randia_ 10.05.03, 23:20 .....sama mogę wszystkim podziękować za pozdrowionka i całuski.... Choć lewą ręką, ale siem witam....:)))))) Buziaki wszystkim......:)*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyania Re: Tera ja...... IP: *.kabel.telenet.be 10.05.03, 23:27 noooo nieee..... mam jakby dziwne podejrzenia na temat tego co sie stalo z twoja prawa reka, lub sie w tym momencie dzieje, ale nie bede tak publicznie........ Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Tera ja...... 10.05.03, 23:34 Dziać, się nic nie dzieje, ale się działo i to dużo...:)))) Teraz już na prostą wychodzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Tera ja...... IP: *.kabel.telenet.be 10.05.03, 23:51 proste, proste...... coz takiego nagle staje sie proste???? i czy tylko proste, czy moze cos wiecej??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale ty, onlontko jednak................. 11.05.03, 09:25 porabane jestes, randyjka ma powazny uraz raczki prawej, a ty znowu te swoje doornowate wywody, snujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ale ty, onlontko jednak................. IP: *.kabel.telenet.be 11.05.03, 18:15 co do problemu z raczka randyjki- nie posiadam informacji na ten temat... za to posiadam niezbite dowody na to ze ty posiadasz uraz powazny mozgownicy..... Odpowiedz Link Zgłoś
starszy_pan Re: Tera ja...... 11.05.03, 18:44 randia_ napisała: > .....sama mogę wszystkim podziękować za pozdrowionka i całuski.... > Choć lewą ręką, ale siem witam....:)))))) > Buziaki wszystkim......:)*** Moja droga, powinnaś chyba przeglądać częściej słowniki. W języku polskim piszemy "teraz". Gwara ludowa niechaj pozostanie tam, gdzie jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Tera ja...... 12.05.03, 08:12 ....a czep sie pan starszy słupa..... istnieje takie cos jak "wolność słowa", więc i ja i moja lepsza połowa bedziem mówili to co chcem i tak jak chcem.....a tobie nic do tego..... Ja też robię błędy ort i tylko dlatego, że nie patrzę jak piszę a myślę o tym, co chcę przekazać, jeśli wiesz co chcę powiedzieć......:))))) Wieć jeśli ci to przeszkadza staruszku to przejdź się na forum o języku :P pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Tera ja...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 08:15 Zgadzam się w tej kwestii. Rękami czy rękoma, to naprawdę wszystko jedno, byle tylko obydwie zdrowe były. Pozdrowienia dla rekonwalescentki. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Tera ja...... 12.05.03, 09:18 Dzięki maryjko...:)))) A panu powiem, że ja lubie mówić tak jak mówie....i nic komu do tego....No ale każdy ma prawo napisac co chce.... Odpowiedz Link Zgłoś