Gość: jasmine IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:34 .... wiedziałam, że tak będzie :-))))) wszyscy się polosowali i poszli!!!! a ja tu sama..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.karita Re: LOSUJĄCA ZOSTAŁA NA LODZIE.... 16.11.01, 15:36 jasminko skarbie podziele sie cytruskiem. mala czy duza czastka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: LOSUJĄCA ZOSTAŁA NA LODZIE.... 16.11.01, 15:36 jasmina, i jak, umówiliście się dziś z Wolandem i Mario czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: jasmina 16.11.01, 15:37 czlonkowie jury i ich rodziny nie uczestniczą w losowaniach - nie znasz tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:43 szczerze mówiąc to nie wiem, czy mario i woland umówili się w końcu czy nie.......teoretycznie mogłabym pójść....praktycznie to nie wieeeeeeem..... o rany..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:49 chyba na 20..... a będziesz?????????? Gość portalu: pomerank napisał(a): > Na którą się umówili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: jasmina IP: *.*.*.* 16.11.01, 15:54 Ja nie. Ale Ciebie ma tu nie być o 20.00! Zrozumiano? Pokaż gościom, że jesteś wspaniałą babką nie tylko na forum, wrrrrr! Żyje sie raz, Mała, przeciez Cię nie obedrą ze skóry. Masz moje błogosławieństwo.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 16:05 Hmmmmmm...... no jasne, że nie obedrą - nie wiadomo, czy tam będą.....:-)))))) Gość portalu: pomerank napisał(a): > Ja nie. Ale Ciebie ma tu nie być o 20.00! Zrozumiano? > Pokaż gościom, że jesteś wspaniałą babką nie tylko na forum, wrrrrr! > Żyje sie raz, Mała, przeciez Cię nie obedrą ze skóry. Masz moje > błogosławieństwo.:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: jasmina 16.11.01, 16:10 To idż sobie na.... spacer w tamtym kierunku. :))) Ot, tak sobie... chyba wolno sobie spacerować po Wawie??? > Hmmmmmm...... no jasne, że nie obedrą - nie wiadomo, czy tam będą.....:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: jasmina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:49 Nie jestes sama jasmina! Siedze i smarkam w chusteczke:( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jasmina 16.11.01, 15:54 Jasmina ja podobnie jak Samanta . tylko juz cala paczke zasmarkalam ((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: jasmina 16.11.01, 15:51 z tego co czytałam na którymś wątku, to jednak się nie umówili, więc ze spotkania nici, ja bym chętnie poszła, ale niestety dzisiaj nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina kropka IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:53 Kropka wylosowałaś Pieska........ kropka! napisał(a): > z tego co czytałam na którymś wątku, to jednak się nie umówili, więc ze spotkan > ia > nici, ja bym chętnie poszła, ale niestety dzisiaj nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropka 16.11.01, 15:56 Super! fajny gość, tylko czy nadal ukrywa się w szafie? Gość portalu: jasmina napisał(a): > Kropka wylosowałaś Pieska........ > > kropka! napisał(a): > > > z tego co czytałam na którymś wątku, to jednak się nie umówili, więc ze sp > otkan > > ia > > nici, ja bym chętnie poszła, ale niestety dzisiaj nie mogę > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: kropka IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:58 Coś Ty! Już dawno z niej uciekł...... kropka! napisał(a): > Super! fajny gość, tylko czy nadal ukrywa się w szafie? > > > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > Kropka wylosowałaś Pieska........ > > > > kropka! napisał(a): > > > > > z tego co czytałam na którymś wątku, to jednak się nie umówili, więc > ze sp > > otkan > > > ia > > > nici, ja bym chętnie poszła, ale niestety dzisiaj nie mogę > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropka 16.11.01, 16:00 to może wiesz,gdzie się teraz podziewa? Chyba wyslę za nim list gończy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: kropka IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 16:01 W Szczecinie!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... kropka! napisał(a): > to może wiesz,gdzie się teraz podziewa? Chyba wyslę za nim list gończy! > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kropka 16.11.01, 16:05 to wiem, a może poprostu przestraszył się wyników.... Gość portalu: jasmina napisał(a): > W Szczecinie!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... > > kropka! napisał(a): > > > to może wiesz,gdzie się teraz podziewa? Chyba wyslę za nim list gończy! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:08 .. to Ty jestes moja kropka ...:)) .. milo mi :)) Enancjo / o ile pies .. to wyzwolony !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:11 a nadal jesteś psem, mam nadzieję, że nie skryjesz się w mojej szafie? i nie będziesz mnie podglądać Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:13 kropka! napisał(a): > a nadal jesteś psem, mam nadzieję, że nie skryjesz się w mojej szafie? i nie > będziesz mnie podglądać .. a gdzie bedziesz mnie trzymac ???? .. wole patrzec niz podgladac !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:18 no nie, nie będe juz taka i nie zamknę Cię, może dam Ci wygodny fotel...co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:25 kropka! napisał(a): > no nie, nie będe juz taka i nie zamknę Cię, może dam Ci wygodny fotel...co Ty n > a > to? > .. taki bujajaco rozkladany z podnozkiem .. i moze byc kanapa (!)(!)(!)please!!! Enancjo PS : znikam .. wracam po 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:30 no tak, Ty już od razu chciałbys kanapę,dać palec a on od razu całą rękę, jeszcze czego! na początek fotel!, dobra będzie bujany....( czy nie jestem za dobra??!!) PS.W takim razie, skoro znikasz, to do poniedziałku, bo ja tylko do 17-tej Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:35 kropka! napisał(a): > no tak, Ty już od razu chciałbys kanapę,dać palec a on od razu całą rękę, jeszc > ze > czego! na początek fotel!, dobra będzie bujany....( czy nie jestem za dobra??!! > ) > > PS.W takim razie, skoro znikasz, to do poniedziałku, bo ja tylko do 17-tej > .. musze leciec, wybieg wzywa .. ale w weekend mozesz urzadzic mi nowe legowisko ...no przynajmniej zaplanuj :))) .. milego a w poniedzialek bedzie moze nowy watek ... pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka od Enancjo 16.11.01, 16:49 nie ma sprawy,wymyślę, a może mi się przyśni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: kropka IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 16:08 spox! spójrz trochę w dół! :-))))) kropka! napisał(a): > to wiem, a może poprostu przestraszył się wyników.... > > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > W Szczecinie!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... > > > > kropka! napisał(a): > > > > > to może wiesz,gdzie się teraz podziewa? Chyba wyslę za nim list gończ > y! > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: jasmina 16.11.01, 15:53 z tego co czytałam na którymś wątku, to jednak się nie umówili, więc ze spotkania nici, ja bym chętnie poszła, ale niestety dzisiaj nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: jasmina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:56 Kurcze!zebym blizej Wa-wy byla to schlalabym sie z nimi dzisiaj jak sowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 15:59 Szkoda że nie wylosowałaś Enancjo!!!!! Schlalibyście się jak dwie sówki...:-)))) Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Kurcze!zebym blizej Wa-wy byla to schlalabym sie z nimi dzisiaj jak sowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: jasmina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:01 Eeeeeee..Enancjo nie przepada za mna ,wolalby chyba lusterko:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 16:03 Eeeeeee...daj spokój! on nie z gatunku tych, co w lusterko się gapią!!!! najwyżej wstawi Cię do lodówki. W tym akurat jest dobry :-))))) Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Eeeeeee..Enancjo nie przepada za mna ,wolalby chyba lusterko:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: jasmina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:05 Eeeeeee...nie do smiechu mi ,sorki:( Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: jasmina 16.11.01, 16:05 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Eeeeeee..Enancjo nie przepada za mna ,wolalby chyba lusterko:( .. zagladam niezbyt czesto i co widze .... krajanka tak o krajanie .. a cioooooo to za wniosek ..... a juz mi to korygowac ..... bo powiem ze Ci co wschodniej stronie szczecina to azjaci !!!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina nooooo.... IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 16:07 tak trzymać dzieciaki! aż łezka się w oku kręci! enancjo napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Eeeeeee..Enancjo nie przepada za mna ,wolalby chyba lusterko:( > > .. zagladam niezbyt czesto i co widze .... krajanka tak o krajanie > .. a cioooooo to za wniosek ..... a juz mi to korygowac ..... bo powiem > ze Ci co wschodniej stronie szczecina to azjaci !!!!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: nooooo.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:11 Tak mowi bo sie o lodowke boi.... A jak chcialam z nim pogadac to sie wypial:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: nooooo.... IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 16:12 eeeeeeeee....... ja tam go nie znam.......może wróci. Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Tak mowi bo sie o lodowke boi.... A jak chcialam z nim pogadac to sie wypial:( Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: nooooo.... 16.11.01, 16:14 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Tak mowi bo sie o lodowke boi.... A jak chcialam z nim pogadac to sie wypial:( .. w lodowce sie cos mrozi .. to jak masz chandre to wpadaj .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: to bylo do samanty !!!!!!! 16.11.01, 16:11 enancjo napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Eeeeeee..Enancjo nie przepada za mna ,wolalby chyba lusterko:( > > .. zagladam niezbyt czesto i co widze .... krajanka tak o krajanie > .. a cioooooo to za wniosek ..... a juz mi to korygowac ..... bo powiem > ze Ci co po wschodniej stronie Szczecina to azjaci !!!!! > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:06 Dzieki za dostep do lodowki ale..pozno juz dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Enancjo 16.11.01, 20:00 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Dzieki za dostep do lodowki ale..pozno juz dzisiaj. .. no to .. szkoda.. bede pil do monitora.... no mzoe ktos wpadnie ... .. a propos .. a co chodzilo z tym gadaniem ... cio ???? .. szkolka jutro ???? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:02 hmmm.. z jakim gadaniem? Aaa...no przciez chcialam sie z Toba sptkac to sie wykreciles!:)) Szkolka za tydzien ,jutro luzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Enancjo 16.11.01, 20:11 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > hmmm.. z jakim gadaniem? Aaa...no przciez chcialam sie z Toba sptkac to sie > wykreciles!:)) Szkolka za tydzien ,jutro luzy :) .. ach o to chodzi.. ja zrozumialem ze cos na forum nie odpowiedzialem, .. a co do spotkania tu w parku .. to autentycznie wtedy nie moglem i sie nie wykrecalem.... .. za tydzien to w piatek tez moge nie moc .. bo moge byc w WWie z piatku na sobote... .. ale w miedzyczasie nie ruszam sie i jestem na miejscu... .. rzuce Ci komorke na priv .. to jak bedziesz w okolicy .. zadzwon, to cos skoordynujemy, bo ja to za rzeka bywam rzadko .. choc w ta niedziele jade az do Stargardu. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:39 > > .. ach o to chodzi.. ja zrozumialem ze cos na forum nie odpowiedzialem, > .. a co do spotkania tu w parku .. to autentycznie wtedy nie moglem > i sie nie wykrecalem.... > .. za tydzien to w piatek tez moge nie moc .. bo moge byc w WWie z piatku > na sobote... **** Enancjo!Nie wij sie tak!!! Ja zartowalam! Nikogo nie znam z forum i mialam ochote pogadac na zywo:) > .. ale w miedzyczasie nie ruszam sie i jestem na miejscu... > .. rzuce Ci komorke na priv .. to jak bedziesz w okolicy .. zadzwon, to cos > skoordynujemy, bo ja to za rzeka bywam rzadko .. choc w ta niedziele jade > az do Stargardu. > ***Az do Stargardu??Ja czesto tam jezdze..na cmentarz. Moze wybralbys sie jutro z Miskiem na Sloneczne? Mlodego co prawda nie ma ale jest sie czym bawic,nie nudzilby sie a my moglibysmy pogadac.Co Ty na to? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Enancjo 16.11.01, 20:53 Gość portalu: samanta1 napisał(a): Mlodego co prawda nie ma ale jest sie czym bawic,nie nudzilby sie a my moglibysmy pogadac.Co Ty na to? Enancjo .. dzieki ale nie wiem czy da rade ... bo ja od srody do piatku rano chorowalem na jakas zoldakowa odmiane grypy .. strasznie nudzila ... a dzis Misiek sie z nia meczy i nawet jezeli z niej wyjdzie jutro to lepiej go inkubowac w domku jeszcze jeden dzien, ..ale jak bedzie OK .. to napisze Ci szybkiego maila i moze popoludniu zobaczymy !!!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś