sirionna 13.04.07, 18:52 a nie umiem licytowac! kiedy? jak? szukalam w necie ale tam tylko internetowy poker, wyzsza szkola jazdy ;-)) poradzicie? nie chce wyjsc na glupia brunetke! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra999 Re: Jutro idę grać w pokera........ 13.04.07, 19:10 ale jak wrzucusz hasło zasady gry w pokera to pokazuje się kilka fajnych stron z podstawami polecam, sprawdziłam pzred chwila Odpowiedz Link Zgłoś
sirionna Re: Jutro idę grać w pokera........ 13.04.07, 19:20 juz ze dwie godziny czytam. strasznie skomplikowane. pamietam, ze jak ojciec mnie uczyl, jako dziecie, jakies prostsze wszystko bylo.... inne czasy czy co? przedobrzyc tez nie chce. 'mala ciemna', 'duza ciemna' i inne czy to sie stosuje w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
sirionna Re: Jutro idę grać w pokera........ 13.04.07, 20:03 a ja liczylam na wodeczke ;-( uklady znam. jakos sobie poradze, chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Jutro idę grać w pokera........ 14.04.07, 14:59 no to powodzenia pokerzystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Jutro idę grać w pokera........ 14.04.07, 21:01 A czerwona chusteczka wzięta? Odpowiedz Link Zgłoś
sirionna Re: Jutro idę grać w pokera........ 15.04.07, 13:09 uprzejmie donosze, ze poradzilam sobie nieoczekiwanie dobrze. problemow nie mialam. szczegolnie, ze okazalo sie, ze kazdy zna ciut inne zasady. w zwiazku z tym poprostu umowilismy sie jak licytujemy. co prawda gralismy tylko na zapalki ale i tak WYGRALAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra999 Re: Jutro idę grać w pokera........ 15.04.07, 13:30 to ile masz tych zapałek teraz???? mała piromanka czy duża czy bardzo duża????? :-))0 Odpowiedz Link Zgłoś