maraiss 01.01.07, 13:25 fetyszystką pod tym względem jestem:) głowa mnie boli:( i chyba chora bede , bo biegałam w nocy w cienkiej sukience po polu:((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: A ja... 01.01.07, 14:35 zaraz zrobię sobie włosy na wałki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patchwork30 Re: A ja... 01.01.07, 14:46 Tak, i sobie okręć głowę siateczką ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: A ja... 01.01.07, 15:12 patchwork30 napisała: > Tak, i sobie okręć głowę siateczką ;-))) i będziesz wyglądał jak sąsiadka mojej babci, która zawsze gdy wyrzuca śmieci ma na głowie wałki i siateczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: A ja... 02.01.07, 16:03 Właśnie się rozstałam z kręconymi, długimi włosami, drugimi już na mojej drodze życia, i chyba na razie wolę proste i krótkie, cholera :( Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: A ja... 02.01.07, 17:03 moj ma krecone wlosy (ale tak je obcina i uklada, hehe, ze nie widac) i ciemno zielone oczy, takie ze prawie czarne :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: A ja... 03.01.07, 18:20 patchwork30 napisała: > ... z czarnymi oczami...ech... co znaczy to - ech?:) wzdychasz nad swoją urodą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
patchwork30 Re: A ja... 05.01.07, 19:10 maraiss napisała: > > ... z czarnymi oczami...ech... > > co znaczy to - ech?:) > wzdychasz nad swoją urodą?:) Nieeee swoja...tych tajemniczych gosci z czarnymi z obietnica ...eee...nie wiem czego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: mężczyzn z kręconymi włosami.... 02.01.07, 17:36 ostatnio w knajpie widziałam męzczyzne z pięknymi , kręconymi włosami do ramion i ledwo powstrzymałam sie , zeby nie zanurzyć rąk w jego wlosach... ciekawe jakby zareagował , gdybym coś takiego zrobiłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: mężczyzn z kręconymi włosami.... 02.01.07, 17:59 Ale dlugim ,kreconym,czy nie wlosom mowie stanowcze NIE,chyba ,ze totaki Jesus jak tu;))www.youtube.com/watch?v=buufYezNfPc Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Zdecydowanie tak! 02.01.07, 20:00 Tak, tak, tak. Zdecydowanie. Szczególnie, gdy te włosy są w dodatku czarne ... mmm :D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Zdecydowanie tak! 02.01.07, 21:11 .. toż to ... mój chłop... a do włosów się przekonałam przy Nim... zawsze chciałam takich obciętych na krótko ... ale jak zobaczyłam jego długie, kręcące się czasem wręcz jak francuskie... uległam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: mężczyzn z kręconymi włosami.... 03.01.07, 01:45 o ja nieszczesny , scialem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: mężczyzn z kręconymi włosami.... 03.01.07, 17:42 najbardziej lubię to mało powiedziane- uwielbiam! :) kiedyś zupełnie inaczej- tylko krótkie mi się podobały, a teraz? mężczyzna z kręconymi włosami, to mój ideał :) nie muszą być czarne, mogą być jasne, jak u "mojego" amorka (czyt. mojego obiektu westchnień) ach... Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: mężczyzn z kręconymi włosami.... 03.01.07, 18:19 rozczochrany_jelonek napisał: > o ja nieszczesny , scialem ;-))) szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś