Dodaj do ulubionych

CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!!

20.11.01, 14:07
Sily wiadome, zlozone z pewnych osob w morde ci daja. Puchnij ino rowno!
Obserwuj wątek
    • pomeranka Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:14
      Będę robiła okłady i leczyła z ran. :))) Całą noc! :)))
    • lucyferek1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:22
      A drugi Czorcie do ręki ??
      Pisze sie na to swoimi raciczkami i ogonkiem :)))

z piekielnymi pozdrowieniami

L.
    • czort Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:28
      Pomeranka, ty mozesz leczyc, bo on ci twoj jest, twoj. Los zadecydowal. Ale ty
      wiesz juz co.....
      maly diable, cozesz tobie sie zachciewa?
      • lucyferek1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:37
        czort napisał(a):

> maly diable, cozesz tobie sie zachciewa?

No co Ty Czorciku, znowu zapomniałaś ?????
        przypomne jeszcze raz: mamy przytulne gorące piekiełko,
        śliczną diablicę (Czortka sprośnego) i jurnego lucyferka - jeszcze
        dalej mam tłumaczyć, czy znikamy razem na pewien czas z tego forum :))

rozpalony L.

• czort Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:48
          Oblej sie woda, na dziady mnie tu bierze! A fe, a be a nieladnie.
          • lucyferek1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:53
            czort napisał(a):

> Oblej sie woda, na dziady mnie tu bierze! A fe, a be a nieladnie.

No dobra: mam ja ci tam jeszcze beczkę okowity, o.k. ??
            • czort Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 14:56
              Ktora beczke? 15?
              • Gość: samanta1 Przyhamujta tatulu !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 15:54
                Ales Ty narwana kobito!!! Ledwie wyszlam na chwile a Ty juz Cukiereczka
                katujesz???? matko swieta!oszpecisz mi go do cna!!!! Postraszyc mialas a nie z
                klonica od razu leciec!!! A ostaw Ty go juz Czorciku bo bede musiala z
                doktorowej na krawcowa sie przerobic! Ale cie ponioslo .:)))))) Cukiereczka
                pobilas ,Modliszke wyploszylas ...ot baba z jajcami.jagienka co to orzechy
                zadkiem gniotla moze zakupy za Toba nosic:)))
                Ps.jak kiedys bedzie wojna (tfu,tfu)to ja chce w okopie z Toba siedziec!we dwie
                spokojnie pokonamy wroga!;))))))))
                • pomeranka Jam nie taka strachliwa. 20.11.01, 15:57
                  • Gość: samanta1 Re: Jam nie taka strachliwa. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:07
                    To moze jednak Ci cos utne i zaczniesz sie bac,co?:)
                    • pomeranka Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:09
                      I krzywdy sobie nie zrób tylko... :)
                      Najwyżej Ci podam cuksa Kopiko do ssania i przejdzie jak ręka odjął:))))
                      • Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:11
                        Aaa bo to Pani ja tak nieporecznie czuje sie pustymi lapami:)
                        • pomeranka Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:14
                          No to na drutach albo na szydełku coś wydziergaj. :)
                          A najlepiej pasztet zażeraj co by mieć siły na wieczorną jatkę. :)
                          • Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:15
                            pasztet jeszcze nie dolecial ,czekam z pyskiem rozwartym .Druty?Chyba wysokiego
                            napiecia!:)
                            • pomeranka Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:17
                              Mały elektrowstrząsik jeszcze nikomu nie zaszkodził.:)))
                              • Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:18
                                A jak!wlosy w loczki mi sie skreca !
                                • pomeranka Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! 20.11.01, 16:20
                                  No widzisz! Afro jak na MISIU bedziesz miała.:)))
                                  I rumieńce au naturell :))))))
                                  • Gość: samanta1 Re: Latasz z tym skalpelem jak z siekierą!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 18:07
                                    Ty sie moim misiem Modlicha nie interesuj a moze na jeza strzyge,he??:)))
                • czort Re: Przyhamujta tatulu !!!! 20.11.01, 16:03
                  Jak stryjenka uwaza, odpuszczam
                  • Gość: samanta1 Re: Przyhamujta tatulu !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:06
                    O w morde jeza,ales mnie zazyla!!jak ja jestem stryjenka to Ty kto?jak tam kumo
                    sprawy w tym burdlu forumowym sie maja bo cytoc cosik mnie sie nie chce? Ploty
                    jakie som?
                    • czort Re: Przyhamujta tatulu !!!! 20.11.01, 16:21
                      Nie, kumo, nie ma zadnych plot. A to jak stryjenka uwaza, to ja mam takie
                      powiedzenie.
                      odpuszcze se na godzine. Za godzine bede.
                      pa
    • crimen Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 19:53
      Litosci, kwiatuszki. Za co?
      • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 19:55
        Ty uwazaj bo "kwiatuszek" z kosa lata i cie szuka! za mnie i moje okapujace
        krwia serce!:)
        • crimen Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! 20.11.01, 19:59
          Pozwolisz Landryneczko ze je opatrze:-*****************************************
          • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU!!!!! MASZ W MORDE!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 22:58
            Oj,Crimen,Crimen ,co z Ciebie wyrosnie??:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka