nioma 12.12.06, 08:57 bo mi sie nie udalo obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: poprosze o streszczenie odcinka z wczoraj MjM 12.12.06, 09:38 "luckiem głosem panie struś tego nie da się opowiedzieć" maryni oświadczył się wiejski sąsiad (od paryża) nożycoręka czyta anonim do córki w sprawie kochanicy Toleda Kuba przystojnieje z odcinka na odcinek. koniec acha: żeby wyleczyć się w polsce z gruźlicy. trzeba mieć znajomego lekarza, który ma znajomego pulmonologolologa... Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: poprosze o streszczenie odcinka z wczoraj MjM 12.12.06, 09:56 > Kuba przystojnieje z odcinka na odcinek. A weź, jak się wczoraj rozbierał, to mnie jakaś podejrzana moralnie ochota na znalezienie się na miejscu Oliwki ogarnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: poprosze o streszczenie odcinka z wczoraj MjM 12.12.06, 09:57 oliwki? nacieral sie ta oliwka czy lubieznie pogryzal? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: poprosze o streszczenie odcinka z wczoraj MjM 12.12.06, 10:24 a miał gacie CK ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: poprosze o streszczenie odcinka z wczoraj MjM 12.12.06, 10:30 bo ja wczoraj wolałam ciemnowłosą Papuge z Gajosem na jedynce w teatzre TV cos niesamoiwtego - dla ludzie siedzą przy stole i gadaja przez póltorej godziny do siebie a oka nie mogłąm oderwac, szczególnie od Gajosa , Papuga troche gorzej ale ujdzie ogólnie - Krzystek swietną robote wykonał Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond teatr 12.12.06, 10:45 o! mozambicznie się z tobą zgodzę! genialne, prawda? a zeby całość dopełnić, to powiem,że powinni to w szkołach wyświetlać. wic polega na tym,że niby fikcja literacka ale wracajac z wcześniej wspomnianego srempiku, czytałem w metrze "duży format" o tamtych czasach. wypisz wymaluj pokrywalo się z tym, co mówił gajos. fajne było! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: teatr 12.12.06, 10:51 w chyba z 15 lat temu to oni razem ŁAGODNĄ zrobili , nie ??? BTW , własneiu czytam ze bedzie siedemnsta seria Magdy M. O jeżuuuu !! Brodzik juz do konca zycia bedzie sie taplac w brodziku aktorstwa dopóki nie zbrzydnie i sie nie rostyje Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: teatr 12.12.06, 12:58 mozambique napisała: > > BTW , własneiu czytam ze bedzie siedemnsta seria Magdy M. O jeżuuuu !! Gdzie to podają?? Bo niby że dzisiaj koniec końców ślub i koniec ma być???? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: teatr 12.12.06, 13:02 no przeciez muszą jeszcze trójkę dzieci urodzić i pokazac jak to fajnie jest pieluchy zmieniać,żeby nam WYŻ DEMOGRAFICZNY SKOCZYŁ... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: teatr 12.12.06, 13:35 za duzo na niej zarabiają zeby sobie odpuscic , i mimo ze Małacho juz rzyga Piotrem to dalej bedzie miazgował miazgowatość Teorię ewolucji negują ci , którzy się na nią nie załapali ! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: teatr 12.12.06, 13:39 mozambique napisała: > za duzo na niej zarabiają zeby sobie odpuscic , i mimo ze Małacho juz rzyga > Piotrem to dalej bedzie miazgował miazgowatość > > A jakiś szkic perypetii? Aha, obstawiałm już- problemy z zajściem. Tak. A ja bym chciała taką soczystą przemoc w rodzinie. Jakby Piotruś Madzi prz*****bał to by zaraz przestala oczami wywracac i zeszła na ziemie (nie żebym miała jakies doświadczenie w temacie :PPPP) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: teatr 12.12.06, 14:00 Małacho bedąc w USa zrobił dziecko jakiejś zębatej marykance ona tu zjedzie z niemowlęciem i zacznie domakać sie uznania potomka plus alimentów, w ostatecznosci małzenistwa ze Srachem. w siwetle kłoptoów MAdzi z zajsciem Mdzie pojedzie sie leczyc z niepłodnosci do kliniki szwarcajskeij ( zeby urodzic cywilne bobo ) i juz mamy akcje na 15 odcinków Odpowiedz Link Zgłoś