romcia.p 02.01.07, 20:44 a Chochoł kupił nowe auto aby odwieźc ją do sanatorium dla gruźlików :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 02.01.07, 21:11 Nie rozumiem tylko dlaczego ona była tak ciepło ubrana? Gruźlicy tak muszą? ogólnie cała scena na łące wpisała się w TOP TEN najbardziej żenujących scen tego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 02.01.07, 21:25 Dla mnie to nawet HOT FIVE! Czy to dylanie na łące to dla uhonorowania Chocholego tańca z gwiazdami? Witam Wszystkich w nowym roku;) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 02.01.07, 21:27 i to całowanie po rączce :DDD to może byc nawet pierwsza trójka Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 02.01.07, 21:30 romcia.p napisała: > i to całowanie po rączce :DDD to może byc nawet pierwsza trójka > Spokojnie nie szarżujmy za bardzo;) Początek roku dopiero i wiele rodzynków przed nami:) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 02.01.07, 21:36 A ja rozgryzłam:) chodziło o to, żeby nie było widać ciąży aktorki. Powiewna, wirująca na wietrze suknia miała odwrócić uwagę od brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 02.01.07, 22:35 Swoją drogą ta Teresa robi coraz straszniejsza, może dzieci straszyć :P Taniec był świetny ale liczyłam szczerze mówiąc na gorącą sambę... rozczarowali mnięu. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 A hasło miesiąca? 03.01.07, 10:22 Można tu? To ja obstawiam Owadzie "Musimy wkroczyć do akcji" - to o pomocy tej tam, jak jej, Marzannie?? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Taniec z Prądkami 03.01.07, 10:27 cytata odcinka -nawet nie zauważyłeś że muzyka sie skończyła -ja to z tobą mógłbym tańczyć NAWET bez muzyki to po kiego brał magnetofon? Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 03.01.07, 11:03 taaaak ... wiedziałam, że jak tutaj zajrzę to sie nieźle uśmieję:-) Prątkująca teresa w pląsach na łące zdecydowanie zalicza się do HOT FAJF! Mam wrażenie, że ona się po prostu nawaliła tą flaszką wina co jej Chochoł zaoferował! No i do tego zapodali nam OWADA-zbawiciela narodów i zblazowanych jednostek, a na dokładkę Chochoła zazdroszczącego polismenowi przedniego charakteru... oby więcej takich odcinków:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 03.01.07, 11:06 a nachalna reklama PAHu budzi u mnie wstręt nie żebym była przeciw Ochojskiej, Bron boze , ale nie cierpie trakotwania mnie jak debila i wciskania mi do głowy czegokoliek łopatą Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 03.01.07, 11:57 chocholi taniec i śniadanie na trawie... czy on przypadkiem nie podgladał kiedyś goszy i grzesza? zabrakło mi tu tylko owoców tropikalnych...że wymienię... winogroooona.... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 03.01.07, 17:12 promowanie PAHu bym jeszcze zdzierżyła,ale czemu to musiało wyglądac jak drętwa pogadanka?!!! o tym jak sie ma termin Walkathlonu do terminu emisji odcinka litościwie zmilczę Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 03.01.07, 17:40 I nie zapominajmy jak Tereza była pięknie wczoraj ubrana - kwiecista sukienka, sweter a'la Boźesztymój, sportowy bezrękawnik i kozaki, nie dziwota, że Chochoł z nią dygał wśród traw bez muzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Tełeza Castorp pląsa po łące 03.01.07, 17:45 ale że ja nie wiem, gdzie jest to jeziórko co oni przyjechali rybkie na te swieta wiosny złowić.. to straszny wstyd... :-/ no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś