erick1 22.11.01, 15:54 Możeby tak Swingo na piątkowy wieczór?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 15:56 hihihi - jak tydzień temu???? a jak Cię poznam???? erick1 napisał(a): > Możeby tak Swingo na piątkowy wieczór?? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ???KROPKA! 22.11.01, 16:03 No kropka! jak wyglądasz????? kropka! napisał(a): > właśnie, jak się poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ???KROPKA! 22.11.01, 16:25 Odwrotnie odwrotnie!!!!! wzrost? kropka! napisał(a): > blondyna jestem, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: To co, Swingo ???KROPKA! 22.11.01, 16:27 niewielki, mam puchową lila kurtkę Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ???KROPKA! 22.11.01, 16:30 lila mmmmmmmmm.....:-))) ja mam szary płaszczyk, kieckę i szpilki! no i oczywiście dużo zapału :-)))) kropka! napisał(a): > niewielki, mam puchową lila kurtkę Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 15:57 ja nie mogę. ktoś bardzo dla mnie ważny obchodzi urodziny w ten piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:07 Proponuje zadzwonic i zarezerwowac stolik na haslo forum, kazdy zainteresowan (y) pyta w barze i sprawa jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:10 erick jesteś genialny - rezerwuj! na którą???? erick1 napisał(a): > Proponuje zadzwonic i zarezerwowac stolik na haslo forum, kazdy zainteresowan > (y) pyta w barze i sprawa jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:05 Wypijcie i moje zdrowie,nawet piwem, choc piwa nie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:07 ok! ale jak piwa nie lubisz - to powiedz czym wznosić toasty! czort napisał(a): > Wypijcie i moje zdrowie,nawet piwem, choc piwa nie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:09 Alesmy sie jasminko z melami zgrali. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:11 a Ronja bedzie? pozdrowcie Ja ode mnie dobrze!? i wysciskajcie mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:12 nie wiem - ale jak będzie to wyściskamy jak najmocniej umiemy :-)))) anka1 napisał(a): > a Ronja bedzie? pozdrowcie Ja ode mnie dobrze!? i wysciskajcie mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:14 Teraz naprawdę czuję się kombatantem - bohaterka narodową:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort RONIA !!!!!!!!!! 22.11.01, 16:20 witaj slonko, ciesze sie, ze jestes! Wsciekle psy pijcie za mnie! czort Odpowiedz Link Zgłoś
ronja CZORT!!! 22.11.01, 16:26 ja tam się zawsze mogę napić za miłą rzomówczynie, a jak się w jakiejś przyszłości uwalę w trupa to tez nie zapomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:21 To co z tym piątkiem, Swingo, czy nie Swingo? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:27 Swingo!!!!!!!! erick1 napisał(a): > To co z tym piątkiem, Swingo, czy nie Swingo? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:22 jak już napisałem nie mogę. faktycznie organizuję imprezę w piątek, ale niestey zaproszenia zostały już wydrukowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:26 hihihi - ja też tak zawsze mówię! woland? napisał(a): > jak już napisałem nie mogę. faktycznie organizuję imprezę w piątek, ale niestey > > zaproszenia zostały już wydrukowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:27 Ale w Swingo jest mało przytulnie i wisi tam w powietrzu ciężki zawód spowodowany tymi, co się nie zjawlili:))) Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:30 Jezeli pomysl rodzi sie w bólach nie wolno siac defeszyzmu. Dobra zadzwonie do nich i poprosze aby zarezerwowali jeden stolik i zobaczymy kto przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:32 no ale na którą????? i nie zapomnij coby zarezerwowali na hasło Forum :-)))) erick1 napisał(a): > Jezeli pomysl rodzi sie w bólach nie wolno siac defeszyzmu. > Dobra zadzwonie do nich i poprosze aby zarezerwowali jeden stolik i zobaczymy > kto przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:32 a co to za insynuacje???:))) będziesz? ronja napisał(a): > Ale w Swingo jest mało przytulnie i wisi tam w powietrzu ciężki zawód > spowodowany tymi, co się nie zjawlili:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:48 "you have reached the number that is not valid..." ?????? kropka! napisał(a): > a co to za insynuacje???:))) > będziesz? > Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 16:43 znaczy się mam przerąbane do końca życia? ja bym przyszedł, naprawdę, ale drwal nie mógł. :))) ronja napisał(a): > Ale w Swingo jest mało przytulnie i wisi tam w powietrzu ciężki zawód > spowodowany tymi, co się nie zjawlili:))) Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 17:00 ten pub nie ma telefonu, a przynajmniej informacja nie chce zdradzic. Ale plan pozostaje bez zmian, wybiorę się tam dzisiaj po pracy in persona i zaklepię stolik na jutro na 20. Mam nadzieję, że docenicie moje poswięcenie w taką pogodę. Tylko na ile osób? Ile było w porywach ostatnimi razami? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To co, Swingo ??? 22.11.01, 17:04 no ja tym razem bendem :-)))) erick1 napisał(a): > ten pub nie ma telefonu, a przynajmniej informacja nie chce zdradzic. Ale plan > pozostaje bez zmian, wybiorę się tam dzisiaj po pracy in persona i zaklepię > stolik na jutro na 20. > Mam nadzieję, że docenicie moje poswięcenie w taką pogodę. > Tylko na ile osób? > Ile było w porywach ostatnimi razami? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja A mnie się Swingo nie podoba!!! 23.11.01, 07:45 I w takim razie zbojkotuję spotkanie siedząc przed telewizorem! A co! Byłam na każdym poprzednim spotkaniu w Swingo! Było ich aż dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: A co myślicie o sobocie? 23.11.01, 09:41 Za późno Roniu, twoje preferencje mogą być uwzględnione zastępnym razem. Wczoraj zarezerwowałem stolik w Swingo na hasło "forum". Chcesz bojkotować, Twoja sprawa, przymusu nie ma, chociaż może do wieczora zmienisz zdanie. A pozostali przyjdziecie? Odpowiedz Link Zgłoś