czaj_ka 03.02.07, 10:34 Macie?? Jeśli tak to za którym razem zdałyście???? bo sie wybieram:):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalna_ja Re: Prawo jazdy:) 03.02.07, 10:45 macie :) zdane za 3 razem powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Prawo jazdy:) 07.02.07, 15:33 mamy:) za 2 razem zdane pol roku temu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Prawo jazdy:) 03.02.07, 11:40 macie kat B za 2 a moze zalozymy watek 'ile razy w cos walnelyscie?' :D Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Prawo jazdy:) 03.02.07, 13:10 nie macie :( 2 podejścia i potem wyjechałam z miasta i tak zostało:( kurcze może by dokończyć?hmmmmmmmmmm....... Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: Prawo jazdy:) 03.02.07, 13:42 macie ;-) od prawie 3 lat kat.B od tamtej pory cały czas jeżdżę, ostatnio jak zawodowy pirat podobno ;D ze stłuczek: raz na rondzie pan we mnie wjechał, raz niezauważyłam po całodziennym opalaniu poprzeczki na robotach drogowych ;D hmm..coś jeszcze było ale nie pamiętam bo to byly moje początki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: Prawo jazdy:) 03.02.07, 14:24 znowu się wyłamię ;-) nie mam! od czasu do czasu mam pomysł na wybranie się na kurs, ale zanim się zbiorę okazuje się, że jest milion innych, ważniejszych wydatków i czasu jakoś za mało. ale ma to swoje dobre strony, na imprezie nigdy nie usłyszałam: "kochanie, dzisiaj Ty prowadzisz" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Prawo jazdy:) 03.02.07, 17:32 Mamy :) Od ponad 3 lat :D Za pierwszym podejściem latem - lipa Za 2 podejsciem jesienią - lipa :| Za 3 podejściem na kacu 2 stycznia - mission accomplished :-) Jeżdzę szybko ale ostrożnie :) Stłuczek zero :D póki co :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Prawo jazdy:) 04.02.07, 14:28 mam;)) zdane za 2 razem :) jak na razie to tylko zaliczylam 2 walniecia w mur przy parkowaniu, ale nic sie nie stalo LOL pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Prawo jazdy:) 04.02.07, 16:12 Ja mam :)zdałam za 5 razem,ale po ponad stu godzinach jazd,byłam niesamowitym beztalenciem,nie sądziłam,że mi się uda.Ale teraz jeżdżę na uczelnię,więc trochę się wyrobiłam.Co do stłuczek..Jedna z mojej winy,nie wyhamowałam dojeżdżając do świateł..i niegroźne otarcie zderzaka na parkingu..A kilka razy byłam o włos..W piątek zamyśliłam się i wymusiłam pierwszeństwo w tak straszny sposób,że chyba tylko cud mnie uratował!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Prawo jazdy:) 06.02.07, 12:44 a ja się właśnie zapisalam na kurs i czuję się za kierownicą jak ryba w wodzie:)tfu, tfu. zeby nie zapeszyć;) bo za pare lat sie wpisze i będzie: mamy,zdane za 10 razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
capuccino_days Re: Prawo jazdy:) 06.02.07, 12:48 za 4 razem, ale że wzrok mam słaby to już mi się skończyło i wypada odnowić... z drugiej strony to fajnie jak mnie wożą:) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Prawo jazdy:) 06.02.07, 13:47 Mam i zdałam za 4 razem, a mój M. za drugim Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Prawo jazdy:) 06.02.07, 15:12 Cholera...aleście sobie temat wybrały...robie i to jaknajszybciej...jak tylko sie troszke cieplej zrobi no i po sesji.Qrwa...ostatnio klełam w żywy kamień na prawko którego nie mam a które przez ostatni tydzień było mi strasznie potrzebne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: Prawo jazdy:) 06.02.07, 23:13 Nie mam i nie mam ochoty mieć-zdecydowanie za skomplikowane:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Prawo jazdy:) 07.02.07, 11:42 nieee,to w ogóle nie jest skomplikowane,tylko tak wygląda z zewnątrz;) jak byś kiedyś zmieniła zamiary mogę polecić świetna szkołę w Warszawie- instruktorzy cierpliwi i mili a to podstawa:) prawo jazdy to jedno, ale skąd potem wziąć pieniądze na własny samochód?:( Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: Prawo jazdy:) 07.02.07, 11:47 Już próbowałam, stąd wiem, że to znacznie przekracza moje możliwości:/ dzięki za propzycję, ale obecnie mieszkam w Kraku, a w Wawie bywam moze raz na pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
katikot Re: katiiiiiiiiiiii ............... 08.02.07, 14:14 hehe, nie wiem, czy by Ci cierpliwości starczyło- jestem ciężkim przypadkiem-po dziesięciu jazdach dalej mi się myliły pedały, lewa z prawą...kłopoty z koordynacją mam podobno jako "gratis" do dysgrafii:( i nie jestem w stanie ich przeskoczyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: katiiiiiiiiiiii ............... 16.02.07, 12:40 to był masakra... ja za 3... bylo to 5 lat temu...a choćby wczoraj;-) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: Prawo jazdy:) 07.02.07, 19:34 tak, 10 lat prawie. Zdane za drugim razem. Na szczęście do tej pory bezkolizyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Prawo jazdy:) 07.02.07, 19:59 zdałam za 1 razem:) na koncie mam już 6 pkt karnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowika21 Re: Prawo jazdy:) 08.02.07, 13:37 mam od ponad dwóch lat. Zdałam za czwartym razem. Ciesze się że mam to już za sobą bo gdybym wtedy wiedziała co mnie czeka pwenie bym sie nie zdecydowała. Mój instruktor był po prostu okropny!!! I wogóle dużo nerwów mnie to kosztowało ale w końcu się udalo i teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Prawo jazdy:) 12.02.07, 18:56 Po czterech (chyba) nieudanych próbach baaardzo rozciągniętych w czasie przestałam próbować. Ostatni raz do egzaminu podchodziłam ponad rok temu. Dziś przekazem pocztowym dostałam 37 złotych z WORD. Nie wiecie skąd to sie mogło wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
jaaaaaaa3 Re: Prawo jazdy:) 16.02.07, 10:22 Zdałam 23.11.2006 za pierwszym razem ;-) w Przemyślu Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Prawo jazdy:) 16.02.07, 13:39 mam od ponad roku, zdałam za 3 razem, za pierwszym w ogóle nie potrafiłam jeszcze jeździć, za drugim zjadł mnie stres, a 3 zdałam na piękne oczy :))) w rzeczywistości nadal nie potrafię jeździć i nie jeżdżę, bo mnie rodzina podczas moich początków zestresowała i się obraziłam :/ teraz wszędzie młodszy brat mnie wozi :) Odpowiedz Link Zgłoś