bogna71 17.01.07, 18:59 Tak chciałam tylko sprawdzić czy będzie chodził link ze zdjęciem moim i Młodego w sygnaturce - ciemna jestem z tych wszystkich rzeczy, które można robić w necie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 19:02 Alleluja, działa!! - szkoda tylko, że otwiera się razem z tymi wszystkimi pobocznymi rzeczami z Fotosika - a nie jest tak, że samo zdjęcie się pokazuje... Ale to pewnie jakaś wyższa szkoła jazdy... (Muszę teraz rozgryść FotoForum, hi hi...) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 19:30 Ładne zdjęcia, ładne obiekty, że się tak wyrażę ;))) Bogna, zdradź mi tajemnicę, jak Ci się udało zarejestrować na Fotosiku ? Dwa razy próbowałam i nic ! A na maile oczywiście nie odpowiadają ! Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 19:37 Pumka, ja bęcwał jestem totalny, więc to nie może być nic trudnego - nudziłam się dziś trochę w pracy;), więc się zarejestrowałam - bez problemu - po wpisaniu logina i hasła, podaniu maila i zaznaczeniu, że zgadzam się z ich regulaminem poinformowali mnie, że wysłali linka na adres mailowy, z którego to linka trzeba było potwierdzić rejestrację. Potwierdziłam i tyle. Potem tylko miałam problem w umieszczeniu tam zdjęć, no ale parę weszło. Będę to w wolnej chwili jeszcze rozgryzać;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 20:00 A u mnie po wpisaniu loginu, obojętnie jakiego (próbowałam różnie) wyskakuje informacja "błąd loginu". No i na tym etapie konczy się moja przygoda z Fotosikiem... Masz farta ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 20:19 No bo podobno "gupi" to właśnie ma szczęście!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 21:42 no kurka siwa,w końcu udało się,rejestracja przebiegła pomyślnie,ale chyba "gazeta"ma sprzęt wyeksploatowany...:(No Bogna,laska z Ciebie piękna,dziecię też jak się patrzy :),mój wizerunek i tak znacie-ta z yorkami..:) ale czasem mam ochotę coś dla podniesienia nastroju pokazać,mam fajne foty psiaków,ostatnio miał sesję foto pudel Maksio,lat 11,boki zrywać! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija wstaw sobie 18.01.07, 00:54 Bogna! Noooo!!!!!! Foto pierwsza klasa :))) wstaw sobie ten adres a będzie odsyłał do zdjęcia bez tych bocznych :)) images13.fotosik.pl/18/5a9baa8dbe684d58med.jpg howk!!!! PS. Swoja drogą wyobrażałam sobie Ciebie nieco inaczej, Maleeeeńka :))) Fajny młody, paszcza też przednia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: wstaw sobie 18.01.07, 08:44 Dzięki, Żmijko - Tyś fffcale nie taka wredna....:))) (Zaraz to zrobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: wstaw sobie 18.01.07, 10:28 No i masz, nasłuchało się dziewczę plotek i żmiji...eeeech.... niejadowitam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Powiem więcej Bogna 18.01.07, 10:41 Zrób sobie taki mały HTMLowy myk: uwaga, podaję przepis: <a href= "TU PODAJ HTTP ADRES OBRAZKA"> OPIS NP. Kubiszon i jego Mamiszon - zobaczcie jak macie ochotę:)</a> Wyglądać będzie to tak: a href= "http://images13.fotosik.pl/18/5a9baa8dbe684d58med.jpg" rel="nofollow">Kubiszon i jegoMamiszon - zobaczcie jak macie ochotę:) smacznego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 22:31 Fajna fotka,zdolna z Ciebie kobitka.Niestety jeszcze jestem zielona z fotkami.Ciekawe ujęcie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anananaa Re: Udało się czy nie???? 17.01.07, 23:35 Bogna, zdjęcie super !! jak Ty tam wlazłaś. kobito..?? i jeszcze małego na pożarcie dałaś.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Udało się czy nie???? 18.01.07, 00:27 szlag by to trafił!wgrałam dwa zdjęcia,kliknęłam-zmniejszyć i kurka wyszło coś rozmazanego,nic nie widać!gamoń netowy ze mnie,aż wstyd:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 AZAHECA:) 18.01.07, 12:55 Dzięki za miłe słowa, tutaj i na fotosiku:))) Spróbuj jeszcze, nie poddawaj się Kobito;) Psy poskramiasz różnego rodzaju (bo pewnie do tych upiększeń różnych co niektóre trzeba..???), to głupiego Fotosika nie poskromisz???;) PS: A z kaukazem można do Ciebie przyjść???;))) (taki żarcik gupi, hłe hłe...) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: AZAHECA:) 18.01.07, 17:25 chyba się zawezmę i go oswoję,Fotosika rzecz jasna,bo z kaukazami bywa różnie...bez weta za plecami nie podchodzę,do jużaków też zresztą.A tak naprawdę najbardziej dają w kość małe pieseczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Udało się czy nie???? 18.01.07, 08:19 jak fajny chlopak i jaka ładna mama:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Udało się czy nie???? 18.01.07, 08:52 No zrumieniłam się, Dziewczyny:))) Nie wiem, czy to takie mądre swoją paszczę w necie prezentować, ale co tam... Niedługo zmienię:) (Teraz sprawdzę, czy udało mi się wstawić w sygnaturkę link od Żmijki) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: Udało się czy nie???? 18.01.07, 10:19 Mój młody też ma zdjęcie w tej paszczy..... mówił, że tam cuchnęło starsznie...prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Udało się czy nie???? 18.01.07, 10:50 Nie przypominam sobie, żaby mial jakoś szczególnie nieświeży oddech:) (Może zęby umył???) Żmijka - senkju;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Udało się czy nie???? 18.01.07, 10:52 Jakie "żaby"??? "żeby" miało być:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Udało się czy nie???? 18.01.07, 11:53 Ale sama bym na to nie wpadła <ukłon i szczerzenie zębów do Żmiji> Muszę sobie poczytać forum o forum, bo to chyba tam takie patenty też są;) Odpowiedz Link Zgłoś