Dodaj do ulubionych

być metereopata ://

19.01.07, 12:08
Przez te wichury jest tak potwornie niskie ciśnienie... czy Wy też tak
odczuwacie zmiany ciśnienia? Ja mam niskie ciśnienie, więc jak pogoda się
zmienia i obniża się ciśnienie to jestem nie do życia. Strasznie mi się
dzisiaj w głowie kręci, w ogole jakoś tak słabo.. a za godzine mam zebranie ://
Piłam herbatki z żenszeniem, coś tam jeszcze (kawy mi nie wolno) i nic.. musze
jakoś do zebrania oprzytomnieć!! Jak Wy sobie radzicie w ttakich sytuacjach,
kiedy nie można się połozyc po prostu do łózka spać :///
Obserwuj wątek
    • yvona73pol Re: być metereopata :// 19.01.07, 12:31
      meteopata ;))) a herbaty mocnej nie mozesz? tez energizuje...
      • margushia Re: być metereopata :// 19.01.07, 12:44
        tak mi sie wydawało, że to słowo jakieś za długie ;) piłam i pobudzającą i
        zwykła.. i nic.. coraz gorzej.. padam.. usypiam, mam wrażenie, że jeszce
        temperatura mi się obniza, bo mięsnie słabną i bolą..(tak wtedy mam). jakis
        koszmar.
    • paola1 Re: być metereopata :// 19.01.07, 15:07
      Jakie my podobne jesteśmy :-)) ,ja też tak mam - moje ciśnienie wynosi ok.
      90/60. Natychmiast odczuwam spadek ciśnienia atmosferycznego przez okropny ból
      głowy. Najgorzej jest jak budzę się i juz mnie głowa boli, wtedy wiem, że dzień
      mam przerabany, bo będzie bolała do końca dnia. Tak więc kawa jest na porządku
      dziennym. Jak to nie pomaga to jeszcze łykam saridon albo krople
      cardiamid&kofeiną, ale nie wiem czy Ty możesz skoro kawy Ci nie wolno.
      • margushia Re: być metereopata :// 19.01.07, 15:21
        Doszlo do tego, ze nie mialam innego wyjscia.. Ja mam straszne przejścia po
        kawie, ale tym razem jakoś troche oprzytomniałam, choc głowa i tak boli, ale
        przynajmniej z bólem brzucha, ale się trzymam. Musiałam sie nakofeinować.
        Koleżanka z pracy jak mnie zobaczyła to myślała, że cos mi się stalo.. Prawie
        padłam.. Jestem już po zebraniu, ale szczerze mówiąc niewiele z nieo wyniosłam.
        Koncentracja zerowa.. Dobrze, że już dzień pracy się kończy i że jutro chociaż
        sie wyspie.. raczej na pewno, nie mając w domu prądu :// ach te wiatry..
        Ale zapamiętam na przyszłośc nazwe tych kropli. Dzięki :)
        • yvona73pol Re: być metereopata :// 20.01.07, 10:05
          biedna jestes.... faktycznie, moze te krople sobie zapodawaj, mojej kumpeli
          lekarka takie zalecila
          • margushia Re: być metereopata :// 22.01.07, 10:01
            zapisałam sobie nazwę, więc przy nastepnych wichurach lub innych gwałtownych
            zmianach ciśnienia, z pewnościa wyjme z szufladki (w pracy je chyba trzymac
            bede) ;) Dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka