askastar 29.03.07, 20:44 albo i na uran...byle dalej echhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzaba10 Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 20:57 Ja mam jak stad do wpizdu...kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:05 A mnie właśnie weselej na momencik bo przeczytałam "dół jak stra trumna mam" i się zaczęłam zastanawiać jaka różnica jest w wielkości między nową, a starą trumną.... Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:08 rzaba-lacze sie w bolu, kurna nooo boo dzieki:-) zadalas mi cwieka i mam temat zastepczy na myslenie:-) a w miedzyczasie zapijam winkiem-dzis serwuje francuskie polslodkie sa chetne??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:12 Mysl dnia:prochy na dola,czy winko poslodkie,francuskie mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:13 Ach,bo za pare miesiecy szatojabol mi starczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:22 tez mi to przemyka czasem przez mysl:-( to czestowac, czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:24 polej,wirtualnie skutkow ubocznych brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:46 polewam drugi w miedzyczasie pies mnie na dwor wytargal mam go z glowy do 6 rano teraz tylko pic, pic i zapomniec (choc sie starac) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 21:55 Fajrant!!Lece do domu.Klopot w tym,ze nawet jak sie "znieczule"winkiem i zasne to i tak kurde mi sie przysnim. Do dupy,mowie Ci! Ale lepiej smakuje w Twoim towarzystwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 22:03 Milego wieczorku zatem:-) Tez bylo mi milo Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: dół jak stad na saturna mam 29.03.07, 23:04 polejcie i mnie, laski, pliz. Jakoś mi sie nastrój spieprzył Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 00:35 a chetnie:-) jeszcze jedna flaszka jest, ale kto za mnie pojdzie do pracy jutro.... na zdrówko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 22:19 uważam że zasadnicza....tzn ja mam takie skojarzenie że nowa jest "w salonie" :)) a stara tzn już "przechodzona" tzn używana :)) i wtedy różnice stają się oczywiste.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 00:53 Przez chwilę mnie nie było i proszę, jaki bałagan! Askastar, podoba mi się, że gdy mierzysz głębokość dołu, to patrzysz w gwiazdy. Będzie dobrze! Rzabo, nie wiem gdzie byłaś w momencie, gdy powiedziałaś "jak stąd do wpizdu", ale wydaje się, że miara nie zależy od miejsca konstatacji i na oko wynosi ze dwa łokcie. Jeżeli się nie mylę (a mylę się na pewno), to rzeczywiscie masz dół jak ch... A teraz zajmijmy się cięższym przypadkiem. Tak, tak, Boo-Boo, to o Tobie. Uprzejmie donoszę, że określenie "mam dół jak stara trumna" jest naprawdę śmieszne! :-) I nie chodzi o wielkość trumny (wtedy rzeczywiście powstaje problem związku skutkowo-przyczynowego, co zaraz zaintrygowało Askastar), tylko o głębokość dołu, w którym trumna została złożona! Przypomina mi się słynny stary dowcip o dziewczynie, która opowiada dowcip o tym, jak się poluje na strusie... Tyle wyjaśnień na dzisiaj. Dziękuję za uwagę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 07:03 jeju jeju jakaz fantastycznie i gruntownie przeanalizowana teoria dołow-sama lektura dala mi fantastyczny poranek, choc moj dol, przekopuje wlasnie uran na wskros i kieruje sie dalej obecnie wojtku dziekuje:-) reszcie zycze udanego dnia, o ile sie jakos da pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 07:33 wojtek jestem pod wrazeniem ale umiesz analizowac. To szczere wyznanie naprawde madrze piszesz- zawsze. Ja bym tak nie umiala, moze mi prace magisterska machniesz, powalila bym promotorke na kolana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 15:23 No dobrze, dobrze, ale dlaczego nikt nie zapytał się o dowcip, jak się poluje na strusie?! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 15:37 Czy to nie tak było, że wystarczy przestraszyć strusia na betonie? Pewno spaliłam bo ja blondynka jestem ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9925 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 16:00 No jasne, że spaliłam ;P Ide stąd... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 21:20 Ponieważ nalegacie, to opowiem:-) Jak schwytać strusia? Pewnego razu pewna dziewczyna siedząc u fryzjera usłyszała, jak fryzjer opowiada klientowi dowcip. A brzmiał on tak: "Jak schwytać strusia na pustyni? To proste. Bierze się łysego faceta, zakopuje tak, żeby z piachu wystawał tylko czubek głowy. Idzie struś, patrzy: jajo! Siada więc na jaju, a wtedy ten facet CIACH! strusia za nogi i struś jest już schwytany." Uśmiała sie, przychodzi do domu i opowiada mężowi: "Wiesz, jak schwytać strusia na pustyni? To proste! Bierze się faceta i zakopuje w piachu tak, żeby mu tylko jaja wystawały. Idzie struś, patrzy: jaja! i siada. A wtedy facet CIACH! strusia za nogi i gotowe!" Patrzy na męża z zakłopotaniem, a po chwili dodaje: "Tylko wiesz, nie bardzo rozumiem, dlaczego ten facet musiał być łysy?!" Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 21:39 Hihihi:)) Tylko po co lapac strusia??Lepiej lysego faceta CIACH! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: dół jak stad na saturna mam 30.03.07, 21:50 Juz słyszę, Rzabo, jak opowiadasz dowcip o strusiu! "Jak złapać faceta? To proste: za jaja!" A po chwili: "Tylko dlaczego ten facet musiał być łysy?" Odpowiedz Link Zgłoś
askastar dol poszedl glebiej 31.03.07, 09:33 wobec czego na wieczor zapraszam na cos alkoholowego..... niech sie ten dzien koczy szybciuuutko Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: dół jak stad na saturna mam 31.03.07, 18:52 Jak to do cholery z tymi dolami jest? Bo dol to martwy przedmiot(?),a sie poglebia.I co tak sam z siebie?Polowe dziecinstwa tlumaczylam mamie,ze-samo sie..i sciera dostawalam! Chyba poprosze MSz(Malzonka Szanownego),zeby mnie potraktowal:)) Wojtku!Twoja wiara w opowiadane przez ze mnie kawaly dodaje skrzydel:)) Pale kawal na poczekaniu:( Chlopa zlapalam,ale za Skode 105L,a lysy jak kolano:)Wymarzony zestaw:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Genitalne! 31.03.07, 19:59 > Chlopa zlapalam,ale za Skode 105L,a lysy jak kolano:)Wymarzony zestaw:)) Rzabo, pierwszy raz słysze, żeby tak ktoś nazwał męskie przyrodzenie! Gratuluję wyobraźni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Genitalne! 31.03.07, 20:07 Ech,ta plaza..tego mi brak najbardziej Wojtku! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Genitalne! 31.03.07, 21:00 bosh....nawet nie pamietam jak taka plaza wyglada i pachnie dziecieciem bedac widzialam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: i znow sie zaczal kolejny 08.04.07, 13:19 dzis tez wszystko o kant dupy robic wesollego alleluja f*** Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: i znow sie zaczal kolejny 08.04.07, 13:32 ej nooo usmiechnij sie chociaz na chwile:) this-is-important.com/assets/images/Logo_mit_Handen__klein.jpg www.unsere-empfehlung.de/images/bild_Ballon_4-Gro%25DFes+Herz+Bukett.jpg www.witze-blogger.de/lustige-bilder/lustige%20tierbilder/hase-aus-ritter-der-kokosnu.jpg Wiesz to jest tak:"Jesli bedziesz na samym dnie uslyszysz ciche pukanie od spodu" Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: i znow sie zaczal kolejny 08.04.07, 15:10 :-) ten kroliczek ma takie zebiska jak pies ktory sie na mojego psiaka rzucil heh a oberwal kto zebiskami? no ja, echh Odpowiedz Link Zgłoś