chloe30 27.11.06, 08:31 Kaziutek na drzewo!!!!!!!!!!!!!!!!!! YES YES YES :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne_ne Re: Yes yes yes :DDDD 27.11.06, 09:34 nie wiem, z czego tu sie cieszyc. Kazio przez 4 miesiące urzędowania pracował bardzo rzetelnie. zobaczymy jak Pani Waltz sobie poradzi na stanowisku. mojego zaufania jakos nie budzi. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Yes yes yes :DDDD 27.11.06, 09:41 Jeanne_ne ja nie warszawianka, ale wczoraj pazury gryzłam - diabła bym poparła byle nie pisiora :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: Yes yes yes :DDDD 27.11.06, 13:09 chloe30 napisała: > Kaziutek na drzewo!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > YES YES YES :DDDDDD gdzie on teraz robote znajdzie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Yes yes yes :DDDD 27.11.06, 13:52 karpik1 napisała: > gdzie on teraz robote znajdzie?:D Może w jakimś powiatowym liceum hehe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Yes yes yes :DDDD 27.11.06, 19:07 Chloe, ja myslę, że on nie jest taki jak jego szefowie z PiSu. słuchałam paru jego wywiadów i on mi się podoba. zresztą pamiętam jak rzadził Warszawa: chciał rozmawiać ze wszystkimi, tylko jego pracę i pomysły blokowali Kaczyńscy i niestety był między młotem a kowadłem. nie wszyscy są tacy jak Kaczyńscy, nawet jeśli są z pisu Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: Yes yes yes :DDDD 28.11.06, 12:45 Z tym, ze jeanne problem polega na tym, ze on by prawdopodonie byl, znowu tylko figura. Tak jak byl jako premier. Oczywiscie, ze do tejpory wykonywal swoaj prace bardzo dobrze. To byla czesc kampanii. Ja jako rodowita warszawianka bardzo sie ciesze z wyboryu pani Gronkiewicz - Waltz. Odpowiedz Link Zgłoś