Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 06:46 Jestem dziś tak towarzysko nastawiona, a tu nie ma z kim pogadać! Koniec świata! A może czarna dziura?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 06:50 Duża czarna dziura senna ;) Dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 06:59 Dziwne, bo u mnie już widno, odkąd otworzyłam oczy. Dzien dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.chello.pl 29.04.03, 07:11 no juz juz, Maryjko. daj no i mi otworzyc oczy. jak sie kawy napije bedzie lepiej, no i papieroska tez zapale. witam wszystkich, zycze milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:18 Miły to już on dla mnie na pewno nie będzie. Przecież to WTOREK :(( Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 07:21 Ale jutro środa, ostatni dzień do pracy i wolne.....:))))))))))) dzień dobry..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:27 Dla kogo wolne, dla tego wolne. Niestety, w piątek też idę do pracy. Cieszę się jednak, że sa tacy, którzy nie muszą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 07:29 .....ja mam wolne do wtorku.....:PPPPPPPPPPPPPP :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.chello.pl 29.04.03, 07:40 Szkodnik, nie mow takich rzeczy, bo dostaniesz na aparat szczekowo-zebowy!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 07:42 ....do środy.......za dwa tygodnie......hehehehhehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.chello.pl 29.04.03, 07:48 no, za takie teksty to nalezy Ci sie jeszcze dostac w skrzydelka ;)) juz nie znecaj sie nad nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:52 I pomyśleć, że po szkodniku-sadyście czeka mnie jeszcze dentysta-sadysta! Nie ma jak wtorek! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:42 Chyba się załamię! Trrrrraaach! -/- Szkodnik-sadysta, gnębiciel "M"-forumek! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja juz, maryjko od piatej nie spie................ 29.04.03, 07:43 piekny, ostry wschod slonca mnie rozbudzil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ja juz, maryjko od piatej nie spie........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:49 To co się nie odzywasz?? Pewnie Cię ten wschód zamurował, co? :) -------- Nie będę sobie warkocz trefiła..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mialem zlosliwa, ochote innych................. 29.04.03, 07:56 realnie, rozbudzac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: mialem zlosliwa, ochote innych............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:57 Tak, tak, jak przyjdzie ochota, to i pies kota wychrobota!!! (cytat) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 fajny cytat........... 29.04.03, 08:02 niech i kotki, ciesza sie takim fajnym porankiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: wątpliwa radość o poranku........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 08:05 No nie wiem, czy będą takie zadowolone, jak je jakaś skundlona paskuda nagle napadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wątpliwa radość o poranku........... 29.04.03, 12:12 alez droga Eulalio! skad ten pesymizm i to w dodatku we wtorek? czyzbys zapomniala, ze to dzien moich urodzin?;) zapraszam na popoludniowa kawe z odrobina koniaczku, ewentualnie tarkowke wlasnej roboty. a potem pojdziemy zwawym krokiem na spacerek i bedziemy kontemplowac wiosne;) trzeba stanowczo dbac o pogode ducha! caluje Cie, moja kochana*) Twoja kolezanka Mathi Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 14:16 a mi się chce spać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ile w końcu można spać ??? IP: *.ipt.aol.com 29.04.03, 16:15 A to nie podpucha z tymi urodzinkami cioci Matyldy?Jak nie,no to Mathi wszystkiego dobrego,masę kasy,dobrego chłopa z gabarytami odpowiednimi i całuski urodzinkowe od Lezia w część ciała,jakżeby inaczej,dowolnie wybraną. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Mordeczka, kochana Ty moja;))) 29.04.03, 16:48 z tymi urodzinami to jest tak, ze zeby umilic Maryjce wtorek (bo ona jakas taka - wtorkow nie lubi;( ), to przejmuje zwyczaj od takiego jednego pana, ktory zwykl mawiac, ze jak on sie urodzil w poniedzialek, to ma w kazdy poniedzialek ma urodziny - logiczny chlop, nie?;) wiec jako, ze ja we wtorek urodzona, to dzis mam;) wprawdzie to nie ten najwlasciwszy wtorek, ale jako ze Twe zyczenia sa z glebin serca plynace, tedy je przyjmuje i caluje Cie w czolko z dubeltowki Mathi*) Gość portalu: leziox napisał(a): > A to nie podpucha z tymi urodzinkami cioci Matyldy?Jak nie,no to Mathi > wszystkiego dobrego,masę kasy,dobrego chłopa z gabarytami odpowiednimi i > całuski urodzinkowe od Lezia w część ciała,jakżeby inaczej,dowolnie wybraną. Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 16:24 Spac mozna caly dzionek, o ile znajdzie sie w poblizu chlop jakis mily z workiem ziemniakow, to wtedy tylko pospac sobie, potem pochrupac chlopu kartofelki z wora, znowu sobie pospac, a potem znowu za chopa wor z kartoflami, a potem znowu spac. I tak sobie mozna urozmaicac spanie chrupaniem kartofelkow. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ile w końcu można spać ??? 29.04.03, 18:20 można spać i można... :)) zwłaszcza, jak jest takie niskie ciśnienie :)) dzień dobry poraz drugi po drzemce po-obiedniej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ile tak był podły ten wtorek !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:16 Ale nie tak bardzo, jak myślałam. Siła wyższa się nade mną zlitowała i nie sypnęła dziś praca tak obficie, jak to było wczoraj, niech ja diabli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ile tak był podły ten wtorek !! 29.04.03, 18:23 no ale już się chyli ku końcowi, Maryjko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ile tak był podły ten wtorek !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:30 No właśnie, nie dość, że był podły, to teraz, jak podły być przestał, to się zamierza skończyć! A ja ma jeszcze tyle do zrobienia :( Odpowiedz Link Zgłoś