kaszalot-net 12.03.08, 21:09 Pozytywizm Orzeszkowej W swoim wierszu futerkowy W jej zasadach pewnie durzy Że wiersz zawsze czemuś służy A ja w zimie na sasanki W lecie chętnie, to na sanki W wierszu ja nie szukam chwały A więc piszę dyrdymały. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: -dyrdymałki 12.03.08, 21:33 I ja lubię dyrdymały wciąż je plotę dzionek cały kiedy pieski tak trymuję coś im gadam,imputuję że schowały mi trymerek waniliowy jadam serek wirtualne podlewam drzewa a ogórek zawsze śpiewa tak już było u poety a więc piszę różne bzdety Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: -dyrdymałki 13.03.08, 00:12 już po dwunastej Nie straszne mi duchy Mam dwie poduchy Jeśli biała dama Nie będzie, spać sama. Odpowiedz Link
azaheca Re: -dyrdymałki 13.03.08, 00:19 Na Kaszalota się zaczaimy stracha wraz z Alis mu napędzimy będą w sypialni więc damy dwie Kaszalocie,sprężaj się Odpowiedz Link
alice0553 Re: -dyrdymałki 13.03.08, 11:48 Ja z poduszki rezygnuję siostrze swoją odstępuję na pierś męską głowę złożę rękę tu i tam położę. Odpowiedz Link
azaheca Re: -dyrdymałki 13.03.08, 22:14 Trójkąt chyba się szykuje ja podusię preferuję ty bierz sobie Kaszalota zagrożona będzie cnota.. Odpowiedz Link
azaheca Re: -dyrdymałki 23.04.08, 12:02 Gdzie ten Kaszalot z dyrdymałami może zapodział się gdzieś z damami lub pracowicie obrazki tworzy a ja obstawiam że cudzołoży.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: -dyrdymałki 23.04.08, 13:58 Pewnie kucharka się przytrafiła pysznych kotletów mu nasmażyła więc od konsumpcji odejść mu trudno a tu bez niego jest trochę nudno. Odpowiedz Link
alice0553 Re: -dyrdymałki 23.04.08, 23:12 Czy kotlety zaszkodziły że Kaszalot nasz przemiły milczy ciągle, jak zaklęty? zaparz Kaszalocie mięty! Odpowiedz Link
azaheca Re: -dyrdymałki 24.04.08, 13:38 Kaszalocik sam gotuje jego przepis wypróbuję schabik stłukę bez litości musi taki być bez kości nic nie napisał o panierce oliwa z puszki? olej w butelce? jakie przyprawy do mięsa daje spytać jeszcze pozostaje... Odpowiedz Link