Dodaj do ulubionych

Olac Sylwestra

31.12.06, 19:15
Olac Sylwestra.Nie wiem czym sie tu tak podniecacie.
Znowu pare osob umrze z przepicia lub naduzycia ekstazy,tej normalnej i w
proszku.Znowu rakiety noworoczne spala kilka domow,doprowadzajac ludzi do
ruiny a petardy urwa komus kilka palcow,pozbawiajac tych nieszczesnikow
mozliwosci pracy np.u zegarmistrza.
Policja zatrzyma wielu ludzi w komisariatach,izbach wytrzezwien,a szpitale
beda masowo odtruwac tych,ktorych jeszcze sie odtruc da.
A co po nowym roku?Ano nic,jak byla kicha,tak zostanie.Nadal bedziemy pracowac
w charakterze niewolnikow za pare groszy i myslec jak przezyc reszte
miesiaca,kiedy kasa sie w jego polowie nam skonczy.Rece zacierac beda tylko
szefowie banków centralnych,bo wiadomo-biedne spoleczenstwo,ktoremu nie
wystarcza pieniedzy,bedzie masowo przychodzilo do bankow aby brac kredyty.
Wiec nie wychodzcie lepiej dzisiaj z domu.Najlepiej przespijcie Sylwestra albo
wlaczcie sobie ciekawy film i saczac dowolny trunek,pomyslcie sobie o
ludziach,pijacych w zimnie i wsrod wybuchow petard,zimnego szampana,wcale nie
smakujacego w tych warunkach.Ot,oszolomy...
Obserwuj wątek
    • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:24
      leziox napisał:

> Olac Sylwestra.Nie wiem czym sie tu tak podniecacie.<

Znowu ludzie ci co chcą się naprawdę pobawić się pobawi. Znowu skojazy sie kilka par a kilka osób przezyje pierwszą przygodę z sexsem. Może jednak nie wszysto nalezy widziec czarno ... choć poki co sam siedze w domu .... :o)

ce zacierac beda tylko
      > szefowie banków centralnych,bo wiadomo-biedne spoleczenstwo,ktoremu nie
      > wystarcza pieniedzy,bedzie masowo przychodzilo do bankow aby brac kredyty.
      > Wiec nie wychodzcie lepiej dzisiaj z domu.Najlepiej przespijcie Sylwestra albo
      > wlaczcie sobie ciekawy film i saczac dowolny trunek,pomyslcie sobie o
      > ludziach,pijacych w zimnie i wsrod wybuchow petard,zimnego szampana,wcale nie
      > smakujacego w tych warunkach.Ot,oszolomy...
      • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:36
        ja tez sama i calkiem mi z tym dobrze.
        pozdrawiam
        • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:43
          No wlasnie...Znowu ktos sie zapozna z seksem,znowu ktos zalapie chorobe,znowu
          kilka panienek zaliczy niepozadana ciaze,komus peknie gumka,a jak nawet nie,to z
          kolejnej randki nic nie wyjdzie bo sie okaze iz ta fajna git panienka z ktora
          zaliczylo sie taki fajny numerek,to transwestyta i ochota na dalsze randki odejdzie.
          Dalsze propozycje?
          • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:46
            leziox napisał:

> No wlasnie...Znowu ktos sie zapozna z seksem,znowu ktos zalapie chorobe,znowu

> Dalsze propozycje?

Wszystko tak czarno widzisz, czy tylko zabawę Sylwestrową ,,,
          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:46
            ha ha - miło widzieć że ktoś jest jeszcze większym pesymistą niż ja :) - siedzę
            sobie sama i jak na razie nie narzekam ;)
            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:49
              anna_30 napisała:

> ha ha - miło widzieć że ktoś jest jeszcze większym pesymistą niż ja :) - siedzę sobie sama i jak na razie nie narzekam ;)

Jak to dobrze czasem wpasc na foro ... pozdrowionka ... :o)
        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:48
          kikooo napisała:

> ja tez sama i calkiem mi z tym dobrze.
          > pozdrawiam

Pozdrawiam również, mniej czarnych barw zycze w Nowym 2007 ... ;o)
          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:54
            pozdrowienia dla wszystkich samych ;)
            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:58
              anna_30 napisała:

> pozdrowienia dla wszystkich samych ;)

Trzymaj się cieplutko Aniu ... :O)
          • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:54
            Luuuudzieeee!!!Litosci!Jeszcze nie zrozumieliscie?To nie sa czarne
            barwy,czarnowidztwo etc.To jest REAL!Tak to wyglada,zupelnie inaczej niz w bajce
            o krolewnie Sniezce czy innej Rapuncelce.NO.
            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:57
              leziox napisał:

> Luuuudzieeee!!!Litosci!Jeszcze nie zrozumieliscie?To nie sa czarne
              > barwy,czarnowidztwo etc.To jest REAL!

Przeciez tak bylo zawsze od zarania dziejów, coz w tym dziwnego ...
              Nawet w raju wąz sie przyplatał - moze to tez bylo w Sylwestra ...
              e tam wtedy Sylwestra nie bylo ...
            • zegor Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 19:59
              Zeby to zrozumieć,Lezio,muszą trochę liznąć życia !
              Twoje zdrowie !
            • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:01
              a ie mozesz ich po prostu miec w dupie i nie myslec o tym.
              Ja wybralam samotnego sylwestra. Slucham muzyki , pije wino, za chwile dobry
              film-jest super
              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:02
                kikooo napisała:

> film-jest super <

Jaki. jaki ? Może razem popatrzymy - choć osono ... :O)
                • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:06
                  mozemy razem sie wina napic:) a film: somersault na poczatek ale w zanadrzu mam
                  jeszcze pare-sylwestrowy seans filmowy:)
                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:15
                    kikooo napisała:

> mozemy razem sie wina napic:)

Dziekuję, bardzo chetnie :O)...
                    • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:22
                      ha to ja się dołączam ;)
                      • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:24
                        jasne im nas wiecej tym lepiej:)
                      • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:24
                        anna_30 napisała:

> ha to ja się dołączam ;)

Fajnie ... robi sie wesolo ...
                        • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:26
                          coraz bardziej... wlasnie odkrylam jaka to przyjemnosc spryskac sie dla samej
                          siebie perfumami:)
                          • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:27
                            kikooo napisała:

> coraz bardziej... wlasnie odkrylam jaka to przyjemnosc spryskac sie dla samej
                            > siebie perfumami:)

Calkiem przyjemny zapach, delikany, ...
                          • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:29
                            Z perfumami to nigdy nie wiadomo,bo jak sie czlowiek nimi spryska,to ktos sie
                            moze przywlec.I na dwoje babcia wrozyla.Albo nas wizyta ucieszy albo rzucimy sie
                            do delikwenta/tki z tluczkiem do miesa w jednym reku a tasakiem w drugim i
                            miotajac stek wyzwisk uznanych za obrazliwe poprosimy uprzejmie zeby sobie toto
                            poszlo.Juz lepiej perfumy wychlac jak zabraknie ankohlu.
                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:34
                              leziox napisał:

> Z perfumami to nigdy nie wiadomo <

Nie chciales Sylwestra, a tu w Twoim watku impreza sie zaczyna ... :O) ...
                              • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:36
                                wino jest, pachnie ładnie to teraz jakaś muzyczka by się przydała
                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:37
                                  anna_30 napisała:

> jakaś muzyczka by się przydała <

Co proponujesz ? ...
                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:40
                                    ja- joe henry- super!!!!!!!!!!!
                                    • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:43
                                      kikooo napisała:

> ja- joe henry- super!!!!!!!!!!!

Ja slucham Elzbiety Mielczarek, a Ty ... lubisz bluesa ???
                                      • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:48
                                        jasne- ale teraz u mnie jazz
                                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:49
                                          kikooo napisała:

> jasne- ale teraz u mnie jazz

Jazz to moja muzyka ... ale teraz wole cos nostalgicznego ...
                                          • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:52
                                            chyba nie jest Ci smutno?
                                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:55
                                              kikooo napisała:

> chyba nie jest Ci smutno?

Gdzie tam w Twoim towarzystwie ??? ... :o) ...
                                              • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:01
                                                och jak milo-byle by za milo nie bylo bo Pan zrzedzacy brdzie narzekal
                                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:03
                                                  kikooo napisała:

> och jak milo-byle by za milo nie bylo bo Pan zrzedzacy brdzie narzekal

Wyslalem Ci na @ mozemy sluchac razem ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:07
                                                    dzieki
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:09
                                                    kikooo napisała:

> dzieki

Nie ma za co ... mnie tez jest milo ...
                                            • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:57
                                              Tylko jak macie koty to nie wpuszczajcie do domu nikogo ze skosnymi oczami.I nie
                                              ma to naturalnie z rasizmem nic wspolnego tylko ze sposobami odzywiania sie
                                              niektorych nacji.
                                              Mnie sie wlasnie scotch skonczyl ale to nie jakis wielki problem,bo mam jeszcze
                                              w lochach mojej rezydencji wóde,wino,piffko i wiele innych czcigodnych
                                              wynalazkow ludzkosci.
                                              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:00
                                                leziox napisał:

> Tylko jak macie koty to nie wpuszczajcie do domu <

Moje sa w folderze z animkami wiec daleko nie pojda ... :)
                                              • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:04
                                                mi juz sie tylko ostalo jedno wino i szampan
                                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:12
                                                  kikooo napisała:

> mi juz sie tylko ostalo jedno wino i szampan

To razem 2 butelki ? ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:18
                                                    i myslisz ze wystarczy?:)
                                                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:20
                                                    musi - ja mam o jedną mniej :(
                                                  • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:23
                                                    Nic nie ustawiac,to najlepiej wyjdzie.Nie jestem paparazzi ale nosze czesto
                                                    aparat ze soba i potem takie rozne dziwactwa wychodza z tego wszystkiego,juz
                                                    mnie brakuje miejsca w mieszkaniu na albumy.
                                                    Zdruffko pije wszystkich zainteresowanych olaniem sylwestra,chociaz stwierdzam z
                                                    przerazeniem ze wy raczej na wielbicieli wygladacie czy sie po prostu myle po
                                                    naduzyciu metylaka pod zagryche z muchomorow?
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:24
                                                    oj mylisz sie mylisz my po prostu tez troche za duzo wypilismy
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:26
                                                    anna_30 napisała:

