Dodaj do ulubionych

Nekro mam nadzieję, że się nie pogniewasz...

22.12.06, 11:09
... jak z nudów zetrę tu kurze.
Obserwuj wątek
    • makbrajd Re: Nekro mam nadzieję, że się nie pogniewasz... 22.12.06, 12:08
      przy okazji umyj podłogę
      • morfeusz_1 Re: Nekro mam nadzieję, że się nie pogniewasz... 22.12.06, 12:36

i zabierz truposza spod stołu,zapił się przed rokiem ale wszytkim nam było tak
        jego żal że nie mieliśmy odwagi wywalać go na taki ziąb,taką zimnicę z
        klubokawiarni,a później nastała wiosna a z nią wiosenne roztopy co prawda
        przypominała nam wtedy rozkładające się zwłoki,ale byliśmy zbyt napici co by
        go poskładać...
        Lato zaschnięta plama,Jesień a ....posprzątaj nie ma o czym gadać,no.....

Casy ciem zmieniły i panienek i piwa brak a jak jest to piwo Nekro podaje
        ciepłe,kobiety zapraszane przez Nekro o ile wogóle są,są zimne a my po prostu
        gotuj z Pascalem pocimy się pod pachami :(
        • skoropis Re: Nekro mam nadzieję, że się nie pogniewasz... 22.12.06, 13:18
          Truposza zaraz firma zabierze.
          Podłoga umyta domestosem.
          Co jeszcze?
          • ela0508 Proszę ubrać mi choinkę 22.12.06, 13:36
            jakoś ja w nastroju mało świątecznym...

HI
            • skoropis Re: Proszę ubrać mi choinkę 22.12.06, 13:40
              :)
              Choinka i to ubrana stoi tu:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=54295143
            • bad_habit Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 13:46

• ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:03
                czesć badzia :))

jak żyjesz?
                • bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:13
                  aj,przedwczoraj zrobiłam sobie paznokcie, a dziś muszę mieszkanie posprzątać... i podejrzewam,że znó będę musiała zrobić z nimi porzadek...i przy okazji odpoczywam po ostatnim intensywnym miesiącu:-)
                  a Ty???Co u Ciebie???=)
                  • ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:18
                    rzuć w cholerę te sprzątanie! paznokcie są najważniejsze... :)
                    Dziś przecież Skoro sprząta ;p

u mnie ok...

• bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:25
                      o, to dobrze, że w porządku, ale jakaś nie w humorze dziś chyba jesteś =(

eh, ale wiesz jak cięzko jest jakiegokolwiek chłopa do roboty zaprzęgnąć...?

Ale ja lubię robić paznokcie, kupiłam sobie kolorowe naklejki...tyle że te kwiatuszki, któe mam teraz są takie fajniutkie i różowe:-)
                      Słucham właśnie płyty Kangaroz!!!Łał, mówię Ci, super chłopaki śpiewają
                      • ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:30
                        już wcisnęłam guziczek, nastrój wróci(ł)

ja nie czuję świąt :((

Śniegu mi trzeba, odrobinę ;)
                        • bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:33
                          a mi Vegar wyjaśnił, dlaczego w tym roku święta będą bez śniegu...a wszystko przez te lodowce i globalne ocieplenie=)
                          • ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:44
                            rączki jeszcze nie odmrożone więc globalnie to cieszy mnie te globalne
                            ocieplenie :)
                            czy Vegar to LOVE???
                            • bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:48
                              ekhem, może określmy to jako rozwijająca się znajomość!;-)
                              póki co nie zapeszam...ale jest fajnie!:)
                              • ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:56
                                trzymam zatem kciuki za "rozwijającą się znajomość"

posprzątałaś już? :)

bo może ktoś na chińczyka ma ochotę??? :)
                                • bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:57
                                  wieczorkiem będę miec trochę więcej wolnego czasu:( a póki co, w przerwach siadam do kompiuterka, musze jeszcze obiad ugotować i iść po zakupy, buuuuuu, dlaczego????
                                  • ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:03
                                    hmm... obiad :) wpadnę na chwilę, co???

A zakupy, Badzia, na 2 dni przed świętami to sama przyjemność, weź może tylko
                                    wcześniej jakąś valeriankę czy coś.. :)

idę grać z nieznajomymi :ppp
                                    • bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:16
                                      jasne, zapraszam na obiadzik:-) o każdej porze :-)

ja tylko warzywka muszę kupić, wiec nie będzie aż tak stresująco:-)
                                      to paps na razie i samych wygranych życzę:-)
                                  • skoropis Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:10
                                    O ,Badzia!
                                    Witaj!
                                    • bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:17
                                      Hej!Hej!
                                      Posprzątałes już???Ja wkrótce mam zamiar skończyć;-)
                                      • skoropis Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:19
                                        Tu tak. W domu dopiero zacznę.
                                        • bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:21
                                          aaaaaaaaaaa, ja swoje forum też musze posprzątać...ale póki co, domem trzeba się zająć...Eh, co zrobić!=)
                                          • ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:27
                                            masz rację chwasty trzeba powyrywać przed świętami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka