dragon_fruit 01.02.07, 18:14 już zagłosowałam:) www.polskieradio.pl/trojka/srebrneusta/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane zdecydowanie Komorowski za młodą parę! 01.02.07, 19:54 No i Zyta "wrrrrrrrrróć" Gilowska, za wyznanie:D Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: zdecydowanie Komorowski za młodą parę! 02.02.07, 08:47 Ja sie waham na "trwa mac" Pawlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zdecydowanie Komorowski za młodą parę! 02.02.07, 10:17 ja też sie waham między trwa mać a hąkongiem.. a posłowi, jakmutam kiedy "nie stawało " ? w ub.roku czy wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: zdecydowanie Komorowski za młodą parę! 02.02.07, 12:10 Jak "nie stawało ", jak "nie po raz pierwszy staje mi " tam było. Dawniej. Sluchajcie, słuchajcie, a znacie kogoś, kto potrafilby przetlumaczyć na jakikolwiek język kwestie wierzejskiego o gąsce ? Dlatego zdecydowanie stawiam na gąskę, co się rozkraczyła i siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zdecydowanie Komorowski za młodą parę! 02.02.07, 14:11 mmk9 napisała: > Jak "nie stawało ", jak "nie po raz pierwszy staje mi " tam było. Dawniej. > Sluchajcie, słuchajcie, a znacie kogoś, kto potrafilby przetlumaczyć na > jakikolwiek język kwestie wierzejskiego o gąsce ? Dlatego zdecydowanie stawiam > na gąskę, co się rozkraczyła i siedzi. o gąsce???????/ nie znam! :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Zyta za to, że nie była księdzem. n/t 02.02.07, 19:10 tez puscilem na nia glosa :) Odpowiedz Link Zgłoś