kitek1 19.11.01, 09:08 witaj Miła, czytam że pięknie o godność naszego związku walczyłas, zapraszam na poranną kawkę z ubitą przez Ciebie śmietanką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 09:37 Witaaaaaj Luby!!!!!!! Jakze walczyc bym nie miala..... A kawusia, mmmm, pycha...... A gdzie buziaczki????? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 09:40 całuję Cie deserowo i bardzo godowo, chyba już na to czas Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 09:48 deserek to ja juz zjadlam bo to dzisiaj Elki mamy A gody to my juz ktore obchodzimy???? Co do buziakow to standardowo: w kitke, w pepuszek i w lewe uszko.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 09:54 godowo, to tak bardziej do milosci konkretniejsze gotowo, co by w naszym gniazdku malenkie onlyątka się pojawily, muszę na chwilę wyskoczyć, bo Osamę już prawie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 09:58 A duzo ty lupow z wczorajszej wyprawy przyniosl??? Co by nasze kiciatka i onlyjatka glodne nie chodzily? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 10:27 wpadlam sie tylko z Wami przywitac i zaraz uciekam zeby nie przeszkadzac:) widze ze dobrze idzie:) Onlyania mowilam ze warto czekac? pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Gdzie jestes Ukochany 19.11.01, 11:28 Witaj Crimen!!! :))) nie, moj Kitek poszedl tylko po czaszke Osame'go.... znowu przedpokoj zagraci..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Gdzie jestes Ukochany IP: 10.1.2.* 19.11.01, 11:49 Taka czszka to majątek, więc nie narzekaj.Kupicie sobie pałac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Gdzie jestes Ukochany 19.11.01, 11:56 gorzej bedzie jezeli zanim ta czaszke Kitek zdobedzie, straci to i tam, a my jeszcze zapowiadanych prze zen godow nie przeszlismy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Gdzie jestes Ukochany IP: 10.1.2.* 19.11.01, 12:03 To znikam, aby nie być zródłem konfliktów godowych.Do zobaczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Gdzie jestes Ukochany 19.11.01, 12:09 Pozdrawiam i do zobaczenia... :))) tylko nie zdradzaj nic Kitkowi, bo do godow nie dojdzie.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Usycham z tesknoty 19.11.01, 12:49 sorki, przywitac sie chcialam tylko i juz nie przeszkadzam. czort Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Usycham z tesknoty 19.11.01, 12:58 ale mnie tu pocieszyc trzeba bo znowu Luby w trase ruszyl, gnatow jakis nazbierac :(((( buuuuuuuuuuu............ Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Usycham z tesknoty 19.11.01, 13:04 Onlyania nie becz! wroci! moge Ci glupi kawal na pocieche opowiedziec chcesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Usycham z tesknoty 19.11.01, 13:12 nooo............:) :( buuuuu, nie wroci.....BUUUUUUUUUUUUUU :( wystraszyl sie, buuuuuuuuuuuuuuuu :( ale opowiedz ten kawal, buuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Usycham z tesknoty 19.11.01, 13:15 wroci! Kitek jest odwazny. a teraz glupi kawal : do sklepu wpada mlodzieniec i krzyczy bleee, bleeee, bleee, bleee. coca coli!!! a ekspedientka na to: cztery puszki czego? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Usycham z tesknoty 19.11.01, 13:30 :)))) Ale Kitek juz nie wroci do mnie :((( Przygotowalam zemste: zdradze go z innym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Usycham z tesknoty IP: 10.1.2.* 19.11.01, 13:35 Bawcie się dobrze Kurczaczki.Aniu pierwsza, witam i znikam:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Usycham z tesknoty 19.11.01, 13:42 pa, pa, crimen'ie, przyjemnej podrozy.... bedziemy tesknic.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 14:35 wpadłem na chwilkę do obozu na barszczyk z krokiecikiem i cóż widzę, Szczęście moje o porożu godnym dla mnie fantazję snuje, baw się ładnie, skoro musisz tylko błagam, żeby to jakiś kretyn Szczęśia mego nie brukał, a i tu pełno po rządach Talibów, Afganek wyemancypowanych Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 14:55 A sciagnelam cie tu grozba, serca ty mego udreko, zniewazenia twego poroza... A i dalej ja pojde jak ci do glowy przyjdzie burzyc spokuj w gniazdku naszym, i urokom macnietych Afganek ulegac... Uniewaznie nasz zwiazek jako nie spozyty w calej swej okazalosci, do Jasminy napisze i o blogoslawione rozstanie nasze prosic bede... A barszczu i krokietow na przyszlosc nie zaluj, dla pociech naszych, skoro taka wola Jasminy byla, bysmy razem juz do konca zwiazani byli tym swietym wiezlem... A uwazaj ty Serce moje na skarby cukierasy ktore z soba zabrales, nie korzystaj gdy nie nada, cale i bez uszczerbku przywiez, coby dalej sluzyc mogly zgodnie z ich przeznaczeniem.... Z utesknieniem czekam na twoj powrot z wojny tej Ukochany twoja Only, and Only.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 15:35 zamykam oczy i widzę Cię Szczęście Ty moje, bella Ty i mentalnie sprawna nadzwyczaj, tylko ślepy jaśminowy los takie Cudo mógł mi sprowadzić, buziaczki narazie, idę z kulek trochę pozytku zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 15:43 Z Afgankami w kulki grac idziesz??? Och, co za nieszczesny los to Jasminowe plemie na mnie zrzucilo... Szczescie moje, pomysl dwa razy zanim uzytek ze swych kulek zrobisz, toz to ojca bandyte zadne onlyjatko nie zdierzy.... A tych gnatow i tak sporo w przedpokoju sie wala.... Wroc z ty z tej wojenki, a rychlo Wojaku, bo brak mi ciebie, Szczescie Losowe moje... Tu lze uronilam.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 18:25 poniewaz nocka juz ciemna i ciebie nie widac, trza mi chyba samej do gniazdeczka wyruszyc.... Oj, ciezka to bedzie droga, z pol godziny trwac bedzie, a tam, gdzie nasze wspolne gniazdko uwilam, sama dzis nocke przebytuje.... A ty walcz Wojaku, jak walczyc musisz, tylko ojczyny nie zawiedz i dumy mi przytargaj do domu (zamiast tych gnatow).... Pa, kochany.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 18:39 tęskno mi już do naszego gniazdeczka, puszkiem i łezkami Twymi wymoszczonego, tak chetnie do Śliczności moich już się dotulić i poczynania z poczęciem kiciątek czynić Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 19.11.01, 19:47 to wracaj Kitku z tej wojenki, do gniazdeczka naszego przytulnego, zrobimy sobie kilka kiciatek i onlyjatek a potem to juz dlugo i szczesliwie ukladalibysmy wszystkie te gnaty ktore z wojenki przywieziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: SERCE MOJE CHODZ NA CZATA!!!!! 19.11.01, 22:46 byłem Slicznośći moje, ale Cię nie zastałem :(((, nadal mi tylko fantazjowanie o biższych figlikach pozostaje, z nadzieją, że kiedyś jak pozwolisz to przylecę po Ciebie do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 20.11.01, 07:31 chyba nowy lup w przedpokoju zawiesic nam przyjdzie, istoty co to siostra moja sie zowie, za to ze od kopa wieczoru wczorajszego odciagnac mnie raczyla i co to na czacie spotkac nam sie nie udalo..... No coz, Luby, skoro to jedyne wyjscie by nic nam na drodze nie stawalo poswiece te ziemska istote, i nic juz wiecej nie stanie na naszej drodze do mojej pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 20.11.01, 07:39 szkoda ciocie naszym pocieszkom ubijac, przydac sie moze, gdy nam chetka na bezdzietne swowole przyjdzie, pozdrowka dla Ciebie Piekna i dla szwagierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 08:11 skoro taka twoja wola, przyjme ja ze zrozumieniem.... Sioste moja na razie tez na nauki wysylam, co by w przyszlosci wiecej czasu miala dla pociech naszych, a my na ich mnozenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KOCHANIE, KIEDY WRACASZ???? 20.11.01, 15:12 No wlasnie.... Czy nie ujrza oczy moje zadnego listu wiecej od ciebie w dniu dzisiejszym, dzielny wojaku? :((( Czyzbym znowu czekac musiala??? :((( A moze ty juz na tej wojence zginal, moj ukochany??? :((( Steskniona Onlyania.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KOCHANIE, KIEDY WRACASZ???? 20.11.01, 15:28 Śliczności moje Najukochansze, widzę, ze do Szanownej Komisji z powodu problemu z numerkiem ze swoim numerkiem się zwróciłaś, obiecuje ze zaraz po Mikolajkach na tym wielkim placu kolo Ciebie wykołuje i śliczności moje wstępnie i realnie wycałuje, a potem szybciutko do gniazdeczka skonsumopać co nam ślepy los dał, jak możesz, jeszcze te kilka dni wytrzymać, to wdzięczny Ci będę stokrotnie, bo okrutnie Ciebie miłuje Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KOCHANIE, KIEDY WRACASZ???? 20.11.01, 16:59 Nie miluj mnie tak okrutnie, moj ty ukochany, bo bac sie juz zaczynam coz z tej okrutnej milosci wyniknac moze.... Lecz skoro tak nam dane, bys dopiero na Mikolaja na plac pod moim gniazdkiem osiasc mogl, rzeknij mi moj kochany, czy na czata ty bys nie mogl, o godzinie powiedzmy 20.30 sie zjawic.... Wiernie oddana Only and Only Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KOCHANIE, KIEDY WRACASZ???? 20.11.01, 17:11 przechętnie się zjawię, tylko na którym to czacie będę miał szczęscie spotkać swoje Szczęściem, bo wczoraj wszystkie przeleciałem i nigdzie Cię nie było Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KOCHANIE, KIEDY WRACASZ???? 20.11.01, 17:25 ach, na tym gazetowym, bo moje pudlo walniete jest w domu, choc na czata moge, to tylko gazetowego najchetniej obsluguje.... A wczoraj to ja bylam i na czacie i zmeczona, wiec uleglam pokusie zmeczenia i spac poszlam, Luby Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: KOCHANIE, KIEDY WRACASZ???? 20.11.01, 19:00 gdyby mnie nie bylo 20.30, to wchodze o 21.00, i kolejno 21.30, itp Pa Slonko Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEKUJĘ ŻE JESTEŚ 21.11.01, 08:34 Och, wojaku do tak pozna wojujesz w tym Afganistanie???? Ach ciezko mi pomyslec jakie ty trudy tam przejsc musisz... I do tego beze mnie... Ale ja ci wierna, Luby, i taka juz pozostane... Nie bede juz wiecej reklamacji pisac i o termin konsumpcji zwiazku naszego prosic szanownej komisji... I niech tam tak zostanie, bo co jasmina zlaczyla niech zadne plemie komisyjne nie smie sie podejmowac rozlaczac Pa, Ukochany......... Ja ci tu wiernie oczekiwac w tesknocie bede na twoj powrot....z wojenki. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DZIEKUJĘ ŻE JESTEŚ 21.11.01, 14:59 witaj Wiernosći moje Najukochańsze, rychły juz koniec talibków i wkrótce do gniazdka zawitam, śnisz mi conocnie i wtedy wszystkie moje sliczności dopieszczam, do zobaczenia Najdroższa Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEKUJĘ ŻE JESTEŚ 21.11.01, 15:07 tu zes wojaku, a ja myslala co ty z Afgankami w kulki grywasz... A tu ty wierny, och wierny, co to strasznie za serce mnie ujmuje... A przybywaj, wojaku, przybywaj... ja tu wiernie czekac bede.... Odpowiedz Link Zgłoś
madame_poubelle Re: ONLY FOR YOU ANIU 21.11.01, 19:16 Ach, coz to za kwiatuszki sie chowaja na tym forum. Takim to dobrze, a mnie starej juz nikt chyba nie zechce. Pojde na swoj mail prywatny, moze tam kogos poszukam. Tez mialam anioleczki kilka wpisow, dosc interesujacych. Pa, anioleczki, bawicie sie ladnie. Pozdrawiam Madame Poubelle Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re:Madame 21.11.01, 19:22 dziękuje i może mi Pani coś poradzi, głos mi staje w gardle jak chcę do swego Szęścia przemówić, jak się przełamać Odpowiedz Link Zgłoś
madame_poubelle Re:Madame 21.11.01, 19:31 Skoro glos ci staje w gardle, poloz sie kochaniutki, to i glos sie polozy. A skoro chcesz sie przelamac, to najlepiej w pol, kochaniutki. Madame Poubelle Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re:Madame 21.11.01, 19:35 czyli, jak się położę ze swoim Szczęściem to dialog wartki już będę mogł czynić, o wielka jesteś Madame Odpowiedz Link Zgłoś
madame_poubelle Re:Madame 21.11.01, 19:37 Nie tylko dialog zapewne, kwiatuszku Madame Poubelle Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re:Madame 21.11.01, 19:46 to powiedz to mojej onlyani, bo ona jeszcze mnie porzucić gotowa, jak ja tak dalej dukać głosowo będę Odpowiedz Link Zgłoś
madame_poubelle Re:Madame 21.11.01, 20:00 Drogi chlopcze, czy mozesz mi przyblizyc problem dukania glosowego, gdyz jak dotat jest to mnie sprawa zupelnie nieznana. Madame Poubelle Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 21.11.01, 20:34 tylko za macnietymi Afgankami latasz, a ty tu moj luby z jakimis staruchami na naszym watku sie zadajesz.... Spowiadaj sie mi tu, a chyzo, bo miotla oboje przepedze Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 21.11.01, 20:44 Sliczna, ja Tą starszą Panią tylko o pomoc prosiłem, bo gdy bardzo się sprężę to Twój głos słyszę, ale tak mi wtedy serduszko telepie, że porządnego zdania z siebie wykrztusić nie mogę, i ta dobra Pani mi dobrych rad udzielała, nie goń mnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 21.11.01, 20:48 tak, tak to sie zaczyna.... Najpierw mi ty Luby czaszki w przedpokoju zbierac zaczales, teraz umierajace staruszki przyprowadzasz a skonczy sie na zaiteresowaniu malymi dziecmi w zlym tego slowa znaczeniu..... Chyba lepiej od razu za kija i wychowywac Cie by pozytek z ciebie na przyszlosc byl, skoro ty tylko back home wykonasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 21.11.01, 20:51 babcia fajna, tylko troszkę nie obyczajna, ale ja już się do niej nie odezwę jak taka Twoja wola, tylko nie bij Kochana mnie za mocno Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 21.11.01, 20:53 pokorny ty widze, wybaczam i bic nie bede.. i potraktuj ta dobra kobiete jakas kuleczka... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 21.11.01, 20:55 dozgonną czy rozrywkową kuleczkę mam uzyć, jaka wola Pani Serca mego Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 22.11.01, 01:43 sam ocen na ktora zasluguje ta co niszczy szczescie moje... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 22.11.01, 01:52 pa luby Onlyania A nie mowilam ze ktos tu chyba dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 22.11.01, 09:32 hej ma Piekna OnlyAnko, ten dupek z listy jest trefny, rzucę narazie jego pusty czerep do piwnicy, szczurkom do zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... IP: *.lot.pl 22.11.01, 09:39 ciemionka juz bic nie musisz facet juz jest bity.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 22.11.01, 09:44 miłego dnia Śliczności moje, śmiej się do ptaszków małych i dużych, a ja sobie idę trochę do paskudników postrzelać, buźka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... 22.11.01, 13:54 dobrze, Luby, mam nadzieje ze sobie ladnie postrzelales... nie wiedzialam iz twa wiadomosc tak rychlo nadejdzie i z innymi sie tu w gadke zadawalam... choc nie duzo tego bylo, to teraz duzo pracy mam by na kogucika zapracowac musze cobym rosolu mogla duzo nagotowac.... Chyba ze sam cos tam upolujesz, tylko uwazaj cobys dioxyny jakies do chaty nie naniosl, bo to nigdy nie wiadomo co w tym Afganistanie biega Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afryka5 Re: A JA MYSLALAM ZE TY.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:35 Szkoda, że to nie do mnie. Zabawne, ze ja tez jestem onlyania. Kurcze, zajeliscie cala liste, a tu ludzie chcieliby poflirtowac, a moze sie i na randke umowic... Afryka5@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:46 ptaszyskiem Ty sie nie przejmuj Najdroższa moja, wielkiego indora albo innego kondora na pewno z wojenki przywiozę, a krajowego kogucika babci koszowej podrzucimy, co by dogodził wszystkim zmysłom naszej starszej przyjaciółki, nie przepracowywuj się Kochana i wesoło do gniazdka wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:48 czesc Kitek! moge z Toba pogadac zanim Twoja Ania sie pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:50 straszna mnie zjebka i garnkowanie ostre na pewno z tej okazji spotka, ale ja człowiek bojowy i zaryzykuje, witaj Anko1 Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:53 oj calkiem niewinnie chce z Toba pogadac!:) tak sie Ania zajales ze dla starych znajomych nie masz czasu( wytlumacze Jej wszystko! obiecuje! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:55 tylko tam anka1 spokojnie, bo to sie dla Kitka domowym garnkorzucaniem skonczyc moze... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:56 wierność jej ślubowałem i tak dla spokoju gniazdka naszego trzymam, onlyanka wspaniała kochanka i w gniazdeczku ognia pięknie pilnuje Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:52 alem ja sie juz zjawila, a godaj z Anko, Kitek, godaj, a nie zdradzaj, bo cie razem z indorem na bruk z gniazda wyrzuce Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 16:58 ale ja Go wcale nie chce kusic:))) tylko porozmawiac chcialam i nic wiecej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:00 godaj, godaj, tylko po manowcach czatch go nie zwodz..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:03 a jak Ci się z tym menem randka w poniedziałek udała, prosił mnie w niedzielę o niebieską kuleczkę, i był taki tajemniczy, a moja mi kazała z jego czerepa miseczkę dla naszej psiny zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:08 nie udala sie bo nie przyszedl.:) cos sie mna slabo zajmuje. powinienes byc dla Niego wzorem Kitek. tak dbasz o Anie ze az popatrzec przyjemnie. a mnie inni Panowie zabawiaja a ten przeznaczony nie:) jak tak dalej bedzie to sobie kogos innego poszukam:) Kitek moze Mu przemow jak mezczyzna mezczyznie do rozsadku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:12 kuleczka, kitek mu przemow, kuleczka Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:13 już od dawna się szykuję na ostrą z nim rozmowę, bo mi kiedyś onlyanie uwodził, strasznie on wiarołomny, ale obiecuje, że pogadam z nim, a może nowe losowanko zoorganizują i ktoś szlachetniejszy Ci się trafi, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:16 On jest calkiem szlachetny:) a Ty KItek jestes tylko jeden((( niestety((( przepraszam Aniu! to czysta pretensja do losu przeze mnie przemawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:35 ze mnie kiedyś też bydle forumowe było, ale to Ty pierwsza dostrzegłaś moja szlachetność i na nudną drogę cnoty mnie sprowadziłaś, więc wierzę, że i z mena wkrótce "Mena1" dobrego uczynisz Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:37 i ma mi tak jak Ty nudna cnote wypominac?:) chyba w takim razie nie bede Go sprowadzac:) na droge cnoty i gdzie indziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:41 przepraszam to taki żarcik, muszę wyskakiwać czasami, bo zalewkę śledziową preparuję do ziemniaczków w mundurkach dla chłopaków w obozie, robimy dzisiaj sobie taki postny "piąteczek", żeby jutro godnie świętować Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:44 o matko kochana wlasnie sobie uswiadomilam ze glodna jestem! bede sie zegnac Kiteczku! pozegnaj ode mnie Anie! a jak gdzies jeszcze Mena zobaczysz to powiedz ze narzekalam:) do jutra mam nadzieje! pa Kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:46 w imieniu swej Lubej i swoim dziękuję za nas odwiedziłaś, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:50 a bydzie tam tego zarelka i dla mnie z deczko??? ale ja tam i tak wole indyka bo to dzis swieto indycze, a jeszcze zaden golab mi na galezi nie usiadl, cobym ja z niego indyka mogla upichcic..... mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 17:53 myśmy na jutro dziękczynienie i indyczynie przenieśli, a dzisiaj jak chcesz to śledzikami z ziemniaczkami Cie częstuje, żeby jutro ptaszysko lepiej pływało Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:02 sledzik chyba nie przejdzie bo wlasnie jakis ciach sie napchalam, co to slodkie byly, a razem ze sledziem - wyobraz sobie reakcje... Bo ja dzisiaj chce tego indora... ale nauczona przez twoja wojownicza nature, wciaz czatuje na tego golebia, moze sie jakis w moje sidla zlapie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:07 oki, to wywalamy śledzie i ptaka pieczemy, żebyś Ty tylko szczęśliwa była Szczęście Ty moje, a Ty jakiego jeszcze gołąbka na dachu /czatu/ wypatrujesz jak Ci się już taki wróbelek jak ja trafił Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:10 a bydzie co tam z ciebie do zchrupania??? z takiego wrobelka? golabeczek wiekszy choc i tak mu do indora daleko..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:12 a teraz na czatu to ja nie moge bo zimno.... z okienka wypatruje, a jak jaki na balkonik sfruie, juz ci ten moj.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:25 to Ty taki konsumcyjny masz do mnie stosuneczek, a ja oprócz kilku kosteczek mam jeszcze duszkę przebogato skomplikowaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU IP: *.lot.pl 22.11.01, 18:29 no to ja sobie te duszke rozkomplikuje mloteczkiem kuchennym, w panierke wloze i na patelnie..... maniam, mniam, chrupiaca duszka z Kitka..... a z czym mozna ta duszke podac najlepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:33 przypuszczam, że z filecikami z udek i piersiątek onlyaniowych duszka kitka na tej patelni najlepiej komponować i smażyć sie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:35 oj, oj, ale ten dodatek to zupelnie bedzie danie dietetyczne i bezkaloryczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:37 ale, ile ciekawego smaczku doda duszce kitka Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 18:58 wow, no i spic sie wtedy mozna jak nie powiem co.... a po takiej kurcze duzej degustacji to ludziom rozne glupoty do glowy strzelaja....jak nie mowiac co.... No coz, ale ja wpierw musze schwytac tego golebia... rezygnuje wiec z siedzenia i lapania golabka na balkoniku i chyba sie na dacha przeniose jak zwykle wieczorkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 19:04 ja tam lubię jak mi głupoty do głowy strzelają..., a dzisiaj troszkę później na daszek zajrzę, bo o 20-tej naradę sztabową mamy w związku z wycieczką, która z Polski ma tu do nas przyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 22.11.01, 19:10 no to i ja troszeczke poucze sie i moze wrescie te garnki pomyje, bo jak ty wojaku jutro znowu z jakas nowa niezadowolona z losu kojarzyc sie bedziesz, coby czyste byly pod reka.... i oby mi w tej delegacyi zbyt duzo nieszczesliwych w losowania bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 23.11.01, 08:43 na dłuższą bitwę się dzisiaj wybieram, więc baw się Miła ładnie z zalotnikami, tylko uważaj żebyś żadnej franciszki z tych zabaw do gniazdka nie przywlekła, buziaczki-wojenne Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 23.11.01, 11:21 a cozes za franciszki masz na mysli wojaku? ja zem wierna do ostatniego mebla i talerza otatniego w gniazdku naszym... a pobawie sie z zalotnikami, skoro zezwalsz...ladnie... a i ty baw sie ladnie na tej wojence i ladnie kuleczki rozdawaj coby zadnego co zasluguje nie ominela ... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ONLY FOR YOU ANIU 23.11.01, 21:39 szczerze Ci się z tej wojenki melduje, spitym ja strasznie i w wyro podswiadomościowy głos mi każe sie klasc, tym bardziej ze jutro kolejne batalie i gotowosc jakas wykazywac musze, sorrki za pierdolki, ale nie umiem inaczej, ptaka indora zacnie upilismy /upieklismy/ z towarzyszami amerykanskimi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ONLY FOR YOU ANIU 24.11.01, 12:51 no i jak tam wojaku, leczysz ty kacyka na afganskim stepie? a nie zimno ci tam? bo ja sie tu ladnie z zalotnikami zabawiam jak nakazal Odpowiedz Link Zgłoś