sumie
                                                  • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 13:20
                                                    zla.babka napisała:

> w sumie
                                                    ja tez nawiazałem do Dantego a to chyba nie najlepszy przyklad ...
                                                    bo na pieklo jeszcze czas ...
                                                  • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 14:49
                                                    "Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem"
                                                  • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 15:00
                                                    zla.babka napisała:

> "Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem"

Ej!zla.babka wcale nie jestes taka zla... jak cie namalowali w tym nicku ...
                                                  • zla.babka Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 15:04
                                                    to mnie nie znasz;-);-);-)
                                                    ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi
                                                    jesteś całym światem"... chciałąbymżeby o mnie ktoś, kiedyś tak powiedział
                                  • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 11:54
                                    Prohibicji nie ale po co kupowac jak mam tylko nie moge znalezc ...
      • katia.2006 Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 22:31
        widzę, ze wyrosłeś na gwiazde mojego wątku... tylko jaka z tego korzysc dla
        mnie:(((
        pewnie, że zajrzalam na bloga, eee kangur...pewnie by trzymal wiecznie rece (
        łapy ? ) w kieszeni - stanowczo wolę kota, zwłaszcza, że mam...
        • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 29.11.06, 22:50
          katia.2006 napisała:

> widzę, ze wyrosłeś na gwiazde mojego wątku... tylko jaka z tego korzysc dla
          > mnie:(((
          > pewnie, że zajrzalam na bloga, eee kangur...pewnie by trzymal wiecznie rece (
          > łapy ? ) w kieszeni - stanowczo wolę kota, zwłaszcza, że mam...

Miło mi - ale nie mowmy o tym na foro ... przepraszam moja wina ...
          • katia.2006 Re: mam dosc bycia singlem... 30.11.06, 12:55
            hmmm. ...ani slowa na temat kangurow czy bycia gwiazdą ? Poprosze o bliższe
            dane o czym mam ani mru mru:x:)
            • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 30.11.06, 13:00
              katia.2006 napisała:

> kangurow <

Napisałem post do Ciebie, a tu zostalem zawalony pytaniami, przypadek ...
              a kangury, są komenty, nie lubie o tym gadac na foro ...
              • mistamef Re: mam dosc bycia singlem... 30.11.06, 13:04
                ale ja wolę kocice, przynajmniej nie znaczą swojego terytorium ...
                • barad Re: mam dosc bycia singlem... 30.11.06, 13:05
                  jak sa ostre to drapia i pozniej te ciagle dopytywania skad te podrapane plecy i
                  zaczerwienienia na szyi i .... i gdzie indziej :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka