forumowicz_pospolity 26.11.06, 21:15 Hanka wilkomen! to sie bedzie działo sory za lokalna prywate Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:18 A poszedł, poplecznik Kaczorów, trzeci bliźniak. Bardzo się cieszę ze zwycięstwa pani Gronkiewicz- Waltz. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:26 no zobaczymy jak to bedzie Hanka tez nie wzbudza mojego wielkiego entuzjazmu ale skoro taki głos ludu:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:27 ja sie ciesze troche mniej;), ale dobrze, ze kazimierz przepadl. niedobra partie wybral. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:30 Myślę, że warszawiacy zrobili na złość Kaczyńskim, nie Kazimierzowi. Szkoda chłopa, zabawny był- ale teraz czas wracać do Gorzowa. No chyba, ze bracia Kaczyńscy trzeciego bliźniaka do piersi przytulą. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 23:53 mzrr21 napisała: > Co On biedny będzie robił?????? ja wiem! ja wiem! będzie teraz sprzedawał benzynę - hue hue:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:35 juz ja widze jak Kazio do Gorzowa wraca po takim łyknieciu wielkiej polityki nie da sie zmarginalizowac tak łatwo moze zrobimy jakiego typera: jaka funkcje obejmie Kazio w najblizszej przyszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:40 Kazimierz zostanie wysłany na placówkę do... na... hmm... hm... No nie wiem. Gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:41 rozmowy_kontrolowane napisała: > Kazimierz zostanie wysłany na placówkę do... na... hmm... hm... > No nie wiem. > Gdzieś. ja stawiam ze bedzie szefem polskiej dyplomacji:) czyli MSZ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:45 albo jak klasyk, do Hondurasu;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 23:54 mówie że na CPNie :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kaźmirz adieu!! 27.11.06, 08:58 forumowicz_pospolity napisał: > ja stawiam ze bedzie szefem polskiej dyplomacji:) > czyli MSZ niestety, zostawia Fotyge prezes czyste dobro wczoraj w tiwi publicznej powiedzial, ze przeciez mamy znakomitego ministra spraw zagranicznych, wiec nie ma go po co wymieniac... chyba dlatego, ze ich slucha i nic sama nie robi bez polecenia poza tym konfitury z matka blizniakow smazyla kiedys, wiec jest przyjaciolka domu, nie do ruszenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:30 ja na Borówe głosowałem w 1, wydawal mi sie najlepszy z tej trójki dziś skreśliłem oboje czyli remis Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:33 > ja na Borówe głosowałem w 1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 21:41 gdybym był Warszowiokiem zrobiłbym podobnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Kaźmirz adieu!! 26.11.06, 22:18 gdybym była warszawianką głosowałabym na Hankę,bo chociaż strasznie niemedialna to jednak kobieta pracy,a Kazek to mi sie kojarzy z tą krową,która dużo ryczy a mleka mało daje jako szef MSZ pewnie by brylował,ale czy pracował?chociaż od Fotygi byłby zdecydowanie lepszy,bo gorszego trudno byłoby znaleźc,chyba zeby sam Pierwszy Leszek z prezydentury zrezygnował i ją zastąpił Kazek jednak moim zdaniem ministrem nie zostanie,bo podpadł Jarkowi za dużą popularnością u ludu Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka nie czepiam się ale 26.11.06, 23:55 z was komuchy:) hyhyhyhyhy:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: nie czepiam się ale 26.11.06, 23:58 u mnie drugiej tury nie było, ale po pierwszej sam siebie zaskoczyłem po wyjściu z lokalu - wszyscy na których zagłosowałem byli z listy lewuchów:| Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nie czepiam się ale 27.11.06, 09:37 O! będziemy tańczyć Walza? no, proszę! to gratulujemy chyba, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie czepiam się ale 27.11.06, 10:26 mysle, ze jest czas na zmiany po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: nie czepiam się ale 27.11.06, 11:33 w KGHM co rusz jakis prezes ze stołka leci nie zdizwie sie jesli zrobią miejsce dla KAzka , posada cieplutka , zarobki pięc razy wysze od prezydenctwa , daleko od stolycy, zyc nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nie czepiam się ale 27.11.06, 11:41 ...ale podobno NOWE jest wrogiem Dobrego? hmmm :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond kazimierzowi rosło? 27.11.06, 12:36 :-o) wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3756909.html Odpowiedz Link Zgłoś