Dodaj do ulubionych

VIVA najpiękniejsi

30.11.06, 17:08
www.viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=771&Itemid=71
Co roku te same twarze...
To już jest nudne:)
Wybieram Chochoła z jajami i Hannę Smoktunowicz.
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 18:49
      piekni duchem czy czym?

bo niektorzy to lekkie nieporozumienie. ja rozumiem np , ze misiek koterski
      moze byc sympatyczny, smieszny, glupkowaty, ze aktualnie sie lansuje...ale
      pojawienie sie w kategorii najpiekniejszy to chyba lekka przesada
      • rozmowy_kontrolowane Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 19:01
        Nawet kapituła konkursu nie wie, jak mają być piękni ci nominowani. Bo taka
        panna Rosati jest nudna, a nie piękna, co roku nominacja i co roku odchodzi z
        kwitkiem.
        Albo taki Jarosław Kret- co w nim pięknego, poza romansowaniem z Agatą
        Młynarską?
        I to też średnio urokliwe, to romansowanie.
        • vandikia Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 19:25
          i tak najcudniejsze jest zdjecie skazowanego kammmmmmmela moim zdaniem :)
          ogolnie - lans lans lans, eh :)
          • rozmowy_kontrolowane Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 19:38
            To wszystko takie sztuczne, Kammel, Janiak, bleeeeh.
            I Jacek Poniedziałek- piękny za odwagę cywilną.
            Bzdura jakaś. Gdyby sie nie przyznał, że jest gejem, nie byłby nominowany?
            I po raz kolejny Zakościelny, słodki jak krówka- ciągutka:/
            • ginny22 Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 19:42
              Poniedziałek rok temu też nominowany był, jeszcze przed "przyznaniem się". BTW,
              z tego grona to doprawdy on najprzystojniejszy. Z kobit to bym Herman wybrała.
              A i tak wygra Mroczek-Wygrywający-Tancy (Rafał?) i Kinia. :/
              • mameluch Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 20:36
                ja myślałem że Poniedziałek nie ukrywa nic już od jakichś dwóch lat. widocznie
                wcześniej była to tajemnica poliszynela.

a konkurs oczywiście niesamowicie idiotyczny, kolejny przyczynek do bankietów i
                lizania sobie tyłków:/
                • ginny22 Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 20:51
                  > ja myślałem że Poniedziałek nie ukrywa nic już od jakichś dwóch lat. widocznie
                  > wcześniej była to tajemnica poliszynela

Dokładnie ;) Ale taki kamingałt z duzym hukiem to jakoś w grudniu 2006 było,
                  artykuł na pierwszej stronie "Faktu" i poszłooo...
                  • mameluch Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 20:55
                    najśmieszniejsze, że ja zanim wiedziałem kim jest, jak wygląda niejaki
                    Poniedziałek, wiedziałem już że jest gejem:D a pisemek kolorowych nie czytam,
                    radia nie słucham, więc na pewno znów wszystko przez forum!;)
    • figurka_z_porcelany Re: VIVA najpiękniejsi 30.11.06, 22:59
      Kiedyś mi się wydawało, że chochoł z jajami to chochoł ładniejszy, ale teraz mi
      sie wydaje, że jaja ma chochoł brzydszy, a do tego to on jest ładniejszy...

A tak w ogóle, to obstawiam moją (mniej więcej, bo ja to jak piramidy egipskie,
      ale po czterdziestce to już im tak nie ma znaczenia) kategorię wiekową - Stenkę
      i Krauzego :)
    • nesta_fan Re: VIVA najpiękniejsi 04.12.06, 14:34
      Ja nie wiem kto ustala te nominacje , jeśli redakcja , chętnie bym tą Vivę
      objechała . Dlaczego wśród nominowanych nie ma Bartka Opani , a jest np obleśny
      Koterski lub głupkowate Mroczki ( oni mi przypominają takich z czeskiej bajki
      Żwirek i Muchomorek). Przecież serial 'ndinz' jest teraz bardzo popularny (
      zwłaszcza wątek Latoszek + Lena ) , Bartek zagrał w filmie 'Statyści' itp . ,
      nawet był znim ost. wywiad w Vivie ( i piękne zdjęcia ). W takiej sytuacji ja
      nie będę głosować ( ale gdybym miała wybrałabym Maseraka i Herbuś ).
      • nioma Re: VIVA najpiękniejsi 04.12.06, 14:59
        herman? a bleeeee, brzydka i na dodatek strasznie staro wyglada
        myslalam ze ona jest dobrze po 40tce a ona dopiero co 30 skonczyla.

oczywiscie najpiekniejszy jest PONIEDZIALEK
        a z kobiet to agnieszka maciag ale nie wiem czy jest nominowana
        • irmelin Re: VIVA najpiękniejsi 04.12.06, 15:22
          Z męcizn to Poniedziałek a z kobiałek to chyba nie wiem:-( Herbuś ładna ale
          znam ją źle się przekłada na ocenę....bo to nie tylko o urodę chodzi tak???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka