dzem-ma Re: o co tu chodzi ? 18.12.06, 13:15 Drzwi były otwarte ! Tak sobie wlazłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: o co tu chodzi ? 18.12.06, 13:24 Tu chodzi o to, że nie wiadomo do końca, o co komu chodzi. Czy jakoś tak ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: o co tu chodzi ? 18.12.06, 13:30 A kogo to obchodzi?:))) Jest i już, udzielasz się czy wątpisz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
dzem-ma Re: o co tu chodzi ? 18.12.06, 13:40 Kurcze jaki bezsens ... Nie wiem gdzie tu się wpisać . Mówicie o czymś o czym ja nie mam pojęcia .Czego to forum dotyczy czy ktoś może mi odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzem-ma Re: o co tu chodzi ? 18.12.06, 13:43 A tytuł tego forum czego dotyczy ? W katalogach gazety.pl to mnie właśnie zastanowiło. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa3603 Re: o co tu chodzi ? 18.12.06, 14:18 Ja nie mam pojęcia, co miał na myśli twórca forum przy tworzeniu nazwy. Podejrzewam, ze odpowiedzi trzeba szukać w filmie "Lot nad kukułczym gniazdem". problematyka tu zaś najczęściej poruszana, poza kwestiami bytu ;), to to co się dzieje na czatach tlenowych i jak bardzo czat spadł na psy. Toczy się nawet pseudo wojna wirtualna zwolenników banowania i nie banowania. Założyciele forum są za nie banowaniem i nie wyrzucaniem listów na forum, czy komentarzy z blogów. To tak w skrócie. Co jeszcze się za tym kryje ? Może lepiej nie dochodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś