Dodaj do ulubionych

Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje....

20.11.01, 11:22
.....dziś do godziny 15.30!!!!!!!!

W związku z powyższym wymienię Rayoff"a na bardziej towarzyski i gadatliwy numerek!!!!!!
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:23
      ...weź czorta...jest b. towarzyski...!
      • jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:24
        Nie.... no ja chcę numerek w spodniach!!!!!

mag_nolia napisał(a):

> ...weź czorta...jest b. towarzyski...!

• Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:24
      Ja tez reklamuje..Woland uciekl juz na poczatku!poprosze kogos zywego .
      • jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:25
        A kogo Samanta by chciała???????

Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Ja tez reklamuje..Woland uciekl juz na poczatku!poprosze kogos zywego .

• Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:26
          cukierka!!!!:))))))))
          • Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:27
            prezes tez niezadowolony bo czarna Wdowa cos go chyba nie lubi!Moze jemu tez
            cos podmien jasmina ,niech sie chlop troche ucieszy!:))
            • jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:29
              Dobra! Kogo mu podstawimy????? Mariolkę?????

> prezes tez niezadowolony bo czarna Wdowa cos go chyba nie lubi!Moze jemu tez
              > cos podmien jasmina ,niech sie chlop troche ucieszy!:))

• jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:28
            Jestem nie w temacie!!!! Który to??????? a chcesz lizaczka????

> cukierka!!!!:))))))))

• Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:28
              Nieaktualne,Modlicha dziwnie sie smieje.A co to za lizaczek?
              • jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:30
                Jeszcze nie wiem, który to lizaczek, ale jak zajdzie potrzeba. to kogoś się wrobi :-))))

> Nieaktualne,Modlicha dziwnie sie smieje.A co to za lizaczek?

• Gość: neo Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: 9.67.96.* 20.11.01, 11:35
                  a może by tak nowe losowanie??
                  z Magnolią też coś nie tak wyszło...
                  niby lubi tygryski ale...

tygrysek
                  • Gość: samanta1 Dac Neo wodki,dobrze gada IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:38
                    pominac zadowolonych a reszta do losowania
                • Gość: samanta1 Jasmin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:36
                  Byle z jajami byl bo cieplych kluch nie zniose!!! A zyje ta Mariolka ,bedzie
                  chciala z z nim gadac?:))
        • Gość: pomerank Hehehe...:) IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:26
          • Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:28
            No dooobra...zartowalam...;)))
            • Gość: pomerank Re: Hehehe...:) IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:33
              I tak mi Go odbijesz na Sylwestra.:))) Daj się nacieszyć nim jeszcze do końca
              grudnia chociaż. :)
              • Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:36
                A co?tako szpetna babo jestes ze myslisz ze odbije??:)))
                • pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 11:43
                  Zdjęcie Ci moge wysłac, żebyś stresa dostała...:)
                  • Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:46
                    Chetnie!:))
                  • Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:47
                    moge przeslac zainteresowanemu bo i tak przerzucilam sie na Czorcika:)
                    • pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 11:53
                      Zainteresowany nie był zainteresowany, zresztą nie proponowałam. :)
                      Za to twoje mu sie podobało.

P.S. Jak przyjdzie to oberwę za pleciouchostwo!!!
                      • Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:57
                        Jo i tak sie wydom za czorta!:)
                        • pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 12:03
                          Czorta zarozki porwie jakowyś amant i będzie kicha!
                          • Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 12:35
                            To pojda do klasztoru!:)
                            • pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 12:46
                              Klasztor Ci nie pisany, za bardzo cukier lubisz, a tam tylko modlitwy i suchy
                              chleb!

A na Cukierka nie wskakuj za ostro, tylko taktycznie zadziałaj...:) Jednym
                              słowem energie kinetyczna zamień na siłę strategii a efekt murowany. :)))
      • woland? Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 16:29
        stanowczo sobie wypraszam, ja niby uciekłem ? ja ????
    • czort Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:41
      Czortem mordki sobie nie wycierac. Dobra, towarzyska jestem. Dobra kumpela
      jestem. I masz kobieto - odstepuje tobie potwora. Przestraszyl sie mnie
      biednienki. Miej sobie z niego pozytek.
      A kogo ja bede miala?
      czort
      • Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:43
        Moze mnie?jakos chlopy ostatnio mnie rozczarowuja!:)
        • czort Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:47
          Toc cie mom, a ten slodziutki to w trabe cie robi cos?
          Prac ociec? Moze ta slodycz dla innych (bab) sie wypierze.
          No to ci pomoge!!
          • Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:52
            Bog zaplac kumo ,prac po mordach i patrzec czy ino dobrze puchnie!
            • czort Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 12:00
              Rowno bedzie puchnol, rowno do gory!
              On mnie jeszcze nie zna, cukier jeden.
              No to ci pomoge.
              • Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 12:02
                cha,cha,cha!!!! Ale sie zdziwi jak po ryju na dzien dobry dostanie! To bedzie
                slodkie powitanie!!!Ale mi sie rymlo!!:))
      • Gość: neo Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: 9.67.96.* 20.11.01, 11:48
        dobra,... najpierw trzeba zrobić listę zadowolonych, i listę
        niezadowolonych a potem tych drugich do bębna i losowanie cz.2
        Jasmina jako przewodnicząca do dzieła!!!

tygrysek..
        PS>:a swoją drogą to jeszcze wczoraj Magnolia na wątku:Jasmina
        dobiłaś mnie!! - odetchnęła z ulgą że to nie ja go założyłem
        po tym losowaniu, a dzisiaj.... trochę to dziwne...
        • onlyania Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 12:05
          Szanowna Komisjo
          Ja tam jestem dumna ze swojego numerka....
          Dzielny Wojak z niego jest....
          Tyle tylko ze wojna bardziej go zajmuje niz ja
          Do Afganistanu ujechal, i kolekcjonuje gnaty w przedpokoju.
          Do tego zwiazek do tej pory nie zostal skonsumowany, ze powodu braku
          wyznaczenia przez komisje terminu konsumpcji i nieprzebywanie przez Wojaka na
          terytorium gniazda mojego.
          Prosze o ustosunkowanie sie do powyzszej reklamacji i stwierdzenie czy powyzsze
          okolicznosci nie stanowia powodu do pewnego niezadowolenia z mojej strony, a
          takze czy w przypadku moim reklamacji i prosby o zmniane numerka nie moglabym
          zlozyc po wykonaniu numerka z moim numerkiem na czacie czyli w innym terminie
          niz dzisiejszy????

Nie w pelni doceniona Onlyania
          • anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 13:49
            Komisjo przeswietna uniewaznic wyniki prosze! tyle osob poznikalo ze chyba tylko Onlyania jest
            happy. a ja jestem w zalobie po odejsciu Ronji. mnie w nastepnych losowaniach prosze nie
            brac pod uwage (((
      • potwor Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:50
        ->I masz kobieto - odstepuje tobie potwora. Przestraszyl
        sie mnie
        > biednienki. Miej sobie z niego pozytek.

> czort

No no to sie w glowie nie miesci, co za arogancka
        smarkula! Potwor do nikogo nie nalezy, a juz z cala
        pewnoscia nie do Ciebie rybko, zebys go sobie
        mogla odstepowac. I nigdzie sie nie bede ruszal,
        chyba ze na lewy brzeg z prawego.
    • kropka! Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:10
      W związku z zaistniałymi, nieprzewidzianymi przeze mnie, okolicznościami,
      przemawiajacymi na niekorzyść niejakiego Pana E., wnoszę zdecydowany sprzeciw!
      odnośnie wyników losowania.
      Kategorycznie domagam się zamiany Pana E. na innego Pana.Nie wiem co on na to i
      co knuje za moimi plecami( o zaistniełym dla mnie niebezpieczeństwie
      dowiedziałam się zupełnie przypadkiem), ale ja stanowczo mówię NIE!!!
      Prosze zatem sznowną komisję o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
      z poważaniem
      kropka!
      • Gość: pomerank Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! IP: *.*.*.* 20.11.01, 14:27
        I dlatego najpierw wysłuchaj Jego wyjaśnień a dopiero potem składaj reklamacje!
        Wymienić zawsze będzie czas!

E. przynajmniej na jedzeniu się zna...:)
        • kropka! Re: Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! 20.11.01, 14:33
          to tak pod wpływem impulsu, wiesz jak to jest...ale przemyslę jeszcze raz
          sprawę.jak się ładnie wytłumaczy, dam mu jeszcze jedna szansę.
          ale póki co, uciekł
          ps.skąd wiesz, że dobrze gotuje
          • Gość: pomerank Re: Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! IP: *.*.*.* 20.11.01, 14:36
            Nie powiedziałam, że dobrze gotuje, tylko że zna się na jedzeniu. :)

Innymi słowy, nie trzeba znać konstrukcji samochodu, żeby być kierowcą
            rajdowym...:)
            • kropka! Re: Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! 20.11.01, 14:55
              a co Ty taka jadowita jesteś?
              • pomeranka No nie... 20.11.01, 15:08
                Jadowita? :(
                • kropka! Re: No nie... 20.11.01, 15:27
                  nie? to fajnie:)))
    • marseille30 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:26
      Również mój pan zdezerterował. Płochliwy jakiś...
      • kropka! Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:36
        ach, te chłopy, bajaźliwe takie, że aż się w głowie nie mieści
        • Gość: jasmina Re:kropka! IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 14:47
          Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie!!!!!!!
          Proszę wybrać sobie inny numerek, a jeśli chodzi o E. to ja już pomyślę, co z nim zrobić :-)))))

kropka! napisał(a):

> ach, te chłopy, bajaźliwe takie, że aż się w głowie nie mieści

• Gość: neo Re:do Komisji... IP: 9.67.96.* 20.11.01, 14:55
            ja nie jestem bojaźliwy!
            tygryski są odważne!
            tylko Magnolia czegoś się chyba boi...

tygrysek...
            • .karita Re:do Wysokiej Komisji 20.11.01, 15:09
              chcialam doniesc ze cytrus zwany grapefuitem zostal przez kogos pozarty i tyle
              go widzialam. poprosze o kogos bardziej trwalego.
              z powazaniem
              zrozpaczona
    • bachuu Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:15
      jasmina_tdi napisał(a):

> .....dziś do godziny 15.30!!!!!!!!
      >
      > W związku z powyższym wymienię Rayoff"a na bardziej towarzyski i gadatliwy nume
      > rek!!!!!!

Szanowno komisjo !!!
      uff ale sie zasaplaem coby przed terminem zdazyc
      pot scieka z czola, ach kondycja nie ta

ja chcialem wystapic z zapytaniem coby szacowna komisja numerek mnie przydzielila
      cobym i ja w losowaniu mogl wziasc udzial !
      oczywiscie zalaczniki do podania dolaczam,
      tutaj widzialem przy drzwiach flaszka jakas, to ja podnioslem i na stoliczek
      szacownej komisji stawiam

klaniam sie unizenie

z
      • jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:22
        Hmmm....hm... flaszka...mmmm.....
        a który chciałbyś skarbie numerek???? możesz wybrać z reklamacji :-))))

>
        > Szanowno komisjo !!!
        > uff ale sie zasaplaem coby przed terminem zdazyc
        > pot scieka z czola, ach kondycja nie ta
        >
        > ja chcialem wystapic z zapytaniem coby szacowna komisja numerek mnie przydzieli
        > la
        > cobym i ja w losowaniu mogl wziasc udzial !
        > oczywiscie zalaczniki do podania dolaczam,
        > tutaj widzialem przy drzwiach flaszka jakas, to ja podnioslem i na stoliczek
        > szacownej komisji stawiam
        >
        > klaniam sie unizenie
        >
        > z

• bachuu Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:36
          no nie wiem, jaki mam wybor? hmmm.. moze fefnascie ?
          jakakolwiek podpowiedz mile widziana
          coz widze ze komisja sie waha . raczki drza przy nalewaniu ?
          o tutaj redbullik do wspomozenia ciezkiej i odpowiedzialnej pracy komisjii
          uszanowanie
          • jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:39
            No coś Ty!!!! fefnaście to facet!!!
            Ale nasza kochana Kropka cierpi po demaskacji autora zatrutego pasztetu...
            no to jak???
            otrzesz łezki??????

bachuu napisał(a):

> no nie wiem, jaki mam wybor? hmmm.. moze fefnascie ?
            > jakakolwiek podpowiedz mile widziana
            > coz widze ze komisja sie waha . raczki drza przy nalewaniu ?
            > o tutaj redbullik do wspomozenia ciezkiej i odpowiedzialnej pracy komisjii
            > uszanowanie

• bachuu Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 16:00
              nie fefnascie tylko fefnascie !!!
              EOR
              nie znikaj bo po co ?
              forum bez ciebie bedzie nudniejsze a i ty stracisz mnostwo radosci
              przynajmniej ja tak to widze
              p.s. moze rzadko sie odzywam, ale staram sie to nasze slowolejstwo uwaznie
              czytac -> bardzo to mile spedzone minuty dla mnie
              uszanowanie
        • Gość: eor Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.swipnet.se 20.11.01, 15:39
          Szanowna Komisjo,

Uprzejmie prosze nie branie pod uwage mojej kandydatury przy okazji nastepnego
          losowania.

Podanie swoje motywuje tym, ze juz mnie na forum wiecej nie bedzie.

Z powazaniem,
          EOR
          • jasmina_tdi Re: Eor 20.11.01, 15:41
            Eor!!!!!!! No coś Ty????? Dlaczego Cię nie będzie??????? Powiesz?????

Gość portalu: eor napisał(a):

> Szanowna Komisjo,
            >
            > Uprzejmie prosze nie branie pod uwage mojej kandydatury przy okazji nastepnego
            > losowania.
            >
            > Podanie swoje motywuje tym, ze juz mnie na forum wiecej nie bedzie.
            >
            > Z powazaniem,
            > EOR

• Gość: eor Re: Jasmina IP: *.swipnet.se 20.11.01, 15:48
              Ojej, nie wiedzialem, ze ktos sie przejmie....

I co ja teraz mam powiedziec? Dlaczego ucieczka mi w glowie? A, bo mi tak
              jakos.... Same glupoty opowiadam, wtracam sie niepotrzebnie i kiepskim
              poczuciem humoru zameczam ludzi, to sobie pojde. Tak sobie wydedukowalem.
              • anka1 Re: Eor 20.11.01, 16:08
                glupote to powiedziales teraz:) jak nie musisz to nie znikaj. dosc znikania! za wiele Osob juz
                stad odeszlo!
              • jasmina_tdi Re: eor 20.11.01, 16:08
                Nie iiiiiiiiiiiiiiiidź!!!!! Bo łezka mi się w oku kręci.......

Gość portalu: eor napisał(a):

> Ojej, nie wiedzialem, ze ktos sie przejmie....
                >
                > I co ja teraz mam powiedziec? Dlaczego ucieczka mi w glowie? A, bo mi tak
                > jakos.... Same glupoty opowiadam, wtracam sie niepotrzebnie i kiepskim
                > poczuciem humoru zameczam ludzi, to sobie pojde. Tak sobie wydedukowalem.

• Gość: samanta1 J i A1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:13
                  Ty sie Andzia nie wyglupiaj i losuj .Nie kus losu i udawaj ze nic sie nie
                  dzieje!Moze da sie glupek oszukac jak zobaczy,ze bawisz sie!:)
                  jasmina co z losowaniem?Znowu niemowe mi dasz??:(((
                  • jasmina_tdi Re: samanta 20.11.01, 16:17
                    drugie losowanie??? bo ja wiem... komisja wyszła na skorumpowaną - teraz pasztetem obrzucają.... łza
                    się w oku kręci... ray"a nie ma...... Twój niemowa..... co za życie...

> Ty sie Andzia nie wyglupiaj i losuj .Nie kus losu i udawaj ze nic sie nie
                    > dzieje!Moze da sie glupek oszukac jak zobaczy,ze bawisz sie!:)
                    > jasmina co z losowaniem?Znowu niemowe mi dasz??:(((

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:20
                      ja tam nie wiem czy on niemowa,moze tylko tak sie jaka na klawiaturze ze
                      napisac nic nie moze.... Jasmina i co teraz ze mna bedzie,he?
                      • jasmina_tdi Re: samanta 20.11.01, 16:22
                        Hmmmmmmmm.....wszystko na Komisję!!!!!!! trochę inwencji samanto....... no poderwij tam
                        jakiego...dwóch najlepiej od razu to z Komisją się podziałkujesz!!!!

> ja tam nie wiem czy on niemowa,moze tylko tak sie jaka na klawiaturze ze
                        > napisac nic nie moze.... Jasmina i co teraz ze mna bedzie,he?

• anka1 Re: Komisja Gier i Losów Ludzie!!! 20.11.01, 15:43
            co sie dzieje?! dlaczego wszyscy znikaja z forum? czy to jakies przeklenstwo czy epidemia?
            niech Komisja sie tym zajmie!
          • Gość: niunia Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:12
            a ja tą pierdołę "eora" wylosowałam, nie dość, że w ogóle nie dolansowywał
            mojej kobiecość, to teraz się wycofuje, proszę SpecKomisję o wnikliwszą
            lustrację ewentualnych następnych uczestników losowania
            • Gość: eor Re: Jasmino, aniu i niniu.... IP: *.swipnet.se 20.11.01, 16:31
              Najpierw jasmino i aniu - baaardzo dziekuje za mile slowa. Naprawde nie
              przypuszczalem, ze ktos zareaguje.... Poczekam jeszcze. Nie wiem, czy Was inni
              za to nie wyklna.:)

Niuniu - Nie wiem czym jest owo dolansowanie. I skoro twierdzisz, ze plec
              niewazna, to po co chcesz kobiecosc dolansowywac.... I dlaczego chcesz mnie
              najwieksza zakala na forum uczynic???!!!! To jakas nagroda:))?????

Komisjo - wnosze o ponowne losowanie. I wnikliwa analize kandydatek - bo
              dotychczasowa grozi mi i wymysla!!!!!!!
              • Gość: niunia Re: eorku IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:36
                please: obudź swoją bestię i atakuj, nawet mnie swoją niunię losową
                • Gość: eor Re: eorku IP: *.swipnet.se 20.11.01, 16:41
                  Pod tym wzgledem to faktycznie jestem... ta... no.... pie..cos tam. Ja nie
                  atakujacy. Ja spokojny, rozjemczy, usmiechniety i przyjazny stwor jestem. Nie
                  wymyslam i nie krzycze. Nic z tego. Nie bedzie szarży.
                  • Gość: niunia Re: eorku IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:44
                    i bardziej kochany przez to jestes i jezeli potrafisz wybaczyc mi moj pysk
                    niewyparzony, to moglibysmy sprobowac
                    • Gość: eor Re: eorku IP: *.swipnet.se 20.11.01, 16:53
                      Pomysle, rozwaze bez wzburzenia po grozbach i obelgach :).
                      A jak Komisja zdecyduje sie na kolejne losowanie????? Los nie jedno ma imie, a
                      na dwa fronty nie wyrobie...... I co wtedy?!

Tymczasem musze poleciec,
                      Pa, eor
    • anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Samanta 20.11.01, 16:33
      znasz piosenke Grotowskiego/Zwierzchowskiej - Jarocin?
      tam jest taki refren < nie wierze w prawdziwe uczucie...> ostatnio jestem w takim nastroju i nic
      na to nie poradze. moze jak mi przejdzie. na razie Komisjo Przeswietna mnie prosze nie
      losowac.:)
      • Gość: Men Re: Komisja Gier i Losów reklamacje anka1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:40
        I po co drugi raz losować Aniu ?
        Wiesz przecież, że znów los nas połączy ..:))

dzień dobry Aniu

• anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Men 20.11.01, 16:45
          witaj Men! nie zniknales? dziwne. przeciez mowiles Niuni ze znikasz. chyba nieslowny jestes:)
          • Gość: Men Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Men IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:55
            anka1 napisał(a):

> witaj Men! nie zniknales? dziwne. przeciez mowiles Niuni ze znikasz. ch
            > yba nieslowny jestes:)

Niuni w skrytości serca i ducha o co innego chodziło chyba ..:))

Zniknałem, ale Twój lamencik i płacz z daleka usłyszałem
            i na skrzydełkach pocieszyć przyleciałem ...

Ale na Twoje życzenie znów znikam
            I serduszko na kluczyk zamykam

• anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Men 20.11.01, 16:57
              jakie moje zyczenie przepraszam bardzo?
              zreszta twoja wola skoro tak chcesz. trudno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka