mnietka.kokietka 10.04.07, 20:06 po pierwsze o czym nie widziałam (lans był) więc teraz dopiero widzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:07 kurde z tego lansu zapomniałam napisać ze nowa czołówka jest. ja piernicze. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:11 znowu blondyna ma wąty co do teodora. jak zawsze nie zadowolona. 'nie można przez mężczyznę zapominać o całym świecie'. ale mądra... a nożycoręka przecież wten czas jest na placu zbawiciela a nie u teodora.. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:15 ruda oddaje buty z deichmanie, nożycorękiej. Będzie afera? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka no i przez Simone nie pojadą 10.04.07, 20:22 na pielgrzymkę. Coż to za dobry, tolerancyjny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Nuuuuuudaaaa... 10.04.07, 20:26 Dzisiejszy odcinek to Ewa, przeprawy z Simoną oraz na dokładkę Renia. Nawet oglądać mi się tego nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s A w ogóle to nie rozumiem... 10.04.07, 20:30 ... czemu ta Ewa znowu się Janeczki czepia, skoro sama ją wypychała, by ułożyła sobie życie z Teodorem??? Ta kobieta nie może się zdecydować, czego chce... Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: A w ogóle to nie rozumiem... 10.04.07, 20:34 bardzo podobała mi sie scena naprawy zamka przy drzwiach w przychodni "juz prawie naprawilem zamek, nie powinien sie zacinac" i tu majt majt drzwiami tak, ze cały czas były otwarte ja sie pytam co tam było naprawiane zamek czy zawiasy?? Odpowiedz Link Zgłoś
laferme aaaaaaaaa 10.04.07, 20:38 przepraszam, ze dwa wątki pod rząd widzieliście?? Lucas Bank no nie moge i ten wkurzający koleś grajacy pracownika banku grrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka durna ewka 10.04.07, 20:42 halo "jak to zająć się własnym szczęściem, zamiast dzieckiem!" to kur de ILE EWA MA LAT!??!?!!??!?!?!??!? Żałosne, potem takie dziundzie naooglądają się takiej Ewusi i im się wydaje że rodzice to nie mogą mieć swojego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: aaaaaaaaa 10.04.07, 20:44 Lukas jest koszmarnym bankiem. Reklama nachalna tak samo, jak kiedyś reklama PKO i Nescafe. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: aaaaaaaaa 10.04.07, 20:45 a natalka, to wygląda jak chłopak w peruce.. się mi skojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:43 Głosik Justynki. Łomatko! Biedny Marek, peter moralność Kaśki kupił... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:45 ten cały odcinek możnaby było tak w 3 minuty pokazać, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:48 A przez resztę czasu tabliczka z napisem: Ludzie idźta zrobić coś pożytecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:50 ja sie zastanawiam, po jaką ciezką cholere my to oglądamy, skoro to jest takie beznadziejne?? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:52 laferme napisała: > ja sie zastanawiam, po jaką ciezką cholere my to oglądamy, skoro to jest takie > beznadziejne?? no i to właśnie jest ten fenomen:) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 21:18 Jak to po co? Żeby mieć o czym pisać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:51 Uwielbiam czytać wasze streszczenia odcinka :D)) Nie oglądam i wiem oso chozi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:53 oj tak ja tez a i przy okazji mozna miche pocieszyc do monitorka Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 20:59 I jeszcze w Gródku będzie się odbywał wojewódzki finał konkursu recytatorskiego (za moich czasów finały odbywały się w stolicach województw, a nie było to tak dawno temu)- i to dziewczę z polipem w gardle niby będzie występowało? I oczywiście po dobry, markowy strój wkurwia.jąca Renia tez poszła do sklepu w Gródku:D Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 21:01 no przecież Gródek najfajniejszym miastem jest! :) a na marginesie, ten serial jest taki płaski, że jedynie pisanie o nim tutaj, daje mu jakiś wymiar.. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 21:17 mnie najbardziej rozbawił tekst Renasa jak to faceci nie umieją przyjąc kosza z klasą Santana zwrócił uwage,grzecznie i kulturalnie,babom,że zamiast pracowac plotkują a tu taki tekst :) Santamaryja to nawet gadki nie przerwała jak pacjent sie pojawił Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: dzisiejsze MJM 10.04.07, 22:58 romcia.p napisała: > mnie najbardziej rozbawił tekst Renasa jak to faceci nie umieją przyjąc kosza z > klasą > Santana zwrócił uwage,grzecznie i kulturalnie,babom,że zamiast pracowac plotkuj > ą a tu taki tekst :) no bo nie kumasz bazonga do tej pory była taka miła, rodzinna atmosfera i pacjenty przynosiły kwiatki i pączki i obrazy santana wmanewrowany w związek z dodą ma wkurwa za chwilę zdrowo wyglądających pacjentów będzie wypraszał na kopach bo to wurwa przychodnia a nie poradnia człowieka zdrowego jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 jeszcze apropos prodakt plejsment 10.04.07, 23:07 ten koleś z lucas banku to w pensjonacie pod żurem też zaiwaniał dla finansjery tylko że wtedy był w Ampliko Lajf i zajebiście mu się wiodło z tego powodu teraz Lukas go podkupił widać Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: jeszcze apropos prodakt plejsment 11.04.07, 06:48 ten człowiek działa mi na nerwy jak mało kto :/ Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: jeszcze apropos prodakt plejsment 11.04.07, 11:02 Takie emploi znaczy się :D Odpowiedz Link Zgłoś