Dodaj do ulubionych

dr. zosia u teściowej

11.04.07, 12:03

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=39498
Mama Rafała Maseraka poznała Małgosię Foremniak

Ci, którzy nie dawali im szans, powinni się dzisiaj wstydzić. Bo czas
pokazał, że Małgorzatę Foremniak i przystojnego tancerza Rafała Maseraka
łączy naprawdę wielka miłość. O tym, jak bardzo poważny jest to związek,
świadczy fakt, że piękna aktorka została już nawet przedstawiona mamie
Rafała - Beacie Maserak - pisze "Fakt".

"Fakt" podpatrzył, jak obie panie ramię w ramię, rozmawiając, wychodzą z
jednej z tanecznych imprez, która ostatnio miała miejsce w Warszawie. Ale nie
było to ich pierwsze spotkanie. "Mama i Małgosia poznały się już dawno" -
wyjaśnia w rozmowie z "Faktem" szczęśliwy Rafał Maserak.

Znajomość Małgorzaty Foremniak i Beaty Maserak z pozoru mogłaby się zdawać
trudna. Zwłaszcza że mama tancerza jest niewiele starsza od wybranki syna.
Jednak, jak udało się ustalić "Faktowi", pani Maserakowa od razu
zaakceptowała partnerkę Rafała. Widziała, jak gorące łączy ich uczucie.

Po wielu miesiącach plotek i niedomówień dziś Rafał i Małgorzata oficjalnie
pojawiają się już na stołecznych salonach jako para. Ich miłość kwitnie mimo
licznych złośliwych komentarzy o różnicy wieku i środowisk. Ale mama Rafała
stoi za nimi murem. Na gali mistrzów tańca, gdzie występował Maserak, na
widowni siedziała obok ukochanej syna. I wraz z nią kibicowała mu podczas
turnieju.

Pytana o znajomość z wielką aktorką, zachowuje jednak skromność i matczyną
dyskrecję. "Nie mam na ten temat nic specjalnego do powiedzenia!" -
mówi "Faktowi" o swych spotkaniach z Małgosią Foremniak. I słusznie, w końcu
są to ich rodzinne sprawy!
Obserwuj wątek
    • rozmowy_kontrolowane Re: dr. zosia u teściowej 11.04.07, 13:15
      Następna wielka aktorka, Małgorzata Foremniak. Szczególnie wielka w serialu "I
      kto tu rządzi" na Polsacie...
      • mnietka.kokietka Re: dr. zosia u teściowej 11.04.07, 13:16
        Nie mam polszitu więc ominął mnie zaszczyt oglądania tej ponoć wspaniałej
        produkcji.
        • rozmowy_kontrolowane Re: dr. zosia u teściowej 11.04.07, 13:38
          Ciesz się, mnietka. To zgroza straszna, ten serial.
          • mnietka.kokietka Re: dr. zosia u teściowej 11.04.07, 13:40
            Chyba ze na jutubie ktoś zapoda, to chętnięęę
            • piotr7777 Re: a co na to Waldek Dziki? 12.04.07, 19:39
              Zapewne konkurencyjny SE zrobi o nim materiał: "Porzucony dla młodszego" albo w
              ten deseń.
              • mnietka.kokietka Re: a co na to Waldek Dziki? 12.04.07, 20:14
                Dziki produkuje seriale i chyba mu to...
                • rozmowy_kontrolowane Re: a co na to Waldek Dziki? 13.04.07, 19:56
                  Waldek podobno wziął kontrakt na Ukrainie i zabiera dzieci.
                  A Foremka, do tej pory aspirująca do tytułu Matki Polki, teraz może aspirować do
                  tytułu zdzi.ry roku.
                  Po tych wszystkich opowiadankach, jak ona kocha dzieci, jak udaną tworzą
                  rodzinę, pani Małgorzata zabiera du.pę w troki i odchodzi do kochasia o 17 lat
                  młodszego.

Można przestać kochać męża, ale kiedy zostawia się dzieci- nie malutkie, ale też
                  nie usamodzielnione- to się jest kur.wiszonem, nie matką i w moich oczach pani
                  Foremniak straciła wszystko.
                  • wieslawa-siemiankowska Re: a co na to Waldek Dziki? 13.04.07, 20:05
                    Gdzieś Ci dzwonią, ale nie wiadomo w którym kościele drogie rozmowy-
                    kontrolowane. Dziki owszem jest już na Ukrainie, ale dzieci zostały z Foremniak
                    w Polsce, mieszkają z dr Zosią vis a vis Arkadii, nieopodal mieszka Maserak, ot
                    co.
                    • mnietka.kokietka Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 11:24
                      i jeszcze kilka osób, ale co z tego?

Ja do końca nie jestem przekonana do tego niby związku. dr.Zosia ma za wiele do
                      stracenia przy takim Maseraku. A jeżeli już, to pobawi się i wróci.
                      A Dziki i tak swoje..
                    • donna.kupka Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 20:44
                      wieslawa-siemiankowska napisała:

> Gdzieś Ci dzwonią, ale nie wiadomo w którym kościele drogie rozmowy-
                      > kontrolowane. Dziki owszem jest już na Ukrainie, ale dzieci zostały z
                      Foremniak
                      >
                      > w Polsce, mieszkają z dr Zosią vis a vis Arkadii, nieopodal mieszka Maserak,
                      ot
                      >
                      > co.

>
                      no właśnie.
                  • donna.kupka Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 11:56
                    no nie- dzieci Foremniakwa nie zostawiła. przesadziłaś z tym ku.rwiszonem, w
                    końcu z całym pułkiem karłowatych żołnierzy się nie puściła. bardzo ostra
                    ocena, ciekawe z czego wynikająca?

związek foremniaczki- jej sprawa, dopóki dba o dzieci nam nic do tego, a że
                    maserak młodszy mi to zwisa- ważne ,że jej odpowiada, mnie nie musi.

na marginesie tak sobie myślę, że foremka ma w grubym jelicie,że straciła
                    wszystko w twoich oczach;))))
                    • mnietka.kokietka Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 12:11
                      a ja wam mówie że to jakiś Pijar i tyle.
                    • rozmowy_kontrolowane Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 20:21
                      donna.kupka napisała:

> no nie- dzieci Foremniakwa nie zostawiła.

Nie wiem, skąd masz takie informacje, ja wiem, ze wyprowadziła się z domu bez
                      dzieci.

>przesadziłaś z tym ku.rwiszonem, w
                      > końcu z całym pułkiem karłowatych żołnierzy się nie puściła. bardzo ostra
                      > ocena, ciekawe z czego wynikająca?

Tylko i wyłącznie z tego, ze za takie uważam kobiety, które zostawiają dzieci.
                      Najpierw opowiadała wszędzie, że rodzina jest dla niej najważniejsza, adoptowane
                      dzieci i ta cała ckliwa otoczka- aż tu nagle bum pierdut, pojawił się Maserak i
                      nagle rodzina przestała być najważniejsza, wszystko inne poszło w cholerę.
                      No to jak ją nazwać?

> na marginesie tak sobie myślę, że foremka ma w grubym jelicie,że straciła
                      > wszystko w twoich oczach;))))

Ale oczywiście, że ma to w grubym jelicie, tak samo, jak ja mam ją gdzieś.

Ma pełne prawo układac sobie życie po swojemu- ale te dzieci...
                      To ją generalnie gubi w oczach ludzi, tak myślę.
                      • donna.kupka Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 20:27
                        ja tam w sumie nie wiem ( informację o nie zostawieniu dzieci na pastwę losu
                        wzięłam z postu wiesławy) ale jeśli dba o dzieci i ten maserak jej z głowy nie
                        zrobił sieczki- to bywa, zakochała się i już.
                        trochę kobieta straciła na ukrywaniu tego romansu i wciskaniu ludziom kitu, po
                        co?

ale w sumie też mam ją w organach wewnętrznych.
                        • rozmowy_kontrolowane Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 20:31
                          Jeśli nie zostawiła dzieci- to jej sprawa, z kim sypia.
                          Tylko jak się ktoś kreuje na nieskazitelną, a przez szereg długich miesięcy
                          kręci, kombinuje i zapiera się w żywe oczy- no to wiesz, jakoś to średnio
                          wygląda IMHO.

O zostawieniu dzieci mówił mi ktoś- sądzę, ze to prawdziwa informacja, ale moze
                          coś się zmieniło.
                          :)
                          • donna.kupka Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 20:38
                            no właśnie wiesława parę postów wyżej napisała,że ona dziećmi mieszka a
                            maserak obok:)
                            w sumie to mi szkoda tego dzikiego, zrobiła z niego rogacza na oczach całego
                            narodu.:(
                            • rozmowy_kontrolowane Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 20:41
                              Wiesławę mam wygaszoną, więc nie wiem, co ona tam bazgroli.

A Dzikiego szkoda.
                              • donna.kupka Re: a co na to Waldek Dziki? 14.04.07, 20:43
                                acha:) a ona specjalnie do Ciebie się w poście wróciła żeby było śmieszniej:))
                                mogę za chwilkę powtórzyć w swoimpoście:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka