czort 22.11.01, 22:36 BEDE WCHODZIC TU CO 15 MIN I SPRAWDZAC! Nie spijcie, jeszcze wczesnie! czort Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.karita Re: SPICIE, DO CZORTA? 22.11.01, 22:52 ja nie spie :) katuje sie w sieci bo mam angine i tyle psze panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SPICIE, DO CZORTA? 22.11.01, 22:57 To dobrze, ze nie tylko ja nie spie, tez pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: SPICIE, DO CZORTA? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 23:03 ja jestem, nawet mi na bluzgi ochote odebralo ale siedze na ircu i prowadze kulejoncy dialog ktury musi sie rozruszac albo bede bic Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SPICIE, DO CZORTA? 22.11.01, 23:06 lepiej bij, jak skoncze to tam przylaze! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: SPICIE, DO CZORTA? 22.11.01, 23:09 czort napisał(a): > lepiej bij, jak skoncze to tam przylaze! Ciiiiiiiicho - niektórzy juz śpią !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: SPICIE, DO CZORTA? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.11.01, 23:32 ty czorcie jeden zostan na warcie troche, kto wie komu trzeba bedzie kilka sluw przykrych powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: SPICIE, DO CZORTA? IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 23:36 ja nie spie, pudlo mi dwa razy z rzedu padlo! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mina 22.11.01, 23:38 Gość portalu: Mina napisał(a): > ja nie spie, pudlo mi dwa razy z rzedu padlo! O czyim pudle mówisz ?:))) Padło .. na tapczan czy na podłogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SPICIE, DO CZORTA? 23.11.01, 00:14 Ach, wartuje, wartuje i zastanawiam sie, ze jak przypieprze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: SPICIE, DO CZORTA? IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 00:16 men, biedaku, pudlo to komp. a padlo to ci na glowke. czyzby zelazko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eauiyo Re: SPICIE, DO CZORTA? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 00:21 Gość portalu: Mina napisał(a): > men, biedaku, pudlo to komp. > a padlo to ci na glowke. > czyzby zelazko? oj, lepiej zeby mu nic nie spadlo, bo snem wiecznym zasnie i caly watek na nic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: , DO CZORTA? 23.11.01, 00:22 czort napisał(a): > Ach, wartuje, wartuje i zastanawiam sie, ze jak przypieprze! Chyba nie mnie ?:)) A kto CI rozbuja twoja sliczna rączkę Czorckiu miły ? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: , DO CZORTA? 23.11.01, 00:25 Raczke sliczna to ja wachluje na kogos innego a tobie powiedzialam juz dobranoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: , DO CZORTA? 23.11.01, 00:40 Spie od 17.00, wstałam na chwile i zaraz pędzę dalej spać. Na kompach się nie znam, to L. nie pomogę, do nikogo nie jadę, mam bóle egzystencjalne i zniżkuję. Tak więc jestem niezdatna do użytku, żeby nie powiedzieć - do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: , DO CZORTA? IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 00:44 pomeranka, a moze cie wysluchac i pocieszyc? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: , DO CZORTA? 23.11.01, 00:51 Mina, dzięki wielkie, ale nie będe Ci truć dupy, nie ma co pocieszać kretynki, co to na żywczyka i świadomie w gówno sie pcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Pomeranka, na dziada prosze! IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 01:01 pomeranka, ja tez ide na dziada i tam mi wszystko opowiesz. jestes bystrym obserwatorem, to wiesz, ze ciocia mina z niejednego pieca chleb jadla i zycie zna jak zly szelag. cos wymyslimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Pomeranka, na dziada prosze! IP: *.addcom.de 23.11.01, 01:05 niech ja kurwa w końcu przewalcze tego czata,to wam się wszystkim do waszych skór babskich dobiorę.No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Leziox, na dziada prosze! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 23.11.01, 01:12 to trzeba mozgiem ruszyc palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Pomeranka, na dziada prosze! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 01:07 no wlasnie kompie sie w guwnie po uszy i wyjsc z tego gnoju nie moge tylko sie plaiwe i plawie gdzie chetni do zbluzgania wszystko chuj, jak spiewaly eg .. o ironio, dobrej nocy mi zyczyl cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Pomeranka, na dziada prosze! 23.11.01, 01:12 ach, wlaz na dziada, a ty leziu probuj, do kurwy nedzy probuj Odpowiedz Link Zgłoś