anulkina 08.12.06, 07:15 fatalnie sie czuje, a z moich obliczeń i doświadczenia wynika ze pojawi sie jutro, gdy bede na uczelni :((( buu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 08:14 ja na szcęście jestem już "po" :) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 09:10 U mnie też już coś ściska w brzuchu, niby w niedziele ma zawitać, ale chyba dziś wieczór będzie Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 09:57 ja tez niby niedziela, ale przewiduje na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 10:26 ja po i mam nadzieje-przed czyli pośrodku;) uuun najgorzej dostawac wampirka w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 10:04 A ja właśnie mam wampirka.Ale na szczęście tym razem jakoś łagodnie go przechodzę:) A jak u Was "widać" ,że on będzie?Mi wyskakują pryszczyki i...prawie gwałce P.;) I to dokładnie dzień przed;) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 10:38 Nie buuu tylko hurra, ze na Sylwka nie będzie;) Ja nigdy nie wiem kiedy dostanę;) Mam starsznie nieregularne i rzadkie:/ FUCK Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 12:18 z godziny na godzine jest gorzej :( teraz na przykład nie moge zapanowac nad drżeniem rąk i w ogóle wszystko sie we mnie trzęsie... :( bez sensu, ze w te dni jestem taka do niczego, a tyle pracy przede mna :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 08.12.06, 21:55 Jeżeli będziesz miała dolegliwości zwoiązane z okresem, tzn. ból brzuhca, krzyża itp. wypij na ra (!!) kieliszek jakiegoś mocnego alkoholu (wódka, rum, whisky...) a przejdzie po około 2-3 minutach. Ja wiele razy pomóc chaiałam sobie tabletkami przeciwbólowymi, ale nic nie dawało rady, ąz sobie nie łykłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 15:13 mnie pewnie zlapie dokladnie jak bede w drodze do Polski...najgorsze, ze od dwoch miesiecy cos jest nie tak...i drugiego/trzeciego dnia doslownie 2 godziny wyjete z zyciorysu...nawet nie drgne, a o dodatkowych dolegliwosciach nie wspomne..nie wiem co sie porobilo...szykuje sie chyba wizyta u gina... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 15:19 wiesz, ja mam tak od 12 roku życia ;) i ginekolodzy pomocą szczególna nie służą :( ale powodzenia powodzenia\wytrwaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 15:32 w ich pomoc tez nie wierze za bardzo, ale wiesz dziwne, z etak nagle te bole, i okresy nie regularne..no i najdziwniejsze, ze boli nie pierwszego dnia (wtedy mam zaledwie jakies plamienie) tylko potem...dawniej tez czasem mnie bolalo nawet bardzo, ale to dawno bylo i w porownaniu z tym teraz...normalnie jakby umierala..masakra...ale po 2 godzinach przechodzi...dziwne wedlug mnie...dlatego mysle, ze cos sie musialo porobic niedobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 15:41 rozpatrywać rozwiazania można na rózna sposoby na pewno lekarz po powrocie a nuż widelec i pyanie co z podróżą czy możesz wtedy ją przespać ciepło się ubrać położyć sweter na biodra itp itd :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 15:48 nawet jakbym mogla to i tak nic nie zmienia, o spaniu nie ma mowy, ja sie ruszyc nie moge przez dwie godziny, nawet reka, czy noga...nie mwoiac o wymiotowaniu, pare razy prawie zemdlalam nawet...jedyne co to miejmy andzieje, ze sie termin przesunie,albo tym razem bedzie ok. W kazdym razie dzieki za rady mala_mi80 :) Ciezki nasz zywot kobiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 15:54 może wypij wcześniej drinka na rozluźnienie? (powaga, czasem alkohol rozluźnia) :) (chyba ktoś nawet o tym wcześniej pisał) Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 15:58 heh wezme zapas na droge ;)Prawdopodonie pomoze wiecej niz tabletki...w kazdym razie dwie godziny powinnam jakos przetrzymac chyba...Ale anjlepsze rozwiazanie , ktore widze to wrocic do tabsow...wtedy to byla sielanka...wszystko jak w zegarku, zero blu, super cera, no i bez stresu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 16:05 oj, u mnie z tabletkami też różnie bywa... jesli masz coś, co Ci pomoże i bardzo żołądka nie obciaży to w sumie bierz, bo co innego? :) pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 16:13 ja to wlasciwie nigdy nie uzywam tabletek przeciwbolowych...moze raz na rok ;) wiec tym bardziej powinny mi pomagac, ale ostatnio wzielam 3 naraz i nic...wiec chyab nie ma sensu lykac jak nie pomagaja..no chyba, ze bez nich bylo by gorzej , ale gorzej chyab by nie moglo byc :/ Jestem przekonana, ze cos jest nie tak...Ale zawsze to lepiej umierac z bolu dwie godziny niz umierac z niepokoju ;) Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 16:18 pamiętaj, ze tabletki działają po ok. 30-40 min te mocniejsze na receptę moze po 20-25 ;) pomyśl o czymś rozluźniającym przeżyjesz! i jeszcze będziesz z siebie dumna, że się udało że po! Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 16:24 Wiem, ze przezyje, ale perspektywa 12 godzin w samochodzie z czyms takim...coz..malo zachecajaca...Spadam do domu teraz . Milego weekendu mala_mi80 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 09.12.06, 16:34 pozdrawiam również! udanego weekednu niech Ci sie dłuży! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jolitha Re: Wampirek sie zbliża ;/ 04.01.07, 21:49 no i dojechalam calkowicie bez problemow bo sie wampirek nie pojawil. Wizyte za to zaliczylam i sie okazalo, ze mam mala cyste, wiec ciesze sie, ze jednak nie zwlekalam bo teraz wystarcza tabletki. A ile sie ostatnio nasluchalam o usuwaniu jajnikow itd., rakach...I to wszystko w bliskim otoczeniu :(. Dziewczyny nie lekcewazcie nawet najdrobniejszych dolegliwosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 05.01.07, 12:15 Brzuszek boli i cycusie swędzą Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wampirek sie zbliża ;/ 05.01.07, 12:16 a ja już właśńie po :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wampirek sie zbliża ;/ 05.01.07, 12:48 ebi3 napisała: > ja tez po:))) Odpowiedz Link Zgłoś