vogue2 07.03.07, 15:24 brzydka, złosliwa, prawie łysa , bez grosza przy duszy poznam atrakcyjnego majętnego inteligentnego Pana w celu załozenia rodziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: jestem gruba.... 07.03.07, 15:27 vogue2 napisała: > brzydka, złosliwa, prawie łysa , bez grosza przy duszy poznam atrakcyjnego > majętnego inteligentnego Pana w celu załozenia rodziny wszytstko mi pasuje :) ale nie jestem majetny :( Odpowiedz Link Zgłoś
vogue2 Re: jestem gruba.... 07.03.07, 15:34 no własciwie to podstawowa zaleta mojego przyszłego męża bo procz tego ze jestem bez grosza przy duszy to jeszce jestem nieprzyzwoicie leniwa i nie chce mi sie isc do roboty za nic na swiecie, wiec musi byc ktos taki coby chetnie na mnie charował, no i oczywiscie pozastałe cechy tez posiadać musi, ale kup gazete wyborcza i tam znajdziesz jakies kierownicze stanowisko, wtedy przyjme oswiadczyny;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: jestem gruba.... 07.03.07, 15:54 vogue2 napisała: > gazete wyborcza i tam znajdziesz jakies kierownicze stanowisko, wtedy przyjme > oswiadczyny;) ale mnie tez sie nic nie chce :( a taka zona to skarb ... Odpowiedz Link Zgłoś
vogue2 Re: jestem gruba.... 07.03.07, 19:07 to przynajmniej razem bedzimy stac w kolejce o zasiłki ok zamawiam remize!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vogue2 Re: jestem gruba.... 08.03.07, 07:55 nie no ja mam gest remiza bedzie wypasiona!! rozbije skarbonke i......... starczy mi na cetratowe obrusy!! Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: jestem gruba.... 07.03.07, 15:33 vogue2 napisała: > brzydka, złosliwa, prawie łysa , bez grosza przy duszy dobrze Ci tak :) Odpowiedz Link Zgłoś