> musi - ja mam o jedną mniej :(

W koncu ja tysz cos mam jako mezczyzna ... nie ma zmartwienia ... :)
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:27
                                                    a co tam masz?
                                                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:29
                                                    mistamef napisał:

> anna_30 napisała:
                                                    >
                                                    > > musi - ja mam o jedną mniej :(
                                                    >
                                                    > W koncu ja tysz cos mam jako mezczyzna ... nie ma zmartwienia ... :)

zatem liczę na Ciebie ;)
                                                    >
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:24
                                                    kikooo napisała:

> i myslisz ze wystarczy?:)

Dla mnie tak , dla kotow tez ...
                                          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:55
                                            a ja sobie słucham Niedźwiedzia
                                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:58
                                              anna_30 napisała:

> a ja sobie słucham Niedźwiedzia

Jak mruczy ? ...
                                              • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:05
                                                jak zwykle cudownie;)
                                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:08
                                                  anna_30 napisała:

> jak zwykle cudownie;)

jak to Misiu ... ja slucham Elzbietki w kolo ...
                                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:42
                                    mistamef napisał:
                                    Co proponujesz ? ...
                                    to może by tak gospodarz zaczął;)
                                    aa u mnie dwa koty też;)
                                    • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:44
                                      anna_30 napisała:

> aa u mnie dwa koty też;)<

to kotów mamy dostatek, u mnie tez pare siedzi ...
                                      • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:50
                                        u mnie jeden- i tez ma to wszystko gdzies:)
                                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:56
                                          kikooo napisała:

> u mnie jeden- i tez ma to wszystko gdzies:)

Z kotami tak juz jest ... a to kotka czy kocur ?
                                          • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:19
                                            kotka-spi jak zabita-nic jej nie rusza
                                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:21
                                              kikooo napisała:

> kotka-spi jak zabita-nic jej nie rusza

Pila cos ???
                                              • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:26
                                                jeszcze nie ale zapraszalam
                                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:27
                                                  kikooo napisała:

> jeszcze nie ale zapraszalam

hehe - pytam o kicie ...
                                • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:39
                                  No muzyka u mnie gra az milo,w koncu plytoteka zlozona z kilku tysiecy nagranek
                                  wystarczy nie tylko na olanie sylwestra ale rowniez innych swiat uznanych nie
                                  wiadomo przez kogo za ogolne i konieczne do swietowania,co mam dokladnie...no w
                                  roznych miejscach...Kwasow ci u mnie i alkohola dostatek,na dodatek mam kota.A
                                  nawet dwa...Tv gra,za oknem strzelaja,jakas nowa rewolucja,lumpenproletariat
                                  biega z niebezpiecznymi materialami za pazucha.Wesolo jezd i jak tu nie
                                  olac,hehehe...
                            • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:37
                              oj moj drogi- dobrze to wszystko wczesniej rowazylam i na pewno nikt
                              nieporządany sie nie zjawi a nawet wiecej w ogole nikt sie nie zjawi wiec
                              spokojnie moge wypic to co sobie (za wczasu) przygotowałam nie martwiac sie o to
                              że zabraknie lub ze mi jakis nikczemnik wypije.

Twoje zdrowie!!!!
                              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:40
                                kikooo napisała:

> oj moj drogi- dobrze to wszystko wczesniej rowazylam i na pewno nikt
                                > nieporządany sie nie zjawi a nawet wiecej w ogole nikt sie nie zjawi wiec
                                > spokojnie moge wypic to co sobie (za wczasu) przygotowałam nie martwiac sie o to że zabraknie lub ze mi jakis nikczemnik wypije.
                                >
                                > Twoje zdrowie!!!!

Zygor zartuje, On jest calkiem fajny tylko dzisiaj chyba ma pesymistycznego dola, ale mu przejdzie ...
                                • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:46
                                  kazdy go czasem miewa. a mi dzis tak radosnie-sama sie sobie dziwie
                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:47
                                    kikooo napisała:

> kazdy go czasem miewa. a mi dzis tak radosnie-sama sie sobie dziwie

W koncu Nowy Rok sie zbliza ...
                                    • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:48
                                      niektórzy nie mogą się doczekać i już strzelają petardami;)
                                      • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 20:57
                                        anna_30 napisała:

> niektórzy nie mogą się doczekać i już strzelają petardami;)

Ja jeszcze czekam choc tez mam cos do strzelania ...
                                        • girl32 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:00
                                          Masz coś do strzelania?
                                          Ciekawam co takiego;))))
                                          • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:02
                                            girl32 napisała:

> Masz coś do strzelania?
                                            > Ciekawam co takiego;))))

Ty znowu o sexie ... petardy :O) ...
                                            • girl32 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:07
                                              Ja o sexie?
                                              No skąd.Miałam na myśli petardy,właściwie ich rodzaj;)))
                                              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:11
                                                girl32 napisała:

> Ja o sexie?
                                                > No skąd.Miałam na myśli petardy,właściwie ich rodzaj;)))

Tak mam petardy ,,, a jaki rodzaj powiem po 24 zrobie zdjecia ... to moja mania ... fotografuje wszystko co sie da ...
                                                • girl32 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:16
                                                  Znów chciałam coś napisać,ale "ugryzłam sie w język",bo pewnie opatrznie to
                                                  odczytasz;))
                                                  A może i ja porobię pare fotek,dobry pomysł...tylko coś mi sie wydaje,ze będę
                                                  musiała aparat jakoś poprzestawiać...lece się uczyć....moze zdąze do 24.00:)
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:17
                                                    girl32 napisała:

> Znów chciałam coś napisać,ale "ugryzłam sie w język",bo pewnie opatrznie to
                                                    > odczytasz;))
                                                    > A może i ja porobię pare fotek,dobry pomysł...tylko coś mi sie wydaje,ze będę
                                                    > musiała aparat jakoś poprzestawiać...lece się uczyć....moze zdąze do 24.00:)

Powodzenia ... napisz jak sie udalo i co wyszlo ... pamietaj jest noc ...
                                                  • girl32 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:20
                                                    Pamiętam,pamiętam,dlatego w ustawienia muszę wleźć...
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:23
                                                    girl32 napisała:

> Pamiętam,pamiętam,dlatego w ustawienia muszę wleźć...

Wiesz, ze w nocy sie to robi troche inaczej niz w dzien ... chetnie bym Cie nauczyl ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:29
                                                    czego? ja jestem zainteresowana....
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:31
                                                    kikooo napisała:

> czego? ja jestem zainteresowana....

Nie podsłuchuj ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:32
                                                    a dzis mi wszystko wolno!!!!:)
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:34
                                                    kikooo napisała:

> a dzis mi wszystko wolno!!!!:)

Bo my o sexie ,,,
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:34
                                                    super!
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:35
                                                    kikooo napisała:

> super!

ale my tylko gawedzimy ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:38
                                                    tez moze byc
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:41
                                                    kikooo napisała:

> tez moze byc

Jak Elzbietka sluchasz ?
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:42
                                                    jasne-super!
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:43
                                                    kikooo napisała:

> jasne-super!

Jeszcze Ci cos podesle jak chcesz ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:47
                                                    oczywiscie bedzie mi bardzo milo
                                                  • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:49
                                                    Ja zaczalem juz od popoludnia,jak mi kac z wczoraj minal,a jutro pewnie bedzie
                                                    tak samo.Nie wiem czy uwierzycie ale czasami nie chce mi sie juz pic
                                                    alkoholu,jak sobie pomysle ze ten kacor taki wredny jezd...
                                                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:55
                                                    leziox napisał:

> Ja zaczalem juz od popoludnia,jak mi kac z wczoraj minal,a jutro pewnie bedzie
                                                    > tak samo.Nie wiem czy uwierzycie ale czasami nie chce mi sie juz pic
                                                    > alkoholu,jak sobie pomysle ze ten kacor taki wredny jezd...
                                                    olać kacora!!
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:50
                                                    kikooo napisała:

> oczywiscie bedzie mi bardzo milo

Juz sie laduje, zaraz bedziesz miala ...
                                                  • wajdeczka Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:53
                                                    ok
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:57
                                                    wajdeczka napisała:

> ok

Czyzby nick sie zmienił ???
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:02
                                                    nie, nie ja tu nadal jestem
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:08
                                                    kikooo napisała:

> nie, nie ja tu nadal jestem

Juz sie martwilem ... dostalas ? ...
                                                    to moja dedykacja dla Ciebie ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:26
                                                    jasne ze dostalam-bardzo dziekuje:)
                                                  • girl32 Re: Olac Sylwestra 01.01.07, 02:00
                                                    mistamef napisał:

> Wiesz, ze w nocy sie to robi troche inaczej niz w dzien ... chetnie bym Cie
                                                    nauczyl ...
                                                    >
                                                    Wiem,wiem...rano (jak zdołam się obudzić) pokaze Ci co mi wyszło...,ale chętnie
                                                    zostanę Twoją uczennica:)))
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 01.01.07, 02:02
                                                    girl32 napisała:

> mistamef napisał:
                                                    > Wiesz, ze w nocy sie to robi troche inaczej niz w dzien ... chetnie bym Cie
                                                    > nauczyl ...
                                                    > >
                                                    > Wiem,wiem...rano (jak zdołam się obudzić) pokaze Ci co mi wyszło...,ale chętnie zostanę Twoją uczennica:)))
                                                    >

Jak milo ... moze byc ...
                                                  • girl32 Re: Olac Sylwestra 01.01.07, 02:16
                                                    A może?;))
                                                • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:17
                                                  Ja tez fotografuje co sie da.Potem przychodza do mnie do domu dziwni ludzie i
                                                  proponuja mi spore pieniadze za wykonane przeze mnie zdjecia,nawet nie wiem
                                                  dlaczego tak ich to interesuje.No ale sprzedaje im te fotki,no co mam zrobic jak
                                                  tak ladnie mnie prosza...
                                                  • girl32 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:18
                                                    Papparazi???
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:20
                                                    girl32 napisała:

> Papparazi???

Ja z domu nie wychodze bez aparatu ... jak zapomne to wracam ...
                                                    nigdy nie wiem co mnie czeka ...
    • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:16
      Szanowni Forumowicze Na zdrowie!!!
      Pozraiam z mojej kanapy
      • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:18
        Chyba już nie powinnam używać alkoholi
        Oczywiście miało być
        Pozdrawiam
      • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:19
        ad_hoc napisała:

> Szanowni Forumowicze Na zdrowie!!!
        > Pozraiam z mojej kanapy

Witamy pozdrowinka ...
        • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:24
          pozdrawienia a alkohol jest jak najbardziej wskazany ;)

ogromny plus tego wieczora to to że mozna puścić muzykę na cały regulator i
          mieć w nosie sąsiadow;)
          • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:30
            anna_30 napisała:

> pozdrawienia a alkohol jest jak najbardziej wskazany ;)
            >
            > ogromny plus tego wieczora to to że mozna puścić muzykę na cały regulator i
            > mieć w nosie sąsiadow;)

a sąsiada tez ?
            • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:32

> a sąsiada tez ?

niestety bo jakoś tak nic ciekawego mi się w sąsiedztwie nie trafiło :(
              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:33
                anna_30 napisała:

> niestety bo jakoś tak nic ciekawego mi się w sąsiedztwie nie trafiło :(

To szkoda ... be ...
                • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:37
                  mistamef napisał:

> anna_30 napisała:
                  >
                  > > niestety bo jakoś tak nic ciekawego mi się w sąsiedztwie nie trafiło :(
                  >
                  > To szkoda ... be ...

takie zycie ...

>
                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:38
                    anna_30 napisała:

> takie zycie ...>

ale sasiedzi sie zmieniaja ... nic straconego ...
          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:31
            wino, net i "one" U2 na cały regulator - czego mi jeszcze do szcześcia
            potrzeba??
            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:32
              anna_30 napisała:

> wino, net i "one" U2 na cały regulator - czego mi jeszcze do szcześcia
              > potrzeba??

No pewno ... i ja telepatycznie ...
              • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:38
                mistamef napisał:

> No pewno ... i ja telepatycznie ...

kto wie może to faktycznie największy plus;)
                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:39
                  anna_30 napisała:

> kto wie może to faktycznie największy plus;)<

Na bezplusiu minus plusem ...
            • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:39
              Ja mogę albo oszczędzić na prądzie i słuchać tego co grają sąsiedzi albo
              spróbować ich zagłuszyć.
              • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:40
                a moze by tak wczesniej otworzyc szampana bo mi sie wino skonczylo?
                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:42
                  kikooo napisała:

> a moze by tak wczesniej otworzyc szampana bo mi sie wino skonczylo?

Z szampanem poczekajmy ... jeszce chwila ...
                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:44
                    ale jak bojkot sywestra to bojkot- mozna to zrobic o 22, nie?
                    • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:51
                      kikooo napisała:

> ale jak bojkot sywestra to bojkot- mozna to zrobic o 22, nie?

Ja tam nie bojkotuje bawie sie z Wami i jest fajnie ..
                      • wajdeczka Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:56
                        naprawde?
                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:58
                          wajdeczka napisała:

> naprawde?

Pewnie ... a co ? ... taki jestem ...
                    • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:51
                      kikooo napisała:

> ale jak bojkot sywestra to bojkot- mozna to zrobic o 22, nie?
                      a o tym nie pomyslałam...
                • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:44
                  prosimy, nie ma przeciwwskazań
                • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:51
                  kikooo napisała:

> a moze by tak wczesniej otworzyc szampana bo mi sie wino skonczylo?
                  nie wolno;)
              • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:42
                Jest jeszcze inne wyjscie-sluchac muzyki w sluchawkach.Wtedy sasiedzi moga sobie
                puszczac muzyke jak chca glosno-i tak ich nie bedzie slychac.
                Nareszcie leci cos dobrego w tv-trza przygotowac nastepna porcje gorzaly i
                przetrwac to swieto radosci z przyszlosci co bedzie jeszcze gorsza od
                terazniejszosci,chociaz w to wcale nie wierzycie,albo jesli nawet,to zagluszacie
                w sobie ten niepokoj.
                • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:47
                  A coż będzie teraz ciekawego w tv? może i ja się skusze
                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:52
                    ad_hoc napisała:

> A coż będzie teraz ciekawego w tv? może i ja się skusze
                    własnie - bo to niemożliwe wręcz, żeby było cos dobrego
              • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 21:50
                ad_hoc napisała:

> Ja mogę albo oszczędzić na prądzie i słuchać tego co grają sąsiedzi albo
                > spróbować ich zagłuszyć.
                no więc ja zagłuszam bo gdzieś tam leci takie monotonne ups ups ...
                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:00
                  anna_30 napisała:

U mnie u sasiadow cisza ... tylko u mnie blues ...
                • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:02
                  Moze te monotonne "ups ups" to bicie serca jakiegos upiora co sie zadomowil w
                  kominku albow przewodach wentylacyjnych i teraz tylko czyha na to,az zaczna
                  strzelac fajerwerki i nikt nie uslyszy krzyku biednej kobiety napadnietej przez
                  wampira albo innego franka.
                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:03
                    leziox napisał:

> Moze te monotonne "ups ups" to bicie serca jakiegos upiora co sie zadomowil w
                    > kominku albow przewodach wentylacyjnych i teraz tylko czyha na to,az zaczna
                    > strzelac fajerwerki i nikt nie uslyszy krzyku biednej kobiety napadnietej
                    przez
                    > wampira albo innego franka.

he he wreszcie jakis facet w domu
                • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:02
                  > no więc ja zagłuszam bo gdzieś tam leci takie monotonne ups ups ...

jesoo mieszkamy w tym samym bloku??? moi jeszcze śpiewają (no z tym śpiewaniem
                  przesadziłam)
                  • zaza7 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:03
                    U mnie za oknem co troche coś wybucha. Wtedy podkręcam ciut swoja muzyczkę i
                    jakoś leci:))
                    • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:06
                      No tak ,Frankenstein jest wprawdzie nieco sztywny i jego ruchy moga byc zbyt
                      mechaniczne,ale czasami to bardziej zaleta niz wada,heheheh...
                      • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:09
                        leziox napisał:

> No tak ,Frankenstein jest wprawdzie nieco sztywny i jego ruchy moga byc zbyt
                        > mechaniczne,ale czasami to bardziej zaleta niz wada,heheheh...

ba...
                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:16
                          anna_30 napisała:
                          > ba...<

Co wy tak o sztywniakach ??? ... bawmy sie ...
                          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:18
                            przecież się bawimy - nawet całkiem nieźle
                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:20
                              anna_30 napisała:

> przecież się bawimy - nawet całkiem nieźle

Dla mnie bomba ... i jaki luz ...
                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:05
                    ad_hoc napisała:

> > no więc ja zagłuszam bo gdzieś tam leci takie monotonne ups ups ...
                    >
                    > jesoo mieszkamy w tym samym bloku??? moi jeszcze śpiewają (no z tym śpiewaniem
                    > przesadziłam)

moi jeszcze nie - ale wkrótce bedą - jak im wzrośnie poziom % we krwi -
                    natomiast ręce ich swierzbią i fajerwerki lataja już gdzieś tak od godziny a
                    może tez olewają sylwestra;)
                    • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:15
                      > moi jeszcze nie - ale wkrótce bedą - jak im wzrośnie poziom % we krwi -
                      > natomiast ręce ich swierzbią i fajerwerki lataja już gdzieś tak od godziny a
                      > może tez olewają sylwestra;)

z powodu owych fajerwerków za chwilę będę musiała wziąć psa na kolana (a mały
                      nie jest)
                      • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:17
                        ad_hoc napisała:

> z powodu owych fajerwerków za chwilę będę musiała wziąć psa na kolana (a mały
                        > nie jest)

mocno zazwierzęcone to nasze towarzystwo

ale chyba zostałyśmy same;)
                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:19
                          anna_30 napisała:

> ale chyba zostałyśmy same;)

a mnie juz nikt nie zauwaza - fajnie ...
                          • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:24
                            no jak to nie a ja?
                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:25
                              kikooo napisała:

> no jak to nie a ja?

Wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc ...
                              • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:28
                                jasne -zawsze!!!!
                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:31
                                  kikooo napisała:

> jasne -zawsze!!!!

"W dworcowej poczekalni ... bo gdzie lepiej czeka sie .."
                                  - nie pytaj dokąd jade ...
                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:32
                                    :)
                                    • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:33
                                      kikooo napisała:

> :)

Co sie dziewczyna cieszy ... jak bedzie grzeczna to jej cala plyte przesle ..
                                      • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:34
                                        mistamef napisał:

> kikooo napisała:
                                        >
                                        > > :)
                                        >
                                        > Co sie dziewczyna cieszy ... jak bedzie grzeczna to jej cala plyte przesle ..
                                        >

podzielilibysta się tym cudem co to je słuchacie
                                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:35
                                          anna_30 napisała:

> podzielilibysta się tym cudem co to je słuchacie<

My sluchamy bluesa
                                        • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:35
                                          A ta plyta do przeslania to ma byc taka zwykla PCW czy tez ciezszy
                                          kaliber-chodnikowa?
                                          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:36
                                            leziox napisał:

> A ta plyta do przeslania to ma byc taka zwykla PCW czy tez ciezszy
                                            > kaliber-chodnikowa?

dawaj chodnikową będzie na sąsiadów w razie czego
                                      • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:35
                                        o! wtedy to dopiero sie cieszyc bedzie:)
                                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:38
                                          kikooo napisała:

> o! wtedy to dopiero sie cieszyc bedzie:)

Ale podoba Ci sie ??? jak tak to chyba jestes jedna z niewielu dziewczyn ktorej sie taka muzyka podoba ...
                                          • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:40
                                            bo ja jestem niestandardowa!
                                            • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:41
                                              egoisci :(
                                              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:42
                                                anna_30 napisała:

> egoisci :(

Lubisz bluesa to Ci wysle ? ...
                                                • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:45
                                                  ciekawość mnie zżera czym się tak zachwycacie:)
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:46
                                                    anna_30 napisała:

> ciekawość mnie zżera czym się tak zachwycacie:)

Oj ta Ciekawosc ... zajrzyj za chwile na @ ...
                                                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:47
                                                    mistamef napisał:

> anna_30 napisała:
                                                    >
                                                    > > ciekawość mnie zżera czym się tak zachwycacie:)
                                                    >
                                                    > Oj ta Ciekawosc ... zajrzyj za chwile na @ ...

wiem pierwszy stopien i takie tam ;)

>
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:49
                                                    anna_30 napisała:

> wiem pierwszy stopien i takie tam ;)

Juz sie laduje zaraz Ci wyslę ...
                                                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:50
                                                    mistamef napisał:

> anna_30 napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > wiem pierwszy stopien i takie tam ;)
                                                    >
                                                    > Juz sie laduje zaraz Ci wyslę ...

to ja w tzw. międzyczasie coś przekąszę;)
                                                    >
                                                    >
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:51
                                                    anna_30 napisała:

>
                                                    > to ja w tzw. międzyczasie coś przekąszę;)>

Juz pewno masz w skrzynce ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:52
                                                    a ja sie najadlam bardziej niz na wielkanoc-ledwo zyje
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:55
                                                    kikooo napisała:

> a ja sie najadlam bardziej niz na wielkanoc-ledwo zyje

Obzartuch ... :))
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:58
                                                    a co nalezalo mi sie - pyszne grzanki
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:59
                                                    kikooo napisała:

> a co nalezalo mi sie - pyszne grzanki

Hehe - jak grzanki to OK - wiesz, ze musisz dbac o linie ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:06
                                                    eeee tam. ja i tak sie podobam!
                                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:10
                                                    kikooo napisała:

> eeee tam. ja i tak sie podobam!

No pewnie ,,, mnie tak ...
                                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:11
                                                    nie moze byc inaczej
                                                  • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:13
                                                    a ja durna to znam ;)
                          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:25
                            mistamef napisał:

> anna_30 napisała:
                            >
                            >
                            > > ale chyba zostałyśmy same;)
                            >
                            > a mnie juz nikt nie zauwaza - fajnie ...

jak możesz - zauważam;)
                            >
                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:27
                              anna_30 napisała:

> jak możesz - zauważam;)>

jak milo ....
                              • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:29
                                i tak ma być
                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:34
                                  anna_30 napisała:

> i tak ma być

to moze nie czekajmy na 24.00 ???
                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:41
                                    a po co? ja juz go otworze
                                    • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:43
                                      kikooo napisała:

> a po co? ja juz go otworze

No to chlup , prawy do lewego ...
                                      • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:44
                                        ok juz siegam po babelki
                                        • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:45
                                          kikooo napisała:

> ok juz siegam po babelki

Mysle, ze mam do glowy nie pojda ,,, bo zaczniemy gawedzic ...
                      • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:18
                        ad_hoc napisała:

> z powodu owych fajerwerków za chwilę będę musiała wziąć psa na kolana (a mały
                        > nie jest)

Psy boja sie blyskow ... pewno jest wystraszony jak widzi ...
                        • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:25
                          mój reaguje na hałas, chodzi za mna krok w krok, nawet jak uzupełniam zapas w
                          szkle (a podobno nie lubi alkoholu)
                          • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:27
                            ad_hoc napisała:

> mój reaguje na hałas, chodzi za mna krok w krok, nawet jak uzupełniam zapas w
                            > szkle (a podobno nie lubi alkoholu)

Pies nie, ale ja pije Twoje zdrowie ... jak w sygnaturce ...
                            • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:29
                              A dzieki a ja podnoszę szklankę za Twoje zdrowie
                              • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:31
                                znalazlam jeszcze jedna dobra strose samotnego sylwesta-mozna glosno spiewac i
                                nikt cie nie ucisza:)
                                • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:32
                                  kikooo napisała:

> znalazlam jeszcze jedna dobra strose samotnego sylwesta-mozna glosno spiewac i
                                  > nikt cie nie ucisza:)

to ja proponuje wymienic wszystkie za!!
                                  • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:36
                                    mozna jeszcze bigac nago po domu ze spiewem na ustach!!!!!!!
                              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:41
                                ad_hoc napisała:

> A dzieki a ja podnoszę szklankę za Twoje zdrowie

Coraz tu milej ... widac % dzialaja ...
                                • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:43
                                  oj nie nie
                                  • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:44
                                    kikooo napisała:

> oj nie nie

co nie nie ??? :)
                                    • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:46
                                      juz nie pamietam:)
                                      • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:52
                                        kikooo napisała:

> juz nie pamietam:)

Mowilem nie pic tyle ...
                                        • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:57
                                          hahhaah najwazniejsza butelka nadal czeka
                                          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:58
                                            kikooo napisała:

> hahhaah najwazniejsza butelka nadal czeka
                                            chyba się jednak gdzieś wprosze....
                                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:01
                                              anna_30 napisała:

> chyba się jednak gdzieś wprosze....

Wyslemy Ci na skrzynke ... sprawdz czy nie cieknie ...
                                            • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:02
                                              jasne zapraszam!!!!!!
                                          • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:00
                                            kikooo napisała:

> hahhaah najwazniejsza butelka nadal czeka

jeszcze godzinka ...
                                            • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:07
                                              dla mnie juz nie- otwarta!!!!!
                                              • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:09
                                                kikooo napisała:

> dla mnie juz nie- otwarta!!!!!

Jaki masz ?
                                                • kikooo Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 23:14
                                                  jakis poł slodki ale niedobry
                            • leziox Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:32
                              Zezwierzecone towarzystwo,hehe,no jak ladnie.Proponuje w tym miejscu wypic
                              zdrowie zwierzat bo nie takie one wredne jak ludziska,a prawdziwego przyjaciela
                              mozna miec tylko ze zwierzaka,no i kochaja nas te bydleta przeciez bezinteresownie.
                              A i na wóde dla psa czy kota nie trzeba wydawac,w przeciwienstwie do towarzystwa
                              zony lub meza...
                              • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:33
                                leziox napisał:

> Zezwierzecone towarzystwo,hehe,no jak ladnie.Proponuje w tym miejscu wypic
                                > zdrowie zwierzat bo nie takie one wredne jak ludziska,a prawdziwego
                                przyjaciela
                                > mozna miec tylko ze zwierzaka,no i kochaja nas te bydleta przeciez
                                bezinteresow
                                > nie.
                                > A i na wóde dla psa czy kota nie trzeba wydawac,w przeciwienstwie do
                                towarzystw
                                > a
                                > zony lub meza...

święte słowa - ZA ZWIERZAKI!!!!
                          • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:28
                            ad_hoc napisała:

> mój reaguje na hałas, chodzi za mna krok w krok, nawet jak uzupełniam zapas w
                            > szkle (a podobno nie lubi alkoholu)

moje zwierzaki śpią i mają wszystko w nosie
                            • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:29
                              anna_30 napisała:

> moje zwierzaki śpią i mają wszystko w nosie <

a rybki masz ???
                              • anna_30 Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:30
                                mistamef napisał:

> anna_30 napisała:
                                >
                                >
                                > > moje zwierzaki śpią i mają wszystko w nosie <
                                >
                                > a rybki masz ???

a mam ;)

>
                                >
                                • mistamef Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:32
                                  anna_30 napisała:

> a mam ;)

My tu mamy ale Zlota , ale pewno sie gdzies bawi w swoich akwenach ... :)
                            • ad_hoc Re: Olac Sylwestra 31.12.06, 22:32
                              > moje zwierzaki śpią i mają wszystko w nosie
                              to i dobrze, przynajmniej nie mają stresu
    • lorisa idioci 31.12.06, 23:05
      ad.
      • mistamef Re: idioci 31.12.06, 23:08
        lorisa napisała:

> ad.

Gdzie ?
      • anna_30 Re: idioci 31.12.06, 23:10
        lorisa napisała:

> ad.

powiedziała co widziała
        nikt tu Cie nie zapraszał...
    • mistamef Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:07
      do sylwester 2006/2007 (5) kikooo - co Wy na to ?
      • kikooo Re: Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:10
        jasne bo to moje miejsce-to co przenosimy sie?
        • mistamef Re: Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:11
          kikooo napisała:

> jasne bo to moje miejsce-to co przenosimy sie?

Wychodzimy !!!
          • anna_30 Re: Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:12
            mistamef napisał:

> kikooo napisała:
            >
            > > jasne bo to moje miejsce-to co przenosimy sie?
            >
            > Wychodzimy !!!
            >

poczekajcie.....;)

• mistamef Re: Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:14
              anna_30 napisała:

> >
              >
              > poczekajcie.....;)
              >

Ok... ubieraj sie ...
            • ad_hoc Re: Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:15
              chwilkę mnie nie było (psa musiałam przewietrzyć) i juz się porobiło
              • kikooo Re: Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:17
                juz wszyscy gotowi?
                • mistamef Re: Proponuje zmienić lokal ??? 31.12.06, 23:18
                  kikooo napisała:

> juz wszyscy gotowi?

Ja juz czekam >>>
                  • leziox Re: Proponuje zmienić lokal ??? 01.01.07, 02:01
                    No i dobra,bojkot sylwestra uwazam za udany.Przezylismy wszystko,teraz jeszcze
                    troche dopic i zalac pale,a potem mozna juz spac i slodko snic o nowych
                    podwyzkach oraz obnizkach plac.Spijcie dobrze,a jak sie juz obudzicie,nie
                    zapomnijcie rzucic pawia.Nawet tak symbolicznie,na to wszystko co nas
                    otacza.Dobranoc Panstwu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka