czort 20.11.01, 14:07 Sily wiadome, zlozone z pewnych osob w morde ci daja. Puchnij ino rowno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomeranka Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:14 Będę robiła okłady i leczyła z ran. :))) Całą noc! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:22 A drugi Czorcie do ręki ?? Pisze sie na to swoimi raciczkami i ogonkiem :))) z piekielnymi pozdrowieniami L. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:28 Pomeranka, ty mozesz leczyc, bo on ci twoj jest, twoj. Los zadecydowal. Ale ty wiesz juz co..... maly diable, cozesz tobie sie zachciewa? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:37 czort napisał(a): > maly diable, cozesz tobie sie zachciewa? No co Ty Czorciku, znowu zapomniałaś ????? przypomne jeszcze raz: mamy przytulne gorące piekiełko, śliczną diablicę (Czortka sprośnego) i jurnego lucyferka - jeszcze dalej mam tłumaczyć, czy znikamy razem na pewien czas z tego forum :)) rozpalony L. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:48 Oblej sie woda, na dziady mnie tu bierze! A fe, a be a nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:53 czort napisał(a): > Oblej sie woda, na dziady mnie tu bierze! A fe, a be a nieladnie. No dobra: mam ja ci tam jeszcze beczkę okowity, o.k. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Przyhamujta tatulu !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 15:54 Ales Ty narwana kobito!!! Ledwie wyszlam na chwile a Ty juz Cukiereczka katujesz???? matko swieta!oszpecisz mi go do cna!!!! Postraszyc mialas a nie z klonica od razu leciec!!! A ostaw Ty go juz Czorciku bo bede musiala z doktorowej na krawcowa sie przerobic! Ale cie ponioslo .:)))))) Cukiereczka pobilas ,Modliszke wyploszylas ...ot baba z jajcami.jagienka co to orzechy zadkiem gniotla moze zakupy za Toba nosic:))) Ps.jak kiedys bedzie wojna (tfu,tfu)to ja chce w okopie z Toba siedziec!we dwie spokojnie pokonamy wroga!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Jam nie taka strachliwa. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:07 To moze jednak Ci cos utne i zaczniesz sie bac,co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:09 I krzywdy sobie nie zrób tylko... :) Najwyżej Ci podam cuksa Kopiko do ssania i przejdzie jak ręka odjął:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:11 Aaa bo to Pani ja tak nieporecznie czuje sie pustymi lapami:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:14 No to na drutach albo na szydełku coś wydziergaj. :) A najlepiej pasztet zażeraj co by mieć siły na wieczorną jatkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:15 pasztet jeszcze nie dolecial ,czekam z pyskiem rozwartym .Druty?Chyba wysokiego napiecia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:17 Mały elektrowstrząsik jeszcze nikomu nie zaszkodził.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:18 A jak!wlosy w loczki mi sie skreca ! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:20 No widzisz! Afro jak na MISIU bedziesz miała.:))) I rumieńce au naturell :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 18:07 Ty sie moim misiem Modlicha nie interesuj a moze na jeza strzyge,he??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Przyhamujta tatulu !!!! 20.11.01, 16:03 Jak stryjenka uwaza, odpuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Przyhamujta tatulu !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:06 O w morde jeza,ales mnie zazyla!!jak ja jestem stryjenka to Ty kto?jak tam kumo sprawy w tym burdlu forumowym sie maja bo cytoc cosik mnie sie nie chce? Ploty jakie som? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Przyhamujta tatulu !!!! 20.11.01, 16:21 Nie, kumo, nie ma zadnych plot. A to jak stryjenka uwaza, to ja mam takie powiedzenie. odpuszcze se na godzine. Za godzine bede. pa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 19:53 Litosci, kwiatuszki. Za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 19:55 Ty uwazaj bo "kwiatuszek" z kosa lata i cie szuka! za mnie i moje okapujace krwia serce!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 19:59 Pozwolisz Landryneczko ze je opatrze:-***************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 22:58 Oj,Crimen,Crimen ,co z Ciebie wyrosnie??:))) Odpowiedz Link Zgłoś