fantka Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 19:20 tylko nieuczciwości nie popieram, ale załza to nie znaczy nieuczciwa Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 19:33 hmmm... niekoniecznie... zołza może być złośliwa...nie musi być nieuczciwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 19:49 zołza nie daje sobie w kaszę dmuchać Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 19:50 Fantko! Jak tam sprawy? Kciuki trzymałam przez chwilę a później klienci mi nie pozwolili:(( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 19:52 do chrzanu, krętactwa powodujące przeciąganie sprawy w nieskończoność ;( Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 19:55 ale czy to złe, że wie czego chce, że nie daje zrobić się "w balona" itd, itp ?? czyli generalnie - kobieta współczesna- jaka lansują np. media, ale przede wszystkim życie... wyzwolona, robiąca karierę, wiedząca czego chce- jest zołzą ?? hmmm :P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 20:00 to nie tak ... nie chodzi mi o kobietę wyzwoloną, tylko o taką która przede wszystkim dba o własny interes Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 20:06 hmmm... a nie wydaje Ci się, że obecnie - w dobie wszechobecnego wyścigu szczurów - to jedyny sposób na przetrwanie ?? można mieć rodzinę - o którą się dba/kocha, paru przyjaciół.. ale w bezwzględnym świecie trzeba być bezwzględnym... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 20:16 może nie zauważyłaś, ale ja właśnie zołzy popieram Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 20:17 ale ja też popieram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 20:22 żebyśmy jeszcze potrafiły nauczyć się tego zołzowania Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 20:29 jakiś klub wsparcia powinnyśmy założyć Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Zołzy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 21:46 ojj tak - popieram :D możemy założyć klub :D zołzowatych zołz :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulek773 JESTEM ZOŁZĄ :) 19.04.07, 09:13 tak mi ktoś kiedyś powiedział i wiem, że miało to pozytywne znaczenie (to znaczy zrobiłam na tym gościu, bo facet oczywiście;)) był) ogromne wrażenie) i było to dla mnie ogromnym szokiem, bo sama siebie zawsze postrzegam raczej jako ciepłą kluchę.... do tego czasu przynajmniej sprawiam się robić wrażenie zołzy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś