diabollo 15.12.06, 23:29 ...ogolonych jajek, a popatrzcie sami, jakie tam wpaniałe perełki się pojawiają: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=54009380 Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Tak wieszacie psy na Forum czcigodnych... 15.12.06, 23:55 niech czcigodne jajca same podziwiają swoje perełki. Dopóki jajco nie przeprosi oficjalnie oczka i kochanicy - nie interesują mnie nawet jego brylanty. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm A czy czcigodne 16.12.06, 08:02 ogolone jajka obraziły kochanicę i oczko? Poza tym w czym zawiniły ci perły i diamenty? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: miało być "a czym" 16.12.06, 11:14 perły i diamenty zawiniły mi w tym zakresie, że nie upodobały sobie mojej pustej szkatułki na miejsce pobytu. A jajco? obraził, personalnie. Właściwie uważam, że zachował się jak buc, męski szowinista. I rozmowa z nim w tych warunkach to dyshonor. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza swoją drogą, cóż za wdzięczna fraza! 16.12.06, 11:52 a000000 napisała: > "niech czcigodne jajca same podziwiają swoje perełki. " nie mówiąc już o samym zwrocie "czcigodne ogolone jajka" albo "wieszanie psów na ogolonych jajkach" (bo na jajku też wieszamy, nie tylko na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oczywiście bywalcom... 16.12.06, 12:13 jajka, o przepraszam, czcigodnym rynsztokowym pod-budkowo-piwnym bywalcom czcigodnego jajka, które żywi się wyśmiewaniem i dezawuowaniem innych ludzi (i tym też zywią się czcigodni wyżej opisani bywalcy jajka) te perełki służą do podniesienia swojej pod-budkowo-piwnej samooceny przez prosty zabieg: "Inni to debile, hue hue hue , i nawet Tuwim tak mówi!" Że nie wspomnę o genderowym aspekcie megiery nie dorżniętej ,"szczującej" "szczeniętami"... Całość - w kontekście forum jajka - wybitnie żałosna... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Oczywiście bywalcom... 16.12.06, 13:20 > podniesienia swojej pod-budkowo-piwnej samooceny przez prosty zabieg: "Inni to > debile, hue hue hue , i nawet Tuwim tak mówi!" Trafna uwaga. jestem pewna ze wybitny racjonalista grcośtam, który przytoczył ów wiersz jest przekonany ze gdyby Tuwim poznał go osobiście to byłby pod niesamowitym wrazeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 15:32 nie wiedziałem że tym samym kwalifikuję się jako "czcigodny rynsztokowy pod-budkowo-piwnym bywalec czcigodnego jajka" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 16:14 hiperrealizm napisał: > nie wiedziałem że tym samym kwalifikuję się jako > "czcigodny rynsztokowy pod-budkowo-piwnym -budkowo-piwnY, w mianowniku. bywalec czcigodnego jajka" "Bywalec" to ktoś, kto stale/często przebywa. Co nie zmienia faktu, że cię nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 16:16 a ja ciebie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 18:07 hiperrealizm napisał: > a ja ciebie lubię. Kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 18:40 hiperrealizm napisał: > nie kłamię. Pisz tak dalej, to nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 19:06 wiem że nic nie zmieni bo jesteś uparta jak koza! Nie mniej chcę by moje zdanie na ten temat było znane! ================== LUBIĘ CIĘ KOCHANICO I NIC TEGO NIE ZMIENI! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 19:09 > LUBIĘ CIĘ KOCHANICO I NIC TEGO NIE ZMIENI! "Jakby to były więcej niż słowa". Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 19:11 na początku było słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zaglądam tam od czasu do czasu 16.12.06, 19:13 hiperrealizm napisał: > na początku było słowo. Hiper, tobie się wydaje, że mnie lubisz. W rzeczywistości ustawiłbyś mnie, pozmieniał, sformatował wedle swojej wizji... to nie jest sympatia. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm napisałem wyraźnie 16.12.06, 19:27 ja ciebie lubię... i tylko tyle... ==================== nie mam zamiaru ciebie zmieniać, ustawiać, formatować bo i po co.... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll buzi, buzi! 16.12.06, 21:03 Apsztyfikanci Łysych Jajek I wyświęcone winożłopy, I fanatycy dawnych bajek, I ateusze, bycze chłopy. Werbalne bubki, żygolaki Z szajką pyskatych pind na kupę, Pościarze, trolle, nawijaki, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. (nieogoloną) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: buzi, buzi! 16.12.06, 22:50 a tak poza tym, fnollu, to się dobrze czujesz? Wiesz, że robisz się jajcopodobny? Czy może wiersz ten jest formą pożegnania? Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: buzi, buzi! 17.12.06, 14:34 a000000 napisała: > a tak poza tym, fnollu, to się dobrze czujesz? Wiesz, że robisz się > jajcopodobny? Czy może wiersz ten jest formą pożegnania? Czcigodna A000000, Ty to byś tylko lustrowała na jajcopodobność tudzież wyrzucała przyzwoitych czcigodnych forumowiczów. Tymczasem czcigodny Fnoll po prostu chciał wykazać czarno na białym, że jego talent nie ustępuje talentowi Juliana Tuwima. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: buzi, buzi! 17.12.06, 15:03 Czcigodny diabollo, nie bądź adwokatem czcigodnego fnolla. Poczekaj na jego osobistą wypowiedź. Zdaje się, że zakwestionowałeś talent Tuwima właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: buzi, buzi! 17.12.06, 15:34 Obawiam sie że Tuwim podszedłby do tego z dużo większym dystansem niż ty Azerko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: buzi, buzi! 17.12.06, 15:49 nie jestem Tuwimem. Dystans można mieć, do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: buzi, buzi! 17.12.06, 16:24 diabollo napisał: > Tymczasem czcigodny Fnoll po prostu chciał wykazać czarno na białym, że jego > talent nie ustępuje talentowi Juliana Tuwima. no właśnie :) a gdyby mi się chciało jak mi się nie chce to ho, ho, ho... tymczasem całujcie mnie w dupę wszyscy straceni czytelnicy, ech Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm drogi fnollu 17.12.06, 17:53 na pieszczoty to trzeba zasłużyć! Byle wierszydło nie wystarczy! Więc z łaski swojej zabieraj swój zacny zadek! Odpowiedz Link Zgłoś
lotak2 Fnollu... 17.12.06, 18:33 ...chłopie, błagam Cię, opanuj się! Zostawmy na boku nasze niesnaski, przyrzekam Ci solennie, że nie będę już reagował na ŻADNE Twoje wpisy, ale przestań zachowywać się w ten sposób... To Ciebie po prostu NIEGODNE! Zrób sobie pauzę, przemyśl wszystko na trzeźwo, a potem wróć na forum i zachowuj się normalnie, tak, jakby Twoje dzisiejsze wpisy w ogóle nie miały miejsca. Jeśli ma Ci to jakoś pomóc, to chciałbym, abyś wiedział, że chyba jednak totalnie źle Cię oceniłem. Wydawało mi się, że jesteś taki zapiekły ateistyczny twardziel, którego nic nie ruszy, a tu taki emocjonalny, ludzki wybuch:( Przykro mi z tego powodu i mówię to tak szczerze, jak tylko potrafię, bo wydaje mi się, że pośrednio przyczyniłem się do Twojego wybuchu... Jeśli możesz, to wybacz... Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Fnollu... 17.12.06, 19:33 lotak2 napisał: > Wydawało mi się, że jesteś taki zapiekły ateistyczny > twardziel, którego nic nie ruszy, a tu taki emocjonalny, ludzki wybuch:( gdzie ten wybuch? szybko, wskaż linka! trzeba dzwonić na straż pożarną nim się coś zajmie! ups... czy ci się przypadkiem z uszu nie dymi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lotak2 Re: Fnollu... 17.12.06, 20:44 fnoll napisał: > gdzie ten wybuch? szybko, wskaż linka! trzeba dzwonić na straż pożarną nim się > coś zajmie! > > ups... czy ci się przypadkiem z uszu nie dymi? ;) Czyli dalej uważasz, że sobie kpię:( No to trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: drogi fnollu 17.12.06, 19:50 a jeśli nie, to nie... Tylko od czego to prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: drogi fnollu 17.12.06, 21:02 hiperrealizm napisał: > Tylko od czego to prowadzi? prowadzi od mistrzów ciętego języka, a kończy się na ozorku w galarecie no i sami wiecie - na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć, nawet Tuwim nie zasłużył! więc? marzenie ściętej głowy... trzeba rzecz brać z drugiej strony, czyli miast odganiać - garnąć ku sobie - a wtedy nie tylko pośladki, ale i stopy - cmok, cmok - choćby zimne jak marmur, o! no powiedz, że nie, skoro tak? Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: buzi, buzi! 19.12.06, 14:35 fnoll napisał: > diabollo napisał: > > > Tymczasem czcigodny Fnoll po prostu chciał wykazać czarno na białym, że j > ego > > talent nie ustępuje talentowi Juliana Tuwima. > > no właśnie :) a gdyby mi się chciało jak mi się nie chce to ho, ho, ho... > tymczasem całujcie mnie w dupę wszyscy straceni czytelnicy, ech > Buuhaahaahaahaaahaa.. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
forumisko oto wzór tolerancji 17.12.06, 11:56 fnoll napisał: > Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. Myślę że fnoll dojrzał do zmiany nicka albo opuszczenia tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: oto wzór tolerancji 17.12.06, 12:22 Przemyślałam sprawę, i niniejszym proszę fnolla, aby się do mnie nie odzywał doputy, dopóki nie wyjaśni sprawę wiersza. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm jak tak dalej pójdzie to obrazisz się na 17.12.06, 13:06 wszystkich majacych odmienne poczucie estetyki niż ty. Będziesz sobie gadać tylko z korcią i kochanicą! No od czasu do czasu do stefana sie odezwiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: jak tak dalej pójdzie to obrazisz się na 17.12.06, 13:28 ja się nie obraziłam. Czekam na wyjaśnienia. Bo runęła mi cała wizja postaci kryjącej się za nickiem fnoll. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jak tak dalej pójdzie to obrazisz się na 17.12.06, 19:17 a000000 napisała: > ja się nie obraziłam. Czekam na wyjaśnienia. Bo runęła mi cała wizja postaci > kryjącej się za nickiem fnoll. Yyyy? MOżesz to wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Oj, Azerko, musiałaś być naprawdę zdenerwowana... 17.12.06, 13:31 :)))) a000000 napisała: > doputy... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Oj, Azerko, musiałaś być naprawdę zdenerwowan 17.12.06, 14:11 Dzięki Luzerku a zwróconą uwagę. Wiesz, gdy się często czegoś nie używa, to wylatuje z pamięci... Dlatego polecam się łaskawej pamięci na przyszłość - nie tylko ortograficznie ale i składniowo. Zdenerwowana? trochę. Gdyż zostałam walnięta obuchem w łeb. Fnoll do tej pory siedział u mnie na wyższej półce, spadł stamtąd z dymem pożarów, z kurzem krwi bratniej.... Czekam na wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm rany boskie! 17.12.06, 14:28 to nie miałaś w domu krzesła!? Od razu na najwyższej półce musiałaś go sadzać!? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: rany boskie! 17.12.06, 15:00 o! na najwyższej półce kto inny siedzi. I nic mu nie zagraża. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: rany boskie! 17.12.06, 15:30 a000000 napisała: > o! na najwyższej półce kto inny siedzi. I nic mu nie zagraża. ================================================================ Teraz już wiem dlaczego arcykr taki samotny.... Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Oj, Azerko, musiałaś być naprawdę zdenerwowan 17.12.06, 14:52 a000000 napisała: > Czekam na wyjaśnienia. A co tu wyjaśniać? Albo wiersz do Ciebie trafia, albo nie. Poeci nie są od tłumaczenia się. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Oj, Azerko, musiałaś być naprawdę zdenerwowan 17.12.06, 15:04 poeci - nie. Ale najpierw tym poetą trzeba być. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Oj chyba trafił... 17.12.06, 15:31 i to bardzo mocno! Z wyrazami głębokiego szacunku! Odpowiedz Link Zgłoś
forumisko dowcip roku, cytuję: 17.12.06, 17:29 > Fnoll do tej pory > siedział u mnie na wyższej półce, spadł stamtąd z dymem pożarów, z kurzem krwi > bratniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll to nie dowcip 17.12.06, 17:45 oj forumisiu, u ciebie faktycznie coś nie bardzo z poczuciem humoru skoro nie odróżniasz satyry od liryki... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza u mnie tam nie siedział już od dawna 17.12.06, 19:19 zaszczytne wyższe półki zajmują inni bywalcy forum, ciekawa rzecz - wyłącznie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: u mnie tam nie siedział już od dawna 17.12.06, 19:51 kochanica-francuza napisała: > zaszczytne wyższe półki zajmują inni bywalcy forum, ciekawa rzecz - wyłącznie > kobiety ==================== Pozwolisz że zacytuję: "Z szajką pyskatych pind na kupę" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: u mnie tam nie siedział już od dawna 17.12.06, 19:53 > "Z szajką pyskatych pind na kupę" > Dowala mi genderowo, a potem pisze, że mnie lubi! Pyskatymi pindami nazwałeś niniejszym A000000, Mamałgosię i Marię. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: u mnie tam nie siedział już od dawna 17.12.06, 19:59 kochanica-francuza napisała: > > > "Z szajką pyskatych pind na kupę" > > > Dowala mi genderowo, a potem pisze, że mnie lubi! Pyskatymi pindami nazwałeś > niniejszym A000000, Mamałgosię i Marię. ================================================= oj brdzo ciebie lubię kochanico! szczególnie gdy się złościsz! Jest to przezabawny widok :) ==== Wyjaśniam że nie ja nawzałem lecz jedynie wskazałem opinię szanownego fnola na temat tego typu koterii. Bo przyznasz droga kochanico że istnieja na tym forum specyficzne grupy wsparcia. PS A co z korcią? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: u mnie tam nie siedział już od dawna 17.12.06, 20:01 > A co z korcią? :) > > Nie jestem jej fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Skoro tak poetycko, to Broniewskim... 17.12.06, 15:14 "Po pierwsze, wolę pić wódkę, niż pisać wiersze. Po drugie, lepsze są krótkie wiersze, niż długie. Po trzecie, za dużo nędzy jest na tym świecie. Po czwarte, życie jest piękne, lecz gówno warte. Po piate, knajpa to najpięknieszy zakątek. Po szóste, pełne butelki to seca puste. Po siódme, książki jak miłość są złe i złudne. Po ósme, słowa są piękne gdy nie są słuszne. Po dziewiąte, źle skończę choć miałem niezły początek. Po dziesiąte, ten sam rym, ale urwał się wątek. Po jedenaste, znów masz, Broniewski, buty za ciasne. Po jedenaste i ćwierć, znowu widziałem śmierć." Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Skoro tak poetycko, to Broniewskim... 17.12.06, 15:49 diabollo napisał: > > "Po pierwsze, wolę pić wódkę, niż pisać wiersze. > Po drugie, lepsze są krótkie wiersze, niż długie. > Po trzecie, za dużo nędzy jest na tym świecie. > Po czwarte, życie jest piękne, lecz gówno warte. > Po piate, knajpa to najpięknieszy zakątek. > Po szóste, pełne butelki to seca puste. > Po siódme, książki jak miłość są złe i złudne. > Po ósme, słowa są piękne gdy nie są słuszne. > Po dziewiąte, źle skończę choć miałem niezły początek. > Po dziesiąte, ten sam rym, ale urwał się wątek. > Po jedenaste, znów masz, Broniewski, buty za ciasne. > Po jedenaste i ćwierć, znowu widziałem śmierć." Miało być: "Po szóste, pełne butelki to serca puste"... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Skoro tak poetycko, to Broniewskim... 17.12.06, 16:50 po piętnaste i połowa, od spiritu pęka głowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Skoro tak poetycko, to Broniewskim... 19.12.06, 14:47 fnoll napisał: > po piętnaste i połowa, od spiritu pęka głowa ;) > Nie prawda, od dobrej jakości spirytu nie pęka. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza I czymże się tak podniecać, drogi diabollu? 17.12.06, 19:20 Perełki Tuwima można wszak znaleźć poza forum czcigodnych ogolonych genitaliów... Można, oczywiście, szukać pereł w rynsztoku, ale prościej u jubilera... Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: I czymże się tak podniecać, drogi diabollu? 19.12.06, 14:45 kochanica-francuza napisała: > Perełki Tuwima można wszak znaleźć poza forum czcigodnych ogolonych > genitaliów... Można, oczywiście, szukać pereł w rynsztoku, ale prościej u > jubilera... Po pierwsze zaintrygowało mnie, jak u Ciebie wygląda podniecenie...? Po drugie, łatwiej ułożyć aforyzm niż z niego skorzstać. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś