elka73 30.01.07, 01:31 Pędziwiatr pójdzie wszdzie w góry i w doły -w końcu się zdobędzie.. Lecz co,jeśli mu się nie spodoba? Kto mu odpowie,kto go odwoła? Niestety-ten szmerek go odwoła..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: Pędziwiatr 30.01.07, 13:09 elka73 napisała: > Pędziwiatr pójdzie wszdzie > w góry i w doły > -w końcu się zdobędzie.. > Lecz co,jeśli mu się nie spodoba? > Kto mu odpowie,kto go odwoła? > Niestety-ten szmerek go odwoła..... W dolinach lubię szum strumieni nie szmery i z echem rozmawiać chcę ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 02.02.07, 00:07 W dolinach lubię szum strumieni nie szmery i z echem rozmawiać chcę ... ---------------- Nazwać Kogoś pędziwiatrem nie jest sposobnością. A szmerek do szumu? daleka droga. Ma się jak boląca głowa na kacu do rwącego potoku szumu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 02.02.07, 00:14 elka73 napisała: > Nazwać Kogoś pędziwiatrem > nie jest sposobnością. > A szmerek do szumu? > daleka droga. > Ma się jak > boląca głowa na kacu > do rwącego potoku szumu.... > ================================ Witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 03.02.07, 13:24 mistamef napisał: > > Witaj :) > Nic to gdy szmerek sztormem się nie staje. Nic to, że droga daleka gdy wiesz ze gdzieś na jej końcu stary duszek czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:26 Nic to gdy szmerek > sztormem się nie staje. > Nic to, że droga daleka > gdy wiesz > ze gdzieś na jej końcu > stary duszek > czeka... .............. I nic to , że droga daleka. Na jej końcu ktoś na mnie czeka. Jak echo , mile do ucha 'przyszepcze'- posłyszeć może zechcesz...? Mej tułaczej duszy ... trochę się przysłużysz... Lub sercu skołatanemu nieco ulżysz? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:37 elka73 napisała: > przyszepce :-) szepc :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:39 mistamef napisał: > > szepc :) he he > Poslucham wiatru w polu poslucham bicia serca poslucham o czym mowi snieg ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:48 szepc :) he he przyszepce...nie jest ładne? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:52 elka73 napisała: > szepta nie pasowało!!! e, brzmi jak :) bo Ci przyszepce :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:57 elka73 napisała: > przyszpece :-) Tez ladnie :) Co u Ciebie powiedz cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:01 Jestem po wyczerpującym -przyszpetnym-weekendzie z biednymi dzieciakami,które bardzo lubię,a do których to pojechałan na wieś -w ramach mojego stowarzyszenia, pokazać fajną technikę dekorowania przedmiotów.Ot co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:03 elka73 napisała: > , > pokazać fajną technikę dekorowania przedmiotów.Ot co :-) Przyjemne z pozytecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:06 Bardzo przyjemne i bardzo pożyteczne-myślałam,że nikt nie przyjdzie,a dzieciaki mnie mile zaskoczyły.Aż ciepło na sercu.Pytają kiedy znowu takie zajęcia-a to cieszy :-) A Ty jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:10 elka73 napisała: > Bardzo przyjemne i bardzo pożyteczne-myślałam,że nikt nie przyjdzie,a > dzieciaki mnie mile zaskoczyły.Aż ciepło na sercu.Pytają kiedy znowu takie > zajęcia-a to cieszy :-) > A Ty jak? Kiedys odwiedzałem domy dziecka, ale za wrazliwy jestem... Cierpie potem ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:17 Kiedys odwiedzałem domy dziecka, ale za wrazliwy jestem... Cierpie potem ... :( ........................... To nie dzieci z domu dziecka,z biednej wioski,ale niektóre są w swoim życiu na pograniczu-dom rodzinny-a dziecka..patologia,niestety.Ale są tak kochane i chłonne wszystkiego.Ja też jestem wrażliwa...ale one tam czekają,nie mogę nie pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:32 elka73 napisała: > pograniczu-dom rodzinny-a dziecka..patologia,niestety.Ale są tak kochane i > chłonne wszystkiego.Ja też jestem wrażliwa...ale one tam czekają,nie mogę nie > pojechać. Mysle, ze odczycia w takim wypadku moga byc podobne :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:36 Mysle, ze odczycia w takim wypadku moga byc podobne :) ........................................................ Racja.Ale napisałam,że niektóre z tych dzieci.Bo to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:38 elka73 napisała: > Mysle, ze odczycia w takim wypadku moga byc podobne :) > ........................................................ > Racja.Ale napisałam,że niektóre z tych dzieci.Bo to prawda. > To przykre tematy :( Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:45 To przykre tematy :( ...................... Prawda.Ale takie jest życie,nie można pisać i mówić tylko o duchach,wzgórzach, sosnach..kiedy to 'przykre' jest naszą częścią życia.Można uciekać od takich tematów,ale kiedyś nas dopadnie z podwojoną siłą. Co nie oznacza-że trzeba się rozpisywać na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:49 elka73 napisała: > Co nie oznacza-że trzeba się rozpisywać na ten temat. > Temat nie jest mi obojetny napewno :( ale tyle mamy teraz biedy, ze szkoda mowic ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:52 ale tyle mamy teraz biedy, ze szkoda mowic ... .......................................... Stąd obojętnym pozostać nie można-wystarczy choć coś -zrobić lokalnie. Ale dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:54 Mój Drogi, piję ostatnią herbatę z cytryną i miodem -i idę za 10 minut spać,Ty pewnie też za niedługo? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:57 elka73 napisała: Ty pewnie też za niedługo? Pewnie tez :) Ty musisz sie wyspac, ja mam okreslony harmonogram zrobie to co mam zrobic i tez lu lu .... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:55 elka73 napisała: > .......................................... > Stąd obojętnym pozostać nie można-wystarczy choć coś -zrobić lokalnie. > Ale dobra... Wiemy, ze potrzeby tu sa olbrzymie :( Nawet gesty sa bardzo potrzebne ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:00 Nawet gesty sa bardzo potrzebne ... ................................ Gest miał bo kasę dał. To nie do Ciebie,oczywiście.Tylko 'gest' tu i teraz tak mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:04 To ja już mówię : śpij dobrze :-) Oczy mi się kleją, w nocy wracałam,a nie lubię tak prowadzić po ciemku. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:07 elka73 napisała: > To ja już mówię : śpij dobrze :-) > Oczy mi się kleją, w nocy wracałam,a nie lubię tak prowadzić po ciemku. Oki :) wpadaj czesciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:11 Postaram się :-) Pozdrawiam Ciebie serdecznie i fajnie ,że się nam udało tu spotkać dzisiaj :-) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:15 elka73 napisała: > Postaram się :-) > Pozdrawiam Ciebie serdecznie i fajnie ,że się nam udało tu spotkać dzisiaj :-) > Dobranoc. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:06 elka73 napisała: Zmienmy temat na bardziej przyjazny :) jaka u Ciebie pogoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:13 No i jeszcze coś..mało mnie tu..bo znalazłam w internecie organizację,która zrzesza-łączy-szuka-wszystkich o nazwisku rodowym mojej mamy...i mnie wciągnęło. Tyle rzeczy o przodkach się dowiedziałam i pomagam budować to drzewo dalej.Super sprawa.Przy okazji ćwiczę język angielski,bo założyciele-starsi i dalecy kuzyni-ni w ząb po polsku :-)I tak to ze mną.... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:16 elka73 napisała: > > dalej.Super sprawa.Przy okazji ćwiczę język angielski,bo założyciele-starsi i > dalecy kuzyni-ni w ząb po polsku :-)I tak to ze mną.... Ja pochodze z tatarskiego rodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:23 Ja pochodze z tatarskiego rodu :) ................................... Zdjęcie Twoje nie kłamie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:25 elka73 napisała: > Ja pochodze z tatarskiego rodu :) > ................................... > Zdjęcie Twoje nie kłamie :-) Nie wiem czy klamie taka jest prawda w genealogi jak juz nieco siedzisz to powiem ze matka Tadeusza Kosciuszki nosila takie nazwisko jak ja ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:33 Nie wiem czy klamie taka jest prawda w genealogi jak juz nieco siedzisz to powiem ze matka Tadeusza Kosciuszki nosila takie nazwisko jak ja ... ............................................................. A sprawdzałeś czy oprócz nazwiska coś was łączy? Mnie też coś łączy z pewną Panią o tym samym nazwisku rodowym i urodzoną w 1495 w tej samej miejscowości gdzie mój prapradziadek był się urodził-ale prace 'wykopaliskowe' trwają. ..A wszystko to można odszukać w danych u Mormonów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:37 elka73 napisała: > ............................................................. > A sprawdzałeś czy oprócz nazwiska coś was łączy? > Mnie też coś łączy z pewną Panią o tym samym nazwisku rodowym i urodzoną w 1495 > > w tej samej miejscowości gdzie mój prapradziadek był się urodził-ale > prace 'wykopaliskowe' trwają. ..A wszystko to można odszukać w danych u Mormonó > w > !!! Moje nazwisko jest rzadko spotykane w koncu XIX ród podzelił sie na dwa odlamy tak ze napewno jest zwiazek ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:41 Moje nazwisko jest rzadko spotykane w koncu XIX ród podzelił sie na dwa odlamy tak ze napewno jest zwiazek ... ..................................... To jest do sprawdzenia :-) Interesowałeś się tym wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:47 elka73 napisała: > ..................................... > To jest do sprawdzenia :-) Interesowałeś się tym wcześniej? Tak sporo mozna poczytac w ksiazce "Tatarzy w drugiej Rzeczypospoltej" :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:50 Tak sporo mozna poczytac w ksiazce "Tatarzy w drugiej Rzeczypospoltej" :) he he .............................................. He,he-to Ty wiesz i dobrze,bo to Twoje korzenie. Moje korzenie wymagają większych poszukiwań, nie ma ksiązki na temat mojej rooozległej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:54 elka73 napisała: > .............................................. > He,he-to Ty wiesz i dobrze,bo to Twoje korzenie. > Moje korzenie wymagają większych poszukiwań, > nie ma ksiązki na temat mojej rooozległej rodziny. Moja nie jest skomplikowana bo 300 lat w Polsce to bardzo niewiele pozniej analize ulatwia rozpad na rodu dwie galezie ... Odpowiedz Link Zgłoś
pendzibimber o mnie mowa? 06.02.07, 17:29 co prawda nie wiatr ale bimber, wychodzi prawie na to samo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:43 Jeszcze wiatr może przejść przez drzwi-ale bimber-nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:45 elka73 napisała: > Jeszcze wiatr może przejść przez drzwi-ale bimber-nigdy!!! Zeby choc dobry :) Witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:48 Oj:)) Jaki dobry i miły wiatr zawitał:-)))) Chyba widać,że się ucieszyłam Panie RR :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:50 elka73 napisała: > Oj:)) > Jaki dobry i miły wiatr zawitał:-)))) > Chyba widać,że się ucieszyłam Panie RR :-) Nie da sie ukryc :) Milo mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:55 A mi,a mi ;-) Witaj!RR :-) Zaczynam się zastanawiać a skąd ja i po co używam tych wszystkich uśmieszków -internetowych... Gdybym ich nie 'wklepywała'tu-domyśleć chyba mógłbyś się raczej kiedy żartuję- czy nie?Kiedy już się -troszeczkę znamy..co? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:58 elka73 napisała: > A mi,a mi ;-) > Witaj!RR :-) Kiedy już się -troszeczkę znamy..co? zauwazylem to RR ale to nie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:01 elka73 napisała: > Znaczy,że to nie z tych 'R'? Nie, "F" teraz masz latwiej Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:05 Hmmm.. Nie, "F" teraz masz latwiej Nie wiem....może i łatwiej...jak zajmę się Twoją rodziną!Poszłam na skróty.. i mam...fiasko,ha ha...wpisałam coś tam i wyszło mi Ratom..la,la lala... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:10 Co ja tam wiem..moi dalecy kuzyni wiedzą-ale coś od 3 dni milczą-chyba wystraszyli się mojego angielskiego..choć tak mniejeden z nich zapewniał,że mam dziwne obiekcje co do swojej pisowni....kuzyn ..starszy od mojej mamy...może jednak już nie zrozumiał nowo-mody-pisarskiej po angielsku w wykonaniu Polki...on niby też Polak po prapra-ale po Polsku NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:13 elka73 napisała: > Polki...on niby też Polak po prapra-ale po Polsku NIC. Tak bywa czesto juz w drugim pokoleniu nie znaja polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:20 Nie znaja polskiego.. ............ A ja angielskiego 'mówionego'-może jeszcze odpisze...jak mnie zrozumie.. Do tej pory rozumiał,a ja już siępo 2 dniach niecierpliwię..... A jak się masz Panie R? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:21 elka73 napisała: > A jak się masz Panie R? Niezle, w dobrej formie i wogole Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:25 To się cieszę. Ja też mam się dobrze. Ale zainstalowałam sobie Skype 3-i nie mogę wejść do 2 firmowych kont pocztowych!! ... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:29 elka73 napisała: > Taka jestem mądra... jak Mackow kot Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:33 Dokładnie-glupia jak Mackow kot-też to znam, a super-głupia jak Maćkow-prawnuki... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:40 elka73 napisała: > Dokładnie-glupia jak Mackow kot-też to znam, > a super-głupia jak Maćkow-prawnuki... U nas sie mowi: Sprytny jak Mackow kot - a Ty przesadzasz w przesadzaniu to cos z rolnictwa dla narkomanow jest program : Tydzien na dzialce ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:46 a Ty przesadzasz w przesadzaniu ................. Przesadzam w oczekiwaniu na kolejną przesadę ! Narkomani i alkoholicy-nie łapią się! Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:50 M..może coś wierszem zaczniemy pisać? coby temu forum numerów dopisać? Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:53 elka73 napisała: > M..może coś wierszem zaczniemy pisać? > coby temu forum numerów dopisać? Nie wiem czy to ma sens tu i tak juz tylko zostala kupa kpiarzy ja tez tu rzadko siedze czesciej bywam w Narzekalni ... Wpadnij tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:51 elka73 napisała: > Nie ta działka Nie ten ogrodek ale o ganek mozemy sie poklocic Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:49 elka73 napisała: > a Ty przesadzasz w przesadzaniu Czasem :) ale bez przesady ... mam chyba wiecej wiary w siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:56 a Ty przesadzasz w przesadzaniu ................. Przecież to Ty pierwszy mi to napisałeś!!!Drogi R!Ja to Ci skopiowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:58 Nie wiem czy to ma sens tu i tak juz tylko zostala kupa kpiarzy ja tez tu rzadko siedze czesciej bywam w Narzekalni ... Wpadnij tam ... ......... a gdzie ta Narzekalnia? Wklejaj!Jak się tam zdam! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:59 Narzekalnia https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106a> Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:03 elka73 napisała: > Niby forum niedostępne.......... wejdz na link ja tam zaloze watek Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:02 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106 mistamef napisał: > Narzekalnia > > https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106a> Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:05 Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. taki mam napis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:06 elka73 napisała: > Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. > > taki mam napis!!! ten link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106 Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:48 Nie czuję się tam.. Ale zaraz i tak idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:50 elka73 napisała: > Nie czuję się tam.. > Ale zaraz i tak idę spać... czemu co Ci sie tam nie podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:55 Nie wiem..chcę iść do komnaty 'prabajki'..śmiać się. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:57 elka73 napisała: > Nie wiem..chcę iść do komnaty > 'prabajki'..śmiać się. To daj link pojdziemy ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:58 Tam śmiać się nie mogę-tam nic nie czuję.... Tam żarów poznać nie umiem.... To nie moja strona-choćbym chciała nic nie zrozumię! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:04 elka73 napisała: > Tam śmiać się nie mogę-tam nic nie czuję.... > Tam żarów poznać nie umiem.... > To nie moja strona-choćbym chciała nic nie zrozumię! rozumiem powiew wiatru ktory pedzisz przed soba ale nie rozumiem duszy Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:17 rozumiem powiew wiatru ktory pedzisz przed soba ale nie rozumiem duszy ... Duszy mej nie zrozumiesz, też bym chciała. Powiew Wiatru ma na imię, ale nie wiem czy nazwać go tak mogę, Jest ciepły-jak letni wiatr, jest miły-jak czasami wiatr, jest przystojny-uśmiechem powala i tak mnie potrafi zagadać... że się w nim platonicznie-zakochałam... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:28 I niech mnie ktoś odczaruje, bo czuję ,że za platoniczność- pożałuję... Taka forma miłości w sercu koziorożca- nie zagości- nie na dłużej-już mi się robi siebie szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:45 Szkoda,że tam Cię Drogi Mistamefie tak niesie... Trudno... Zatracam się zatem w mej bezsensownej-platonicznej miłości.. Trudno-ona jest sensem,napędem mej cichej radości.. Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:48 I tak pisać,pewnie ,bym mogła bez końca... Dobranoc na zicher!! Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:08 Drogi M-F-idź,ja spać się położę, a Ty tam gadaj -jak Twe bliskie łoże, -wcale napisać tak nie chciałam, przepraszam, nic na me głupie rymy ....nie pomoże.. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:13 elka73 napisała: > Dobranoc! Tylko jeden kroczek i juz jest lozeczko Dobranoc ... Odpowiedz Link Zgłoś
elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:41 A bo to swoją głupotę łatwo ocenić można? Przenigdy-nigdy! Nawet w żarty trudno -ją obrócić..a jak ją zrozumieć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:42 elka73 napisała: > A bo to swoją głupotę Daj spokoj z tym ogrodnictwem bo Ci dam klapsa Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:28 elka73 napisała: > Ale zainstalowałam sobie Skype 3-i Nie uzywam choc mialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:11 elka73 napisała: > i mam...fiasko,ha ha...wpisałam coś tam i wyszło mi Ratom..la,la lala... > Mam podobnie twrardo brzmiace bo nie spolonizowane w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:00 elka73 napisała: > Piszesz teraz na blogu? Dzisiaj juz nie Mam juz wpis dnia wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś