slo-onko 11.05.03, 13:24 Przez Ciebie Ulalka sie przeziebila w tym basenie !!!!!!!!! Teraz Twoja wtym glowa zeby pomoc jej wyzdrowiec !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 11.05.03, 13:40 Ach ta kapiel w wodzie zimnej! Zrobila krzywde Ulali niewinnej! Biedna Ulala pod pierzyna schowana Bo przez Texa i jego gada skapana. Lezy, kicha, kaszle mala nasza Trza z pomoca w tym glowa nasza! Syrop, krople, dobry miod, To najlepszy na choroby cud. A texowi uszy natrzec co w plywaniu rekord pobil w nurkowaniu. Lepszy rekord texanczyku Nizli dziewcze w baseniku?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 11.05.03, 13:45 Texie musisz ogrzewanie w basenie zrobić;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 11.05.03, 22:36 Ulaleczko,może spróbujesz mojego sposobu z wątku "o kawie"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 11.05.03, 22:46 w takim razie czas na plan "B" Ulalke i wszystkich kichających zapraszam na grzańca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 11.05.03, 22:50 a może by tak:od grzańca , do tańca (bez różańca);) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 11.05.03, 23:06 dobry pomysł Trans, troche ruchu dobrze zrobi, Ty bierzesz Ulalke a ja Slo-onko różę w zęby i .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 11.05.03, 23:24 Ech ,textylny fantazjujesz , tak jak ja....przecierz przytulanki już śpią i nikogo tutaj już nie ma.Dawaj tego grzańca,póki ciepły i siadajmy na poduchach:) ps a korzeni wszelakich,tudzież cukru wanilinowego nie żałuj-niechaj by ten trunek strzewia nam wypalił... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Tex !!!!!!!!!!!!!!! 12.05.03, 07:07 Baaaaaaardzo kuszaca propozycja, tylko czy w tancu ktos sie wyleczyl? No ale niech tam ze to nowa metoda rekonwalescencji. Ulalka czy jestes za? Tylko uwazajcie na roze bez ognia ktore kolce maja ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Transik :))))) 12.05.03, 16:21 <zamrugała rzęsami zalotnie> ja bardzo chętnie :)) i metody, i tańce (bez różańca) :))) szkoda, że zaspałam :( Odpowiedz Link Zgłoś