demarta 01.04.07, 09:38 wszyscy po piwko codziennie prawie biegają, a na forum nikt relacji nie zda co popija i w ogóle? może się rozruszamy? wujku biboszu motywacja powinna iść z góry, a i ciebie rzadko tu widać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mc_pele Re: no i co? 01.04.07, 11:05 ech, szkoda gadać... Mnie dopadła grypa żołądkowa, ostatnie dni spędzone w wyrku, odwodnienie, o piwko tylko pomarzyć, co najwyżej herbata i sucharki :( Wypijcie ziomki moje zdrowie jakos przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: no i co? 01.04.07, 19:22 twoje zdrowie pele. wracaj do normy jak najszybciej, bo cię żurek i szynka z ćwikłą ominą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: no i co? 02.04.07, 09:51 dziękuję, widać że szczerze bo pomogło :) dziś jeszcze na lekach i nie w pełni sił ale już jadę zobaczyć co się dzieje na uczelni, jak tak dalej pójdzie to jutro albo pojutrze strzeli się jakiegoś browarka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: no i co? 02.04.07, 10:49 masz rację pele. strzel browara pierwszy, zanim on ciebie ustrzeli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekbibosz Zgłaszam się 10.04.07, 17:17 Wszyscy tu widocznie zbyt zajęci praktykowaniem. Na teorię mało czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Zgłaszam się 11.04.07, 13:02 ja dziś na meczu bede spożywała ten napoj bogów jaki jeszce nie wiem zdecyduje w sklepie może Heineken dumny sponsor ligii mistrzów :) Odpowiedz Link Zgłoś