romy_sznajder 09.02.07, 13:59 w 1:47min. www.smog.pl/wideo/7560/piecioletnie_dziecko_z_nadwaga/ hmm. hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: pizza 09.02.07, 14:12 bidne dziecie, ja rozumiem ze to wynik nie spalania tłuszczu przez organizm? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: pizza 09.02.07, 14:22 Przerażona. Moje dziecko prawie - pięcioletnie waży w porywach do 16 kg... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pizza 09.02.07, 14:26 widziałem kiedyś dokument o facecie , który CHODOWAŁ swoja żonę (ważyła 300kilo) bo lubił się wtulać w fałdy tłuszczu-takie zboczenie miał a ona idiotka sie na to zgadzała... czyli tu rodzice tak sami z siebie? ja myslałem ze to choroba taka... dżizas! Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: pizza 09.02.07, 16:51 Ło matko, widziałam na Discovery i byłam wstrząśnięta. Pani rozlewała się po łóżku a Pan podkładał sobie fałdy pod głowę i twierdził, że jeśli schudnie to ją porzuci i że dawniej była jeszcze grubsza i było lepiej. Takiej dawki egoizmu w jednym człowieku nie spodziewałam się zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: pizza 09.02.07, 14:27 przykre. poki jest dzieckiem to ludzie wspolczuja, jak stanie sie mloda dziewczyna zaczna sie wysmiewac. (chyba, ze trafi na feedersa, byl kiedys pozna noca na dwojce dokument o wypasaczach - wielbicielach pan otylych, kojarzycie?) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: pizza 09.02.07, 16:00 chyba o tym samym z Dżejmsem piszecie. ja kojarzę, straszne:/ z tego co zrozumiałem ta dziewczynka waży 110 kg? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: pizza 09.02.07, 22:34 widzialam to dzisiaj i nawet sie zastanawialam czy nie zapodac straszne, biedna ta mala, dlugo nie pozyje... i zreszta jakiej jakosci jest to zycie... nie rozumiem jak matka mogla do tego dopuscic, po prostu nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: pizza 09.02.07, 23:16 Wiecie, co ale to może jest jakaś choroba, zła przemiana materii, albo uwarunkowania genetyczne do takiej otyłości ? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: pizza 10.02.07, 00:48 coś z genami na pewno jest (z tego co wyłapałem, to coś tam chyba o tym mówią), ale w takim wypadku nie karmi się dzieciaka pizzą i nie poi colą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: pizza 10.02.07, 01:00 widac, ze dziecko ma geny mamy. ale zamiast biegac, kolana zdzierac, wisiec na trzepaku - jesc pizze i gramolic sie do samochodu...? i widac, ze niebrzydkie dzieco, zza tluszczu widac. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: pizza 13.02.07, 11:10 BTW w ANgli posadzili faceta co swojego labardora utuczył do 70 kg, poisedzi za znecanie sie nad zwierzetami i słusznie strasznie biedny ten psiak , praktycznie nie mógł chodzic i oddychał bardzo ciezko ale jeszce młody jest wiec szansa ze wróci do normalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: pizza 13.02.07, 13:19 Właśnie to samo chciałam napisać. A co będzie z dzieckiem ? Moj sześciolatek waży 16,5. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Straszne! 13.02.07, 13:29 Oglądałam to 30s, dłużej nie dałam rady. Odpowiedz Link Zgłoś