grzespelc 28.11.06, 09:53 Nasi siatkarze właśnie pokonali Rosję, pomimo przegrania dwóch pierwszych setów. Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelengajew Re: Siatkarze górą! 29.11.06, 11:39 Dzisiaj Serbia do zera. Bułgaria do łyknięcia, potem omłot od Brazyli i mamy vice mistrza! Byłoby pięknie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Siatkarze górą! 29.11.06, 12:23 Hmm, a jakby tak Brazylię też pokonać i złoto? Dopiero by było pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
pelengajew Re: Siatkarze górą! 29.11.06, 13:10 Oglądałem mecz z Rosją i z Serbią i myślę sobie tak: żeby wygrać z Brazylią musieli by grać w ataku jak w czwartym i piątym secie z Rosją i w bloku jak w drugim z Serbią. Musieli by tak grać przez trzy a może i przez cztery sety, bo nawet z taką grą, jeden set z Brazylią można przegrać, a to jest moim zdaniem niemożliwe. Obym się mylił:). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Siatkarze górą! 29.11.06, 14:38 Pięknie byłoby tylko wtedy, gdy będzie złoto. I ja w nie wierzę! Ech, ten polski minimalizm... Sięgać po cele najwyższe trzeba! Ps. Brazylia dostała bęcki od Francji, którą z kolei ograła Bułgaria, zaś Bułgarów ograli Brazylijczycy. Wniosek: "canarinhos" to nie nadludzie; można i trzeba ich ogolić, najlepiej na zero! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Siatkarze górą! 30.11.06, 02:54 nauma napisał: > Pięknie byłoby tylko wtedy, gdy będzie złoto. A to dlaczego? Polska siatkówka od lat 70. nawet nie powąchała podium MŚ. Dla mnie każdy medal MŚ dla naszych byłby piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Siatkarze górą! 30.11.06, 10:06 Dla mnie też. Ale przy założeniu, że walczy się o złoto i przegrywa się po daniu z siebie wszystkiego. A nie z góry zakłada, że "każdy medal będzie OK". Taka mentalność nie jest mentalnością zwycięzcy... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Siatkarze górą! 30.11.06, 12:04 nauma napisał: > Dla mnie też. Ale przy założeniu, że walczy się o złoto i przegrywa się po > daniu z siebie wszystkiego. A nie z góry zakłada, że "każdy medal będzie OK". > Taka mentalność nie jest mentalnością zwycięzcy... Trudno, widać nie mam mentalności zycięzcy, bo nawet po zdobyciu brązowego medalu będę szczęśliwy jak prosiak. (po zdobyciu złotego - jak cały chlewik) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Mamy finał!! :) 02.12.06, 11:18 Jutro pykniemy Brazylię i mamy mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Mamy finał!! :) 02.12.06, 14:31 grzespelc napisał: > Jutro pykniemy Brazylię i mamy mistrza! No, tak łatwo pyknąć to nie będzie, ale szanse oczywiście są. Trzymam kciuki za naszych!!! Tym bardziej, że przemiłe chłopaki to są! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Mamy finał!! :) 04.12.06, 09:07 Cóż, nie udało się, ale zsrebro też sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Mamy finał!! :) 04.12.06, 10:15 grzespelc napisał: > Cóż, nie udało się, ale zsrebro też sukces. Jeszcze jaki!!! Zwłaszcza dla kogoś, kto przez 30 lat nawet nie powąchał podium mistrzostw świata. Brawo siatkarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś