kohol 13.05.03, 14:32 To może jakiś test zdań niedokończonych? (Ruszmy się, ludziska!) Jestem.... Lubię.... Mam.... Moje.... Nie.... Udało mi się.... Nie cierpię.... Zginę bez.... Piszę tu, gdyż.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Oooo, jaki ciekawy nowy wątek ;) 13.05.03, 14:37 kohol napisała: > Jestem.... blondynką. > Lubię.... przesadzać kwiatki. > Mam.... niejasne plany co do przyszłości. > Moje.... wyniki są przeważnie w normie. > Nie.... mam już kawy w kubeczku. > Udało mi się.... w zasadzie wszystko. > Nie cierpię.... gdy namawia się mnie do jedzenia. > Zginę bez.... powietrza. > Piszę tu, gdyż.... nudze się. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Poznajmy się 13.05.03, 15:30 kohol napisała: > To może jakiś test zdań niedokończonych? (Ruszmy się, ludziska!) > > Jestem.... Inteligentnym kretynem. > > Lubię.... Piłkę nożną i arbuzy > > Mam.... niewiele, ale mi starcza > > Moje.... nawyki są wkurwiające > > Nie.... wiem, po co wypełniam tę ankietę > > Udało mi się.... dopiero mi się uda > > Nie cierpię.... po części siebie > > Zginę bez.... zgine i bez i z - wszystko jedno > > Piszę tu, gdyż.... chcę ponabijać licznik tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Poznajmy się 20.05.03, 11:02 > Jestem.... który jestem. > > Lubię.... to, co lubię. > > Mam.... przyszłość przed sobą. > > Moje.... jest to, co moje, i wara innym od tego! > > Nie...., nie, i jeszcze raz nie! > > Udało mi się.... wiele razy. > > Nie cierpię...., bo nie chodzę do lekarzy. > > Zginę bez.... odpoczynku. > > Piszę tu, gdyż.... chcę podroczyć się z koadminem Anielą. Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: Poznajmy się 20.05.03, 11:10 dziwne ja jestem pewien że już się spotkaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Poznajmy się 20.05.03, 11:29 mmpm napisał: > > > Jestem.... który jestem - zazwyczaj piszesz skromiej - człowiekiem ;)) > > > > Lubię.... to, co lubię - a ja miałam nadizeję, że mnie ;( > > > > Nie...., nie, i jeszcze raz nie! a dlaczego nie??? > > > > Nie cierpię...., bo nie chodzę do lekarzy. Patrz, a ja odwrotnie - nie chodzę do lekarzy, bo ne cierpię... > > > > Zginę bez.... odpoczynku. jeśliś jest, który jest, to w ogóle nie powinieneś zginąć ;)) > > > > Piszę tu, gdyż.... chcę podroczyć się z koadminem Anielą.- a ja trafiłam Ci się w zastępstwie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Poznajmy się 20.05.03, 11:40 czarnajagoda napisała: > > > Lubię.... to, co lubię - a ja miałam nadizeję, że mnie ;( A nie nie. Gdyby pisało - bardzo lubię, to byś się tu znalazła. :-))) > > > > > > Nie...., nie, i jeszcze raz nie! a dlaczego nie??? Bo nie!!! :-) > > > > > > Nie cierpię...., bo nie chodzę do lekarzy. Patrz, a ja odwrotnie - ni > e > chodzę do lekarzy, bo ne cierpię... Sprzężenie zwrotne? ;-) > > > > > > Zginę bez.... odpoczynku. jeśliś jest, który jest, to w ogóle nie > powinieneś zginąć ;)) Próbuję. ;-) > > > > > > Piszę tu, gdyż.... chcę podroczyć się z koadminem Anielą.- a ja trafi > łam Ci > się w zastępstwie ;)) A to Aniela nie była w zastępstwie Ciebie? ;-) (pewnie za to wykasuje tego posta) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Poznajmy się 20.05.03, 11:45 mmpm napisał: > czarnajagoda napisała: > > > > > > Lubię.... to, co lubię - a ja miałam nadizeję, że mnie ;( > > A nie nie. Gdyby pisało - bardzo lubię, to byś się tu znalazła. :-))) :)))) > > Nie...., nie, i jeszcze raz nie! a dlaczego nie??? > > Bo nie!!! :-) uparte z Ciebie stworzenie :)) > > > > Zginę bez.... odpoczynku. jeśliś jest, który jest, to w ogóle ni > e > > powinieneś zginąć ;)) > > Próbuję. ;-) > > > > Piszę tu, gdyż.... chcę podroczyć się z koadminem Anielą.- a ja > trafi > > łam Ci > > się w zastępstwie ;)) > A to Aniela nie była w zastępstwie Ciebie? ;-) > (pewnie za to wykasuje tego posta) ;-) a po cóż miała by to robić??? nie kasując pokaże wszem i wobec, jak wielka jest jej wyrozumiałość ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Poznajmy się 20.05.03, 11:57 > > > > Nie...., nie, i jeszcze raz nie! a dlaczego nie??? > > > > Bo nie!!! :-) > uparte z Ciebie stworzenie :)) Jestem po prostu przeciw! A Balcerowicz musi wrócić! ;-) > > A to Aniela nie była w zastępstwie Ciebie? ;-) > > (pewnie za to wykasuje tego posta) ;-) > a po cóż miała by to robić??? nie kasując pokaże wszem i wobec, jak wielka jest > > jej wyrozumiałość ;)) Oko za oko? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Poznajmy się 21.05.03, 10:55 mmpm napisał: > Oko za oko? ;-) post za post ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Poznajmy się 21.05.03, 11:07 gdybym miala oko za oko wykalac swiat krecilby sie slepy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Poznajmy się 21.05.03, 11:11 yhy, acle cialo mam pokryte oczkami. a najwiecej na ponczochach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Poznajmy się 21.05.03, 11:15 a to pończochy trzeba wymienić... chyba że te oczy to taka ich uroda... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Poznajmy się 21.05.03, 11:16 nadstawiam siedemdziesiąte siodme oko do wyłupienia. przy kolejnym przestane wybaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Poznajmy się 21.05.03, 11:26 to to wyłupianie zostawię sobie na inną okazję, jeśli ma być ono ostatnim wybaczonym... