shameeka 14.02.07, 11:51 moze ma ktos ochote?? ale mnie reka boli od mieszania tego beszamelu... ale czego sie nie robi dla tesciowej :) jade na wieczor.. i wioze ze soba lazzanie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lounger Re: robie lazzanie... 14.02.07, 11:59 shameeka masz jakiś swój sprawdzony przepis na lazanie? Może się podzielisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy ja mam ;-) 14.02.07, 12:07 potrzebujesz składniki mniej więcej jak na zapiekaneczkę penne mój przepis tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42050&w=52032744&a=52105638 tylko zamiast makaronu penne - płaty lasagne ;D przygotowujesz tak samo mięso, beszamel. i układasz: beszamel, płat, mięso, ser żółty, beszamel, i znowu płat i tak pare wartsw. kończysz na wierzchu beszamelem, i ja na to sypię ser żóły albo jak NM sobie zażyczy parmezan ;-) smacznegoooooo Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: ja mam ;-) 14.02.07, 12:11 zawsze to chciałam zrobić ale kurcze nie mam dla kogo :( kto przyjedzie i pomoże mi zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ja mam ;-) 14.02.07, 12:19 juz przygotowana. teraz sobie stoi zeby nasiaknac :) i za jakies 45 minut bedzie gotowa do zapieczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ja mam ;-) 14.02.07, 12:16 ja przyjade :D uwielbiam jesc lazzanie :D a Ty chyba akyrat w warszawie jestes :D wiec sie juz wpraszam :D a jelsi nie libisz robic :D to mozemy gdzies pojsc do jakiejs knajpki na lazzanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: robie lazzanie... 14.02.07, 22:54 Wow! ja tez mialam robić, ale jakos tak wyszlo,ze w koncu zrobiłam naleśniki po meksykańsku;-) wyszły dobre, chociaz musze przyznać ze improwizowałam;-D a z czym robiłas? z mięskiem? bo ja jadłam przepyszna ze szpinakiem... mniam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: robie lazzanie... 14.02.07, 13:46 o Ty wstręciucho jedna:pp i nie podzieliłaś się :pp Odpowiedz Link Zgłoś