pomeranka 21.11.01, 09:53 Trzymajcie kciuki. Dziś stoczę walkę na śmierć i życie. Będzie krwawo!!! Albo przeżyję albo zginę. Idę... Jak będzie po wszystkim to się doczołgam do Was z nadzieją, że ktoś rany mi opatrzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasmina do ataku!!!!!!!! IP: 193.178.143.* 21.11.01, 09:55 a ja trzymam kciuki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Ruszam do boju! 21.11.01, 10:09 Daj znac gdy bedzie potrzebna pomoc!!! Mam w zanadrzu 3000 piechoty, 400 samolotow i 500 okretow podwodnych. Zrownam z ziemia wszystko co stanie na Twej drodze. G O O D L U C K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Ruszam do boju! 21.11.01, 10:10 pomeranka napisał(a): > Trzymajcie kciuki. Dziś stoczę walkę na śmierć i życie. Będzie krwawo!!! > Albo przeżyję albo zginę. > Idę... > Jak będzie po wszystkim to się doczołgam do Was z nadzieją, że ktoś rany mi > opatrzy... .. powodzenia i pamietaj szczesciu trzeba pomagac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Ruszam do boju! IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 10:14 Powodzenia. Usmiechnij sie. To pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina pomeranka IP: 193.178.143.* 21.11.01, 10:17 jakby co to z PO miałam piątkę!!! porafię zrobić maskę przeciwgazową i założyć bandaŻ :-)))) wracaj cało z pola walki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lorelay Re: Ruszam do boju! 21.11.01, 10:29 życzę ci powodzenia - szczerze, sama mam do wygrania jedną taką krwawą jatkę, ale daję sobie jeszcze trochę czasu,wróć z tarczą albo na tarczy i opowiedz jak poszło : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ale czy jesteś pewna... 21.11.01, 10:32 .... że cel wart jest przelania krwi?????? to dosyć istotne! mnie coraz kusi, żeby rzucić się na oślep do boju, a potem się okazuje, że wcale nie było warto! lorelay napisał(a): > życzę ci powodzenia - szczerze, sama mam do wygrania jedną taką krwawą jatkę, > ale daję sobie jeszcze trochę czasu,wróć z tarczą albo na tarczy i opowiedz jak > > poszło : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Ruszam do boju! 21.11.01, 11:19 > Dziś stoczę walkę na śmierć i życie. Będzie krwawo!!! > Albo przeżyję albo zginę. > Co co sie dzieje ? Powstanie znowu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Ruszam do boju! IP: *.access.nacamar.de 21.11.01, 13:42 Wez karabin ze soba, albo wloz mini i botki na obcasach. To napewno wygrasz nie ma mocnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś