lullu1 19.04.07, 20:29 trzeci dzień,nie mogę się zmusić, na sam zapach jedzenia jest mi niedobrze... jak sądzicie ,ile jeszcze pociągnę???:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua do konca pierwszego trymestru :P 20.04.07, 09:41 pozniej zapachy az tak nie draznia i nieco apetyt wzrasta (u jednych nieco, u innych nieco mocno :D ) :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Nic nie jem:( 20.04.07, 11:44 robimy zakłady ile jeszcze Lullu pociągnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Nic nie jem:( 20.04.07, 12:56 Jeżeli ewa.x i igua mają rację, to tak do końca roku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Lullu, jesteśmy z Tobą!!! 20.04.07, 17:19 Lullu nasze wpisy to dowód sympatii! Nie bój nic, niezależnie, czy to anoreksja, czy co innego i tak jesteś super!!! PS.To niemożliwe, by Lullu się wystraszyła. Po prostu ma daleko do apteki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Lullu, jesteśmy z Tobą!!! 20.04.07, 18:48 kochani wy moi:)) Igua i Ewa.x zarobią mokrą ścierką po plecach za sugestie :D Nekro,do bukmachera...:) Skoropisie,twoja wiara we mnie dodaje mi sił, właśnie poszłam po browarki,bo podobno można długo nie jeść,ale należy pić!!! tanio dziś wyjdzie,na pusty brzusio dwa wystarczą, i spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Lullu, jesteśmy z Tobą!!! 20.04.07, 18:51 w Twoim stanie nie powinnaś pić piwa... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Lullu, jesteśmy z Tobą!!! 20.04.07, 18:59 nekroskop88 napisał: > w Twoim stanie nie powinnaś pić piwa... > > co wy z tym stanem???:D chcesz paskiem na goły...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Lullu, jesteśmy z Tobą!!! 20.04.07, 19:00 jak będzie chłopiec to nazwiemy go Łukasz a jak dziewczynka to nie wiem, niech Ulka wybierze ale i tak najważniejsze to żeby było duże i zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Lullu, jesteśmy z Tobą!!! 20.04.07, 19:13 Nekro,nie uważałeś na lekcjach biologii:) z własnym osobistym wibratorem nie zachodzi się w ciąże:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Lullu, jesteśmy z Tobą!!! 20.04.07, 19:20 Aj, nie kręć już... Cokolwiek by to nie było - pokochamy jak własne! :) Odpowiedz Link Zgłoś