Dodaj do ulubionych

Ile w końcu można spać ???

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 06:46
Jestem dziś tak towarzysko nastawiona, a tu nie ma z kim pogadać!
Koniec świata! A może czarna dziura??
:)
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 06:50
      Duża czarna dziura senna ;)
      Dzień dobry
      • Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 06:59
        Dziwne, bo u mnie już widno, odkąd otworzyłam oczy.
        Dzien dobry :)
        • Gość: martuha Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.chello.pl 29.04.03, 07:11
          no juz juz, Maryjko. daj no i mi otworzyc oczy. jak sie
          kawy napije bedzie lepiej, no i papieroska tez zapale.
          witam wszystkich, zycze milego dnia :)
          • Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:18
            Miły to już on dla mnie na pewno nie będzie. Przecież to WTOREK :((
            • szkodnik1 Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 07:21
              Ale jutro środa, ostatni dzień do pracy i wolne.....:)))))))))))
              dzień dobry.....
              • Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:27
                Dla kogo wolne, dla tego wolne. Niestety, w piątek też idę do pracy.
                Cieszę się jednak, że sa tacy, którzy nie muszą :))
                • szkodnik1 Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 07:29
                  .....ja mam wolne do wtorku.....:PPPPPPPPPPPPPP
                  :))))))))))))
                  • Gość: martuha Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.chello.pl 29.04.03, 07:40
                    Szkodnik, nie mow takich rzeczy, bo dostaniesz na aparat
                    szczekowo-zebowy!!! ;))
                    • szkodnik1 Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 07:42
                      ....do środy.......za dwa tygodnie......hehehehhehehehehehe
                      • Gość: martuha Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.chello.pl 29.04.03, 07:48
                        no, za takie teksty to nalezy Ci sie jeszcze dostac w
                        skrzydelka ;))
                        juz nie znecaj sie nad nami
                        • Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:52
                          I pomyśleć, że po szkodniku-sadyście czeka mnie jeszcze dentysta-sadysta!
                          Nie ma jak wtorek!
                          ;)
                    • Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:42
                      Chyba się załamię! Trrrrraaach!
                      -/-
                      Szkodnik-sadysta, gnębiciel "M"-forumek! ;))
    • kitek1 ja juz, maryjko od piatej nie spie................ 29.04.03, 07:43
      piekny,
      ostry wschod slonca mnie rozbudzil:)
      • Gość: maryjo2 Re: ja juz, maryjko od piatej nie spie........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:49
        To co się nie odzywasz?? Pewnie Cię ten wschód zamurował, co?
        --------
        Nie będę sobie warkocz trefiła.....
        • kitek1 mialem zlosliwa, ochote innych................. 29.04.03, 07:56
          realnie,
          rozbudzac:)
          • Gość: maryjo2 Re: mialem zlosliwa, ochote innych............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:57
            Tak, tak, jak przyjdzie ochota, to i pies kota wychrobota!!! (cytat)
            :))
            • kitek1 fajny cytat........... 29.04.03, 08:02
              niech i kotki,
              ciesza sie takim fajnym porankiem:)
              • Gość: maryjo2 Re: wątpliwa radość o poranku........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 08:05
                No nie wiem, czy będą takie zadowolone, jak je jakaś skundlona paskuda nagle
                napadnie :)
                • mathildae Re: wątpliwa radość o poranku........... 29.04.03, 12:12
                  alez droga Eulalio!
                  skad ten pesymizm i to w dodatku we wtorek? czyzbys zapomniala, ze to dzien
                  moich urodzin?;) zapraszam na popoludniowa kawe z odrobina koniaczku,
                  ewentualnie tarkowke wlasnej roboty. a potem pojdziemy zwawym krokiem na
                  spacerek i bedziemy kontemplowac wiosne;) trzeba stanowczo dbac o pogode ducha!
                  caluje Cie, moja kochana*)
                  Twoja kolezanka Mathi
    • megan_vonberger Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 14:16
      a mi się chce spać!!
      • Gość: leziox Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.ipt.aol.com 29.04.03, 16:15
        A to nie podpucha z tymi urodzinkami cioci Matyldy?Jak nie,no to Mathi
        wszystkiego dobrego,masę kasy,dobrego chłopa z gabarytami odpowiednimi i
        całuski urodzinkowe od Lezia w część ciała,jakżeby inaczej,dowolnie wybraną.
        • mathildae Re: Mordeczka, kochana Ty moja;))) 29.04.03, 16:48
          z tymi urodzinami to jest tak, ze zeby umilic Maryjce wtorek (bo ona jakas
          taka - wtorkow nie lubi;( ), to przejmuje zwyczaj od takiego jednego pana,
          ktory zwykl mawiac, ze jak on sie urodzil w poniedzialek, to ma w kazdy
          poniedzialek ma urodziny - logiczny chlop, nie?;)
          wiec jako, ze ja we wtorek urodzona, to dzis mam;) wprawdzie to nie ten
          najwlasciwszy wtorek, ale jako ze Twe zyczenia sa z glebin serca plynace, tedy
          je przyjmuje i caluje Cie w czolko z dubeltowki
          Mathi*)

Gość portalu: leziox napisał(a):

> A to nie podpucha z tymi urodzinkami cioci Matyldy?Jak nie,no to Mathi
          > wszystkiego dobrego,masę kasy,dobrego chłopa z gabarytami odpowiednimi i
          > całuski urodzinkowe od Lezia w część ciała,jakżeby inaczej,dowolnie wybraną.
    • stonka_ziemniaczana Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 16:24
      Spac mozna caly dzionek, o ile znajdzie sie w poblizu chlop jakis mily z
      workiem ziemniakow, to wtedy tylko pospac sobie, potem pochrupac chlopu
      kartofelki z wora, znowu sobie pospac, a potem znowu za chopa wor z kartoflami,
      a potem znowu spac. I tak sobie mozna urozmaicac spanie chrupaniem kartofelkow.
      • ulalka Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 18:20
        można spać i można... :)) zwłaszcza, jak jest takie niskie ciśnienie :)) dzień
        dobry poraz drugi po drzemce po-obiedniej ;))
    • Gość: maryjo2 Re: Ile tak był podły ten wtorek !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:16
      Ale nie tak bardzo, jak myślałam. Siła wyższa się nade mną zlitowała i nie
      sypnęła dziś praca tak obficie, jak to było wczoraj, niech ja diabli!
      • ulalka Re: Ile tak był podły ten wtorek !! 29.04.03, 18:23
        no ale już się chyli ku końcowi, Maryjko :))
        • Gość: maryjo2 Re: Ile tak był podły ten wtorek !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:30
          No właśnie, nie dość, że był podły, to teraz, jak podły być przestał, to się
          zamierza skończyć! A ja ma jeszcze tyle do zrobienia :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka