chloe30 05.02.07, 14:05 Buuuuu :(((((( Kiedy ja ostatnio z zeszycikiem w szkolnej ławce siedziałam?? JAK MI SIE NIE CHCE!!! I na pewno ludzie niefajni będą :((( I cały wieczór w pizde... ech, miałam nie iść :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrie Re: Zaczynam dzisiaj angielski 05.02.07, 14:51 Iść, iść! Mnie się też uczyć nie chce jak diabli! Na szczęście mam dopiero za tydzień - tyle że ja sama jestem i jak się nie nauczę słówek, to widać :) To samo jest z jogą: nakombinuję się, jakby tu nie iść, idę jak na ścięcie, a później się cieszę, że poszłam :) Wieczorem będziesz z siebie dumna! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zaczynam dzisiaj angielski 05.02.07, 15:08 Hehe, no właśnie jestem na etapie kombinowania jakby nie iść. A może by chociaż w połowie się zwolnic :) No trudno, przetrwam jakoś, gupio tak od pierwszej lekcji za lesera robić :PP Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zaczynam dzisiaj angielski 05.02.07, 15:30 nie narzekaj. nie każdy ma szansę iśc na angielski, za który firma Ci płaci. a co do ludziów, nie musisz z nimi rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zaczynam dzisiaj angielski 05.02.07, 15:32 jeanne_ne napisała: > a co do ludziów, nie musisz z nimi rozmawiać. Taki mam zamiar. A czy moge również odmówić aktywnego uczestnictwa w lekcjach, czyli żebym gadać nie musiała?? Mam przed oczami wizje, że się dzisiaj trzeba będzie przedstawić i będę średnio 15 starsza od każdego uczestnika :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zaczynam dzisiaj angielski 05.02.07, 15:49 u mnie na poprzedniej uczelni były osoby starsze ode mnie o jakies 20, 30 lat. nie masz sie czego wstydzic. strasza, ale za to bardziej doświadczona:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Zaczynam dzisiaj angielski 06.02.07, 10:04 Chloe, byłaś? Przyznawaj sie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zaczynam dzisiaj angielski 06.02.07, 10:11 Byłam :D I wiecie, nawet szybko zleciało. 90 minut rach ciach. Ludzie na 7 poziomie dukaja. Hehe. Przy założeniu, że od początku uczą się w tej szkole wydali 6 tysięcy żeby dukać. Gratuluję. A pani prowadząca nie wie, jak po angielsku jest Kolonia. E, dobrze będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Zaczynam dzisiaj angielski 06.02.07, 15:38 To może luzik będzie. Dobrze, że się zdecydowałaś. Choćby dla jakiego papierka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zaczynam dzisiaj angielski 08.02.07, 17:17 no i super, ze poszlas. sama bym poszla na jakis angielski bo przy tych matolach to zapominam (a chcieli sekretarke z doskonalym angielskim - pytam grzecznie: po co??). natomiast tez chodze na lekcje: przygotowanie do parcia;) jak pani mi kazala zabrac glos, to sie zrobilam taka czerwona, ze jeszcze pol godziny pozniej taka do samochodu wsiadlam, az sie moj mynsz przestraszyl, ze cos mi jest;) odzwyczailam sie od publicznych wystapien i normalnie az mi w gardle slowa stawaly. a swoja droga: ja pierdziu, jakie niektore laski sa malo kumate. posiadanie dzieci chyba wiec musi byc latwe, bo inaczej jak mi ktos wytlumaczy, ze one je wychowaja? i to mowie ja, ktora NIGDY na wlasne oczy niemowlaka nie widziala (trudno uwierzyc, nie?;). Odpowiedz Link Zgłoś