jasmina_tdi 20.11.01, 11:22 .....dziś do godziny 15.30!!!!!!!! W związku z powyższym wymienię Rayoff"a na bardziej towarzyski i gadatliwy numerek!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:23 ...weź czorta...jest b. towarzyski...! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:24 Nie.... no ja chcę numerek w spodniach!!!!! mag_nolia napisał(a): > ...weź czorta...jest b. towarzyski...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:24 Ja tez reklamuje..Woland uciekl juz na poczatku!poprosze kogos zywego . Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:25 A kogo Samanta by chciała??????? Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Ja tez reklamuje..Woland uciekl juz na poczatku!poprosze kogos zywego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:26 cukierka!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:27 prezes tez niezadowolony bo czarna Wdowa cos go chyba nie lubi!Moze jemu tez cos podmien jasmina ,niech sie chlop troche ucieszy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:29 Dobra! Kogo mu podstawimy????? Mariolkę????? Gość portalu: samanta1 napisał(a): > prezes tez niezadowolony bo czarna Wdowa cos go chyba nie lubi!Moze jemu tez > cos podmien jasmina ,niech sie chlop troche ucieszy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:28 Jestem nie w temacie!!!! Który to??????? a chcesz lizaczka???? Gość portalu: samanta1 napisał(a): > cukierka!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:28 Nieaktualne,Modlicha dziwnie sie smieje.A co to za lizaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:30 Jeszcze nie wiem, który to lizaczek, ale jak zajdzie potrzeba. to kogoś się wrobi :-)))) Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nieaktualne,Modlicha dziwnie sie smieje.A co to za lizaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: 9.67.96.* 20.11.01, 11:35 a może by tak nowe losowanie?? z Magnolią też coś nie tak wyszło... niby lubi tygryski ale... tygrysek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Dac Neo wodki,dobrze gada IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:38 pominac zadowolonych a reszta do losowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Jasmin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:36 Byle z jajami byl bo cieplych kluch nie zniose!!! A zyje ta Mariolka ,bedzie chciala z z nim gadac?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:28 No dooobra...zartowalam...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Hehehe...:) IP: *.*.*.* 20.11.01, 11:33 I tak mi Go odbijesz na Sylwestra.:))) Daj się nacieszyć nim jeszcze do końca grudnia chociaż. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:36 A co?tako szpetna babo jestes ze myslisz ze odbije??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 11:43 Zdjęcie Ci moge wysłac, żebyś stresa dostała...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:46 Chetnie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:47 moge przeslac zainteresowanemu bo i tak przerzucilam sie na Czorcika:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 11:53 Zainteresowany nie był zainteresowany, zresztą nie proponowałam. :) Za to twoje mu sie podobało. P.S. Jak przyjdzie to oberwę za pleciouchostwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:57 Jo i tak sie wydom za czorta!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 12:03 Czorta zarozki porwie jakowyś amant i będzie kicha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Hehehe...:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 12:35 To pojda do klasztoru!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Hehehe...:) 20.11.01, 12:46 Klasztor Ci nie pisany, za bardzo cukier lubisz, a tam tylko modlitwy i suchy chleb! A na Cukierka nie wskakuj za ostro, tylko taktycznie zadziałaj...:) Jednym słowem energie kinetyczna zamień na siłę strategii a efekt murowany. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 16:29 stanowczo sobie wypraszam, ja niby uciekłem ? ja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:41 Czortem mordki sobie nie wycierac. Dobra, towarzyska jestem. Dobra kumpela jestem. I masz kobieto - odstepuje tobie potwora. Przestraszyl sie mnie biednienki. Miej sobie z niego pozytek. A kogo ja bede miala? czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:43 Moze mnie?jakos chlopy ostatnio mnie rozczarowuja!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 11:47 Toc cie mom, a ten slodziutki to w trabe cie robi cos? Prac ociec? Moze ta slodycz dla innych (bab) sie wypierze. No to ci pomoge!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 11:52 Bog zaplac kumo ,prac po mordach i patrzec czy ino dobrze puchnie! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 12:00 Rowno bedzie puchnol, rowno do gory! On mnie jeszcze nie zna, cukier jeden. No to ci pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 12:02 cha,cha,cha!!!! Ale sie zdziwi jak po ryju na dzien dobry dostanie! To bedzie slodkie powitanie!!!Ale mi sie rymlo!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: 9.67.96.* 20.11.01, 11:48 dobra,... najpierw trzeba zrobić listę zadowolonych, i listę niezadowolonych a potem tych drugich do bębna i losowanie cz.2 Jasmina jako przewodnicząca do dzieła!!! tygrysek.. PS>:a swoją drogą to jeszcze wczoraj Magnolia na wątku:Jasmina dobiłaś mnie!! - odetchnęła z ulgą że to nie ja go założyłem po tym losowaniu, a dzisiaj.... trochę to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 12:05 Szanowna Komisjo Ja tam jestem dumna ze swojego numerka.... Dzielny Wojak z niego jest.... Tyle tylko ze wojna bardziej go zajmuje niz ja Do Afganistanu ujechal, i kolekcjonuje gnaty w przedpokoju. Do tego zwiazek do tej pory nie zostal skonsumowany, ze powodu braku wyznaczenia przez komisje terminu konsumpcji i nieprzebywanie przez Wojaka na terytorium gniazda mojego. Prosze o ustosunkowanie sie do powyzszej reklamacji i stwierdzenie czy powyzsze okolicznosci nie stanowia powodu do pewnego niezadowolenia z mojej strony, a takze czy w przypadku moim reklamacji i prosby o zmniane numerka nie moglabym zlozyc po wykonaniu numerka z moim numerkiem na czacie czyli w innym terminie niz dzisiejszy???? Nie w pelni doceniona Onlyania Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 13:49 Komisjo przeswietna uniewaznic wyniki prosze! tyle osob poznikalo ze chyba tylko Onlyania jest happy. a ja jestem w zalobie po odejsciu Ronji. mnie w nastepnych losowaniach prosze nie brac pod uwage ((( Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:50 ->I masz kobieto - odstepuje tobie potwora. Przestraszyl sie mnie > biednienki. Miej sobie z niego pozytek. > czort No no to sie w glowie nie miesci, co za arogancka smarkula! Potwor do nikogo nie nalezy, a juz z cala pewnoscia nie do Ciebie rybko, zebys go sobie mogla odstepowac. I nigdzie sie nie bede ruszal, chyba ze na lewy brzeg z prawego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:10 W związku z zaistniałymi, nieprzewidzianymi przeze mnie, okolicznościami, przemawiajacymi na niekorzyść niejakiego Pana E., wnoszę zdecydowany sprzeciw! odnośnie wyników losowania. Kategorycznie domagam się zamiany Pana E. na innego Pana.Nie wiem co on na to i co knuje za moimi plecami( o zaistniełym dla mnie niebezpieczeństwie dowiedziałam się zupełnie przypadkiem), ale ja stanowczo mówię NIE!!! Prosze zatem sznowną komisję o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. z poważaniem kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! IP: *.*.*.* 20.11.01, 14:27 I dlatego najpierw wysłuchaj Jego wyjaśnień a dopiero potem składaj reklamacje! Wymienić zawsze będzie czas! E. przynajmniej na jedzeniu się zna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! 20.11.01, 14:33 to tak pod wpływem impulsu, wiesz jak to jest...ale przemyslę jeszcze raz sprawę.jak się ładnie wytłumaczy, dam mu jeszcze jedna szansę. ale póki co, uciekł ps.skąd wiesz, że dobrze gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! IP: *.*.*.* 20.11.01, 14:36 Nie powiedziałam, że dobrze gotuje, tylko że zna się na jedzeniu. :) Innymi słowy, nie trzeba znać konstrukcji samochodu, żeby być kierowcą rajdowym...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Oskarżony ma prawo do ostatniego słowa! 20.11.01, 14:55 a co Ty taka jadowita jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:26 Również mój pan zdezerterował. Płochliwy jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 14:36 ach, te chłopy, bajaźliwe takie, że aż się w głowie nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re:kropka! IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 14:47 Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie!!!!!!! Proszę wybrać sobie inny numerek, a jeśli chodzi o E. to ja już pomyślę, co z nim zrobić :-))))) kropka! napisał(a): > ach, te chłopy, bajaźliwe takie, że aż się w głowie nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re:do Komisji... IP: 9.67.96.* 20.11.01, 14:55 ja nie jestem bojaźliwy! tygryski są odważne! tylko Magnolia czegoś się chyba boi... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re:do Wysokiej Komisji 20.11.01, 15:09 chcialam doniesc ze cytrus zwany grapefuitem zostal przez kogos pozarty i tyle go widzialam. poprosze o kogos bardziej trwalego. z powazaniem zrozpaczona Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:15 jasmina_tdi napisał(a): > .....dziś do godziny 15.30!!!!!!!! > > W związku z powyższym wymienię Rayoff"a na bardziej towarzyski i gadatliwy nume > rek!!!!!! Szanowno komisjo !!! uff ale sie zasaplaem coby przed terminem zdazyc pot scieka z czola, ach kondycja nie ta ja chcialem wystapic z zapytaniem coby szacowna komisja numerek mnie przydzielila cobym i ja w losowaniu mogl wziasc udzial ! oczywiscie zalaczniki do podania dolaczam, tutaj widzialem przy drzwiach flaszka jakas, to ja podnioslem i na stoliczek szacownej komisji stawiam klaniam sie unizenie z Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:22 Hmmm....hm... flaszka...mmmm..... a który chciałbyś skarbie numerek???? możesz wybrać z reklamacji :-)))) > > Szanowno komisjo !!! > uff ale sie zasaplaem coby przed terminem zdazyc > pot scieka z czola, ach kondycja nie ta > > ja chcialem wystapic z zapytaniem coby szacowna komisja numerek mnie przydzieli > la > cobym i ja w losowaniu mogl wziasc udzial ! > oczywiscie zalaczniki do podania dolaczam, > tutaj widzialem przy drzwiach flaszka jakas, to ja podnioslem i na stoliczek > szacownej komisji stawiam > > klaniam sie unizenie > > z Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:36 no nie wiem, jaki mam wybor? hmmm.. moze fefnascie ? jakakolwiek podpowiedz mile widziana coz widze ze komisja sie waha . raczki drza przy nalewaniu ? o tutaj redbullik do wspomozenia ciezkiej i odpowiedzialnej pracy komisjii uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 15:39 No coś Ty!!!! fefnaście to facet!!! Ale nasza kochana Kropka cierpi po demaskacji autora zatrutego pasztetu... no to jak??? otrzesz łezki?????? bachuu napisał(a): > no nie wiem, jaki mam wybor? hmmm.. moze fefnascie ? > jakakolwiek podpowiedz mile widziana > coz widze ze komisja sie waha . raczki drza przy nalewaniu ? > o tutaj redbullik do wspomozenia ciezkiej i odpowiedzialnej pracy komisjii > uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... 20.11.01, 16:00 nie fefnascie tylko fefnascie !!! EOR nie znikaj bo po co ? forum bez ciebie bedzie nudniejsze a i ty stracisz mnostwo radosci przynajmniej ja tak to widze p.s. moze rzadko sie odzywam, ale staram sie to nasze slowolejstwo uwaznie czytac -> bardzo to mile spedzone minuty dla mnie uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.swipnet.se 20.11.01, 15:39 Szanowna Komisjo, Uprzejmie prosze nie branie pod uwage mojej kandydatury przy okazji nastepnego losowania. Podanie swoje motywuje tym, ze juz mnie na forum wiecej nie bedzie. Z powazaniem, EOR Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Eor 20.11.01, 15:41 Eor!!!!!!! No coś Ty????? Dlaczego Cię nie będzie??????? Powiesz????? Gość portalu: eor napisał(a): > Szanowna Komisjo, > > Uprzejmie prosze nie branie pod uwage mojej kandydatury przy okazji nastepnego > losowania. > > Podanie swoje motywuje tym, ze juz mnie na forum wiecej nie bedzie. > > Z powazaniem, > EOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Jasmina IP: *.swipnet.se 20.11.01, 15:48 Ojej, nie wiedzialem, ze ktos sie przejmie.... I co ja teraz mam powiedziec? Dlaczego ucieczka mi w glowie? A, bo mi tak jakos.... Same glupoty opowiadam, wtracam sie niepotrzebnie i kiepskim poczuciem humoru zameczam ludzi, to sobie pojde. Tak sobie wydedukowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Eor 20.11.01, 16:08 glupote to powiedziales teraz:) jak nie musisz to nie znikaj. dosc znikania! za wiele Osob juz stad odeszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: eor 20.11.01, 16:08 Nie iiiiiiiiiiiiiiiidź!!!!! Bo łezka mi się w oku kręci....... Gość portalu: eor napisał(a): > Ojej, nie wiedzialem, ze ktos sie przejmie.... > > I co ja teraz mam powiedziec? Dlaczego ucieczka mi w glowie? A, bo mi tak > jakos.... Same glupoty opowiadam, wtracam sie niepotrzebnie i kiepskim > poczuciem humoru zameczam ludzi, to sobie pojde. Tak sobie wydedukowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 J i A1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:13 Ty sie Andzia nie wyglupiaj i losuj .Nie kus losu i udawaj ze nic sie nie dzieje!Moze da sie glupek oszukac jak zobaczy,ze bawisz sie!:) jasmina co z losowaniem?Znowu niemowe mi dasz??:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 20.11.01, 16:17 drugie losowanie??? bo ja wiem... komisja wyszła na skorumpowaną - teraz pasztetem obrzucają.... łza się w oku kręci... ray"a nie ma...... Twój niemowa..... co za życie... Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Ty sie Andzia nie wyglupiaj i losuj .Nie kus losu i udawaj ze nic sie nie > dzieje!Moze da sie glupek oszukac jak zobaczy,ze bawisz sie!:) > jasmina co z losowaniem?Znowu niemowe mi dasz??:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:20 ja tam nie wiem czy on niemowa,moze tylko tak sie jaka na klawiaturze ze napisac nic nie moze.... Jasmina i co teraz ze mna bedzie,he? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: samanta 20.11.01, 16:22 Hmmmmmmmm.....wszystko na Komisję!!!!!!! trochę inwencji samanto....... no poderwij tam jakiego...dwóch najlepiej od razu to z Komisją się podziałkujesz!!!! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > ja tam nie wiem czy on niemowa,moze tylko tak sie jaka na klawiaturze ze > napisac nic nie moze.... Jasmina i co teraz ze mna bedzie,he? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Komisja Gier i Losów Ludzie!!! 20.11.01, 15:43 co sie dzieje?! dlaczego wszyscy znikaja z forum? czy to jakies przeklenstwo czy epidemia? niech Komisja sie tym zajmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Komisja Gier i Losów reklamacje przyjmuje.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:12 a ja tą pierdołę "eora" wylosowałam, nie dość, że w ogóle nie dolansowywał mojej kobiecość, to teraz się wycofuje, proszę SpecKomisję o wnikliwszą lustrację ewentualnych następnych uczestników losowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: Jasmino, aniu i niniu.... IP: *.swipnet.se 20.11.01, 16:31 Najpierw jasmino i aniu - baaardzo dziekuje za mile slowa. Naprawde nie przypuszczalem, ze ktos zareaguje.... Poczekam jeszcze. Nie wiem, czy Was inni za to nie wyklna.:) Niuniu - Nie wiem czym jest owo dolansowanie. I skoro twierdzisz, ze plec niewazna, to po co chcesz kobiecosc dolansowywac.... I dlaczego chcesz mnie najwieksza zakala na forum uczynic???!!!! To jakas nagroda:))????? Komisjo - wnosze o ponowne losowanie. I wnikliwa analize kandydatek - bo dotychczasowa grozi mi i wymysla!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: eorku IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:36 please: obudź swoją bestię i atakuj, nawet mnie swoją niunię losową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eorku IP: *.swipnet.se 20.11.01, 16:41 Pod tym wzgledem to faktycznie jestem... ta... no.... pie..cos tam. Ja nie atakujacy. Ja spokojny, rozjemczy, usmiechniety i przyjazny stwor jestem. Nie wymyslam i nie krzycze. Nic z tego. Nie bedzie szarży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: eorku IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:44 i bardziej kochany przez to jestes i jezeli potrafisz wybaczyc mi moj pysk niewyparzony, to moglibysmy sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: eorku IP: *.swipnet.se 20.11.01, 16:53 Pomysle, rozwaze bez wzburzenia po grozbach i obelgach :). A jak Komisja zdecyduje sie na kolejne losowanie????? Los nie jedno ma imie, a na dwa fronty nie wyrobie...... I co wtedy?! Tymczasem musze poleciec, Pa, eor Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Samanta 20.11.01, 16:33 znasz piosenke Grotowskiego/Zwierzchowskiej - Jarocin? tam jest taki refren < nie wierze w prawdziwe uczucie...> ostatnio jestem w takim nastroju i nic na to nie poradze. moze jak mi przejdzie. na razie Komisjo Przeswietna mnie prosze nie losowac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Komisja Gier i Losów reklamacje anka1 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:40 I po co drugi raz losować Aniu ? Wiesz przecież, że znów los nas połączy ..:)) dzień dobry Aniu Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Men 20.11.01, 16:45 witaj Men! nie zniknales? dziwne. przeciez mowiles Niuni ze znikasz. chyba nieslowny jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Men IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:55 anka1 napisał(a): > witaj Men! nie zniknales? dziwne. przeciez mowiles Niuni ze znikasz. ch > yba nieslowny jestes:) Niuni w skrytości serca i ducha o co innego chodziło chyba ..:)) Zniknałem, ale Twój lamencik i płacz z daleka usłyszałem i na skrzydełkach pocieszyć przyleciałem ... Ale na Twoje życzenie znów znikam I serduszko na kluczyk zamykam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Komisja Gier i Losów reklamacje Men 20.11.01, 16:57 jakie moje zyczenie przepraszam bardzo? zreszta twoja wola skoro tak chcesz. trudno... Odpowiedz Link Zgłoś