menk.a 12.01.07, 09:21 to była kropka nad i ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezorientowany1 Re: . 12.01.07, 09:31 menk.a napisała: > to była kropka nad i ;)))) Witam :) . Czyli "i" z wysokim altem ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: . 12.01.07, 09:41 dzień dobry;) może i tak, nie wiem, bo nie mam słuchu absolutnego:P Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: . 12.01.07, 10:13 menk.a napisała: > dzień dobry;) > może i tak, nie wiem, bo nie mam słuchu absolutnego:P Ja również takowego nie posiadam , ale pamiętam z Winnetou , że tak rozpoczynał się okrzyk wojenny Apaczów - Iiiiiha !! Hmm ! Wkraczasz na ścieżkę wojenną ? :-)) Zaniepokojony NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: . 12.01.07, 10:20 nie wkraczam, w chwili obecnej nie mam nic wspólnego z czerwonoskórymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: . 12.01.07, 10:25 menk.a napisała: "> nie wkraczam" **W takim razie wariant Nr 2 - okrzyk zachwytu : Iiiiijej ! Dzisiaj wieje silny wiatr , dlatego została sama kropka !? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 10:36 kropka poszła się.... :x a wieje, wieje, ja ze łzami w oczach rano szłam na przystanek :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: .......... 12.01.07, 10:39 menk.a napisała: > kropka poszła się.... :x > a wieje, wieje, ja ze łzami w oczach rano szłam na przystanek :D **Łzy radości ! Gratuluję , sprawa wyjaśniona :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 10:43 radosci? biednemu to zawsze wiatr w oczy, na dodatek parę łez poleciało i próbowało zepsuś mój mistery make up na potwarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: .......... 12.01.07, 10:50 menk.a napisała: > radosci? biednemu to zawsze wiatr w oczy, na dodatek parę łez poleciało i > próbowało zepsuś mój mistery make up na potwarzy ;) **A widzisz ! Nie chodź na przystanki na Wichrowych Wzgórzach , to nic Ci nie będzie :) Makeupa podretuszuj w Windzie do Nieba i keep smilling :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 10:58 ja nawet z rozmazanym tuszem jestem ładna :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: .......... 12.01.07, 11:10 menk.a napisała: > ja nawet z rozmazanym tuszem jestem ładna :DDDDDD **A z łezką w oku czarująca :-)) Nic tylko pocieszać :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 11:27 no w wyjątkowych sytuacjah mogę poudawać słabiutką kobietkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: .......... 12.01.07, 11:35 menk.a napisała: > no w wyjątkowych sytuacjah mogę poudawać słabiutką kobietkę ;) **Hmm ! A po podawaniu wychodzi Ksantyppa ?? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 11:44 to ta wredna żona jednego ze starożytnych filozofów? Czy ja wyglądam na wredną?:P Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: .......... 12.01.07, 12:03 menk.a napisała: > to ta wredna żona jednego ze starożytnych filozofów? **Jak wredna ? Wręcz przeciwnie , była probierzem cnót Sokratesa :) Czy ja wyglądam na wredną?:P **Nie , skądże znowu ! Jesteś bardzo sympatyczna :) NN Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 12:05 no jak, sekutnicą była złośliwą :PPP czasem też jestem złośliwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 14:15 to chyba niefajny ten poczatek dnia . nad i i problemy z make up'em oby reszta dnia byla lepsza... i chyba oby mniej takich porankow ? btw dziekuje za wczorajsza rozmowe... czytalas to dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 14:34 menk.a napisała: > tak, dosyć pobieżnie, ale tak;) :) a co tam, ze wczesna godzina... w sumie juz po 12.00... wieeec.. martini RAZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 14:36 wstrzaśnięte, nie mieszane?;) jeśli z odem to też poproszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 14:40 menk.a napisała: > wstrzaśnięte, nie mieszane?;) hmmm nie... raczej spokojnie stalo sobie w lodowce :) > jeśli z odem to też poproszę;) duuuzo lodu... bedzie na pozniej do zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 14:41 jak zamierzasz w zabawie wykorzystać lód?:P Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 14:44 menk.a napisała: > jak zamierzasz w zabawie wykorzystać lód?:P to zalezy od tego ile martini bylo w szklance :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 14:58 lub też jaka ilość alkoholu znajduje się w krwiobiegu;) Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 15:04 menk.a napisała: > lub też jaka ilość alkoholu znajduje się w krwiobiegu;) zdecydowanie tak :) mysle, ze nawet moznaby wyprowadzic wykres pokazujacy, ze ilosc alkoholu wplywa na wlasciwe wykorzystanie lodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: .......... 12.01.07, 15:14 byłaby to krzywa, najpierw zwyżkująca, nastepnie osiagająca swoje maximum, aż wreszcie lot opadajacy ;) zatem pijmy do momentu maximum, a potem mała przerwa coby nie opaść;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 15:35 menk.a napisała: > byłaby to krzywa, najpierw zwyżkująca, nastepnie osiagająca swoje maximum, aż > wreszcie lot opadajacy ;) > zatem pijmy do momentu maximum, hmmm nie :D po pewnej dawce alkoholu krzywa przez jakis czas przechodzi w funkcje harmoniczna (sinusoidalna) ktora pozniej zwieksza wychylenia... pozniej przechodzi w prosta ostro pochylona, szybko idzie do maximum, tuz przed nim sie zatrzymuje... i powraca do funkcji harmonicznej... ale tym razem ze zmniejszonym ruchem okresowym.... i tak przez jakis czas... a pozniej to juz nie mam pojecia co.. ide na papierosa ..... >a potem mała przerwa coby nie opaść ;)) pierwsza to tylko na 15 minut ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 15:53 to moze teraz cos na goraco ? :) ile mozna bawic sie tym lodem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miserable2 Re: .......... 12.01.07, 16:12 jak trzeba slchodzone cialo potraktowac czyms bardzo goracym... tylko wosk... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: . 12.01.07, 09:51 serio? za mała ta kropeczka? spodziewałaś się kropuchy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: . 12.01.07, 09:53 Chodzi o to, że umieściłaś ją w dolnych partiach, a powinnaś w górnych ;pp ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: . 12.01.07, 09:58 na kropkę podziałała siła ciężkości, a wystarczy monitor postawić do góry nogami:P Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: . 12.01.07, 11:39 czy Ty na wszystko masz odpowiedź ????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: . 12.01.07, 11:44 nie, pracuje nad tym sztab ludzi, który siedzi mi za plecami ;)))) witaj Agatko:) Odpowiedz Link Zgłoś
light.my.fire Re: . 12.01.07, 11:48 :))) kiedy wreszcie dasz namiar na Twoje miejsce pracy????? wysłałabym cv...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: . 12.01.07, 11:50 :DDDDDD u mnie na razie nie ma zwolnień, więc jeszcze nie przyjmują, ale wkrótce......;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef A ja kcem Olej.... :))) 12.01.07, 18:12 menk.a napisała: bedzie kreseczka na o :) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: . 21.01.07, 09:52 oj byla, byla; moze ta kropka dalej ciazy nad tym 'i' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: . 22.01.07, 08:59 oj niech ta kropka będzie na górze, tzn. nad 'i' ;))) Odpowiedz Link Zgłoś