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Poznajmy się 21.05.03, 11:28 To może ja wyłupię. Mówiłem już, że najlepszy admin to martwy admin? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Anielu... 21.05.03, 11:34 ...dlaczego wykasowałaś MMPMa??? czyżby o jeden raz za dużo wyłupił Ci oko??? ja i tak mu odpoweim na pytanie: czy mówiłem już że dobry admin to martwy admin?? nie mówiłeś. i zapytam: czy zechcesz mnie w takim razie uśmiercić na moim forum?? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Anielu... 21.05.03, 11:35 aha kierował belkę w kierunku oka srodkowego. odruch obronny Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Anielu... 21.05.03, 11:38 A nie Jagodo, po trzykroć to już powtarzałem. I tylko droczę się tak z Anielą licząc swe wykasowane posty. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 11:57 Na razie mniej niż palców u rąk. Muszę jeszcze nad tym popracować. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: ... 21.05.03, 12:01 nad liczbą palców u rąk??? że zadam pytanie inteligencją odpowiadające temu forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 12:05 Yhy, zastanawiam się, czy nie zmienić na 9 albo 11... ;-) (Czy ta odpowiedź pasuje do tematyki forum? Bo nie jestem aż tak inteligentny, żeby to wiedzieć ;-)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: ... 21.05.03, 12:10 hmmm... tak po prawdzie to jeszcze nie spotkałam tu człowieka który byłby nie dość inteligentny jak na to forum ;)) ta nazwa to pewnikiem dla zmyłki... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 12:13 aha kwestionowanie wartości forum bedzie karane smiercią (posta). zolta kartka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 12:19 mmpm napisał: > Ale odstraszająca... ;-) > To było do Jagody o nazwie tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 13:37 A nie nie, nie krępuj się. Szczycę się ilością postów usuniętych przez Anielę. ;-) Jedynie pamiętaj, że gdy już będę miał własne forum odpłacę pięknym za nadobne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: ... 21.05.03, 13:45 mmpm napisał: > Jedynie pamiętaj, że gdy już będę miał własne forum odpłacę pięknym za > nadobne. :-) o, nosisz się z zamiarem założenia takowego??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 13:47 to byla grozba bezprawna. bezprawna ewedentnie a grozba az nadto wyraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 13:51 Umarzam ze wzlędu na brak znamiom czynu zabronionego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 14:18 eno. nie mozesz byc wlasna instancja odwolawcza :P Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 14:21 Przekazuję do sądu. Wokanda została wyznaczona na 18 lutego 2009 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 14:25 z wprawą wielka uwodze sedziego, tym latwiej im bardziej bedzie sie rzecz dziala w miescie T. a sedzia bedzie J. C. (noco?) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 14:34 Yyyy, nie znam ich zupełnie, więc inicjałów nie kojarzę. Czy powinienem znać jakieś pikantne plotki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 14:37 yhyhyh widzisz, to mi daje pewną przewagę ;) ps. pozwolisz ze usune powyzsze posty. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 14:39 To Ty tu usuwasz... ;-) Jedynie po raz wtóry zwracam uwagę, że ten wątek poniżej nadaje się do usunięcia w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: ... 21.05.03, 14:41 a ja zdążyłam je przeczytać zanim je usunęłaś ;)) w sumie było interesująco Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 14:44 A wg mnie było tak nudno, że nawet sobie tego nie skopiowałem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 14:45 aha to teraz zapomnijcie, razraz :) ktory watek? ten z kisielem? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 14:52 a moglbys to jakos uzasadnic? bo pobiezny przeglad doprowadzil mnie do wniosku, ze ja nie mam sie czego wstydzic. a czemu mam chronic innych przed nimi samymi>? ps. odruchowo w obroine zarlaczki z nozycami stanelam nawet, ale ruch cofnelam po namysle. bo najlepszą zarlaczki ochroną jest ten atak. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 14:58 Nie lubię, jak się kłócicie. A tam wszyscy się kłocili. Nie podoba mi się i już. Ten i trzy powyższe też możesz usunąć jako niemerytoryczne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ... 21.05.03, 15:03 nie kloce sie. siec to jest zabawa. ale nie wszystcy umieja sie bawic. niektorzy sa internautami i siec sluzy im do komunikacji (usune za 2 minuty) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ... 21.05.03, 13:50 A nie nie, tylko czekam, aż admini zaczną prywatyzować fora lokalne. Mam na oku takie jedno - całkiem miłe miejsce jak na forum, na którym od dawna prawie nikt nie pisze... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Do usunięcia 21.05.03, 15:21 to najlepiej nie wchodź na to forum ;)) znam ciekawsze (zwłaszcza to, na którym to ja mamnożyczki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Do usunięcia 21.05.03, 15:29 Aha, masz rację. :-))) Tutaj dostaję kręćka. Odpowiedz Link Zgłoś