skoropis 22.12.06, 11:09 ... jak z nudów zetrę tu kurze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Nekro mam nadzieję, że się nie pogniewasz... 22.12.06, 12:08 przy okazji umyj podłogę Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nekro mam nadzieję, że się nie pogniewasz... 22.12.06, 12:36 i zabierz truposza spod stołu,zapił się przed rokiem ale wszytkim nam było tak jego żal że nie mieliśmy odwagi wywalać go na taki ziąb,taką zimnicę z klubokawiarni,a później nastała wiosna a z nią wiosenne roztopy co prawda przypominała nam wtedy rozkładające się zwłoki,ale byliśmy zbyt napici co by go poskładać... Lato zaschnięta plama,Jesień a ....posprzątaj nie ma o czym gadać,no..... Casy ciem zmieniły i panienek i piwa brak a jak jest to piwo Nekro podaje ciepłe,kobiety zapraszane przez Nekro o ile wogóle są,są zimne a my po prostu gotuj z Pascalem pocimy się pod pachami :( Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Nekro mam nadzieję, że się nie pogniewasz... 22.12.06, 13:18 Truposza zaraz firma zabierze. Podłoga umyta domestosem. Co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Proszę ubrać mi choinkę 22.12.06, 13:36 jakoś ja w nastroju mało świątecznym... HI Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Proszę ubrać mi choinkę 22.12.06, 13:40 :) Choinka i to ubrana stoi tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=54295143 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:03 czesć badzia :)) jak żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:13 aj,przedwczoraj zrobiłam sobie paznokcie, a dziś muszę mieszkanie posprzątać... i podejrzewam,że znó będę musiała zrobić z nimi porzadek...i przy okazji odpoczywam po ostatnim intensywnym miesiącu:-) a Ty???Co u Ciebie???=) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:18 rzuć w cholerę te sprzątanie! paznokcie są najważniejsze... :) Dziś przecież Skoro sprząta ;p u mnie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:25 o, to dobrze, że w porządku, ale jakaś nie w humorze dziś chyba jesteś =( eh, ale wiesz jak cięzko jest jakiegokolwiek chłopa do roboty zaprzęgnąć...? Ale ja lubię robić paznokcie, kupiłam sobie kolorowe naklejki...tyle że te kwiatuszki, któe mam teraz są takie fajniutkie i różowe:-) Słucham właśnie płyty Kangaroz!!!Łał, mówię Ci, super chłopaki śpiewają Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:30 już wcisnęłam guziczek, nastrój wróci(ł) ja nie czuję świąt :(( Śniegu mi trzeba, odrobinę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:33 a mi Vegar wyjaśnił, dlaczego w tym roku święta będą bez śniegu...a wszystko przez te lodowce i globalne ocieplenie=) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:44 rączki jeszcze nie odmrożone więc globalnie to cieszy mnie te globalne ocieplenie :) czy Vegar to LOVE??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:48 ekhem, może określmy to jako rozwijająca się znajomość!;-) póki co nie zapeszam...ale jest fajnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:56 trzymam zatem kciuki za "rozwijającą się znajomość" :) posprzątałaś już? :) bo może ktoś na chińczyka ma ochotę??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 14:57 wieczorkiem będę miec trochę więcej wolnego czasu:( a póki co, w przerwach siadam do kompiuterka, musze jeszcze obiad ugotować i iść po zakupy, buuuuuu, dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:03 hmm... obiad :) wpadnę na chwilę, co??? A zakupy, Badzia, na 2 dni przed świętami to sama przyjemność, weź może tylko wcześniej jakąś valeriankę czy coś.. :) idę grać z nieznajomymi :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:16 jasne, zapraszam na obiadzik:-) o każdej porze :-) ja tylko warzywka muszę kupić, wiec nie będzie aż tak stresująco:-) to paps na razie i samych wygranych życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:17 Hej!Hej! Posprzątałes już???Ja wkrótce mam zamiar skończyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:19 Tu tak. W domu dopiero zacznę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:21 aaaaaaaaaaa, ja swoje forum też musze posprzątać...ale póki co, domem trzeba się zająć...Eh, co zrobić!=) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Elunia!!!!!!HEJ!!!!!!!!!!! 22.12.06, 15:27 masz rację chwasty trzeba powyrywać przed świętami! Odpowiedz Link Zgłoś