Dodaj do ulubionych

jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ?

29.11.01, 10:24
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 10:43
      Nooo!It isn't clear...???
      A kim jest ktoś dla Ciebie???
      • yess no niestety... 29.11.01, 11:02
        magnolio jestem kobieta ze tak sie wyraze w kwiecie wieku
        • emperor Re: no niestety... 29.11.01, 11:12
          yess napisał(a):

> magnolio jestem kobieta ze tak sie wyraze w kwiecie wieku

W kwiecie wieku?
          Czyli niedlugo wiedniemy? :))))

• yess Re: no niestety... 29.11.01, 11:36
            i czego kraczesz ? :)))
            • emperor Re: no niestety... 29.11.01, 11:41
              Bo nie lubie padliny:)))))
              • yess Re: no niestety... 29.11.01, 11:43
                to wynocha sepie jeden. tez mi sie amant znlazl he
                • emperor Re: no niestety... 29.11.01, 11:58
                  yess napisał(a):

> to wynocha sepie jeden. tez mi sie amant znlazl he

Sepie?
                  Cyba raczej orle, jak wpomnialem interesuje mnie tylko swieze mieso!!!

Wpadelem tutaj tylko zobaczyc skad tak padlina jebie, jakby sie stado pawianow
                  rypalo.

• yess Re: no niestety... 29.11.01, 12:18
                    no to jak juz sie na wachales drogi orle to wio
        • potwor caly dzien gotowania 29.11.01, 15:14
          yess napisał(a):

> magnolio jestem kobieta ze tak sie wyraze w kwiecie
          wieku

Mysle ze sie nadajesz, tylko trzeba Cie bedzie dlugo
          gotowac.
    • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 10:44
      a dla mnie?
      • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 10:54
        kropka jest kolejka !!! ustaw sie i grzecznie czekaj poki co robie zwiad !!!
        • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 11:04
          byle szybko! nie zamierzam długo czekać.
          • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 11:36
            nic sie nie boj. podziele sie jak co do czego przyjdzie
            • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 11:57
              no tak, dostanie mi sie jeno ochłap....
              • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 12:20
                narazie nie ma nawet ochlapow oprocz jakiegos lokalnego swira
                • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 13:09
                  istne wariatkowo.....
                  ja tam póki co czekam...
                  może jednak pies z kulawą nogą się przypałęta...
                  a potem może uda się jakoś do ludzi przysposobić...
                  • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 13:14
                    jestemy za slodki na psa z kulawa noga !!! czekamy na towar z nalepka Q
                    • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 13:19
                      jak tak dłużej przyjdzie mi czekać, to tyłek mi wrośnie w krzesło....
                      • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 13:37
                        skocz do bufetu po orenzade.
                        • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 13:49
                          właśnie zrobiłam sobie kawkę
                          • potwor Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 13:52
                            kropka! napisał(a):

> właśnie zrobiłam sobie kawkę

zrobilAAAAAAAAAAm ??
                            jestes dziewczynka ??

tyyyyle jedzenia ! (bo ja jadam dziewczynki)
                            • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 13:56
                              a duży jesteś chłopczyk?

• yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 14:00
                                kropka !!! najpierw sprawdz czy ma nalepke Q nie bierz jak popadnie to nie
                                wypada.
                                • kropka! Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 14:04
                                  na razie robię wstępne rozeznanie...;))
                                • potwor Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 14:25

> kropka !!! najpierw sprawdz czy ma nalepke Q nie bierz
                                  jak popadnie to nie
                                  > wypada.

Ja slonko jestem lepiej niz jakies tam Q. Jestem
                                  ODRZUT z EKSPORTU!
                                  • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 14:27
                                    cos zalewasz. odrzuty z exportu maja nalepke B.
                                    chyba kropka trza nam inne silda zastawic
                                  • mag_nolia Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 14:44
                                    ...to dlaczego jesteś odrzutem...???!!!
                                    Dziewczyny, skupiajcie tylko na IQ-to na pewno nasz Potwór się zakwalifikuje,
                                    ICQ, pomińcie!
                                    pozdr!
                                    PA!
                                    • potwor Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 14:54

> ...to dlaczego jesteś odrzutem...???!!!

z zasadniczych powodow (to sie zdaje sie nazywa
                                      zasada antropiczna): gdybym nie byl odrzutem
                                      to bym byl WYEKSPORTOWANY
                                      • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 14:57
                                        magnolai skupiamy sie bardzi i co ? i same potwory z odrzutow. nawet do NRD nie
                                        poszly.
                                        • mag_nolia Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 15:07
                                          ...ten Potwór nie jest zły, tylko musi się oswoić z ewentualna ofiarą, bądzcie
                                          dla niego miłe, to wszystko będzie OK.
                                          PA!
                                          • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 15:10
                                            mam nadzieje ze szczepiony
                                            • jayjay Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 16:00
                                              hej yess, nie wiem czy jestem Q ale Yess & JayJay brzmi dobrze
                  • Gość: Belbo Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? IP: 195.116.222.* 29.11.01, 16:38
                    Ej dziewczyny miało byś z Q i nie pies z kulawa nogą wiec może pies Qternoga?
                    • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 19:59
                      nie moze byc bo qternoga tez kulawa. jay jay moze sie nada. trzeba sprawdzic co
                      to za jeden.
                      • jayjay Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 20:13
                        ooooo! przeszedlem przez wstepne sito kwalifikacyjne
                        • Gość: yess Re: Moze Jay Jay sie nada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 20:46
                          no jeszcze tak sie nie ciesz. trzeba sprawdzic uzebienie na poczatek
                          • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 21:02
                            zabki? prosze bardzo:

\/\/\/\/\/
                            /\/\/\/\/\

co teraz? pdkowki?
                            • Gość: yess Re: Moze Jay Jay sie nada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 21:10
                              twoje podkowki diable sprawdzimy pozniej. lepiej powiedz co masz w do
                              zaoferownia milej kobiecie hę?
                              • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 21:14
                                siebie i wszystko co mam
                                • Gość: yess Re: Moze Jay Jay sie nada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 21:24
                                  milo ze jeste kokretny. a co tam masz oprocz szpiczatych zabkow?
                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 21:26
                                    co mam? duzo roznych zabawek?
                                    a jakie zabawki ty masz?
                                    • Gość: yess Re: Moze Jay Jay sie nada IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 21:40
                                      ja mam psze pana kilka pistoletow na wode i calkiem malo uzywany zestaw lego.
                                      wymieniamy sie ?
                                      • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 21:44
                                        jak na kobiete w sile wieku:

>magnolio jestem kobieta ze tak sie wyraze w kwiecie wieku

to dosyc nietypowe zainteresowania
                                        • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 21:48
                                          przeciez nie bedziesz sie chcial wymienic na szminki, tusz do rzes czy puder? a
                                          moze?...cholera cie wie
                                          • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 21:55
                                            yess napisał(a):

> przeciez nie bedziesz sie chcial wymienic na szminki, tusz do rzes czy puder? a
                                            > moze?...cholera cie wie

to jest swietne. no moze szminka bym sobie krzywdy nie zrobil, ale tuszem do
                                            rzes? napewno bym sobie wsadzil w oko. a po pudrze bym sie pewnie pokichal.
                                            zostawmy juz te twoje zabawki.

jak lubisz spedzac wolny czas?
                                            • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:04
                                              zaraz zaraz cos tu sie pokrecilo. to ja zadaje pytania. wiec jak lubisz spedzac
                                              wolny czas?
                                              • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:13
                                                oho! ktos tu chce dominowac!
                                                ty zajrzalas mi w zeby. sama wykpilas sie szminka i tuszem do rzes. malo tego
                                                chcialas zebym sie zaczal malowac.

jak lubie spedzac wolny czas? roznie. obiad z przyjaciolmi w dobrej
                                                restauracji, dobre wino, dobra muzyka i... wiele innych rzeczy
                                                • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:17
                                                  no popatrz coz za przypadek ja podobnie spedzam wolny czas. a te wiele innych
                                                  rzeczy to co np ?
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:19
                                                    na przyklad... wakacje w cieplych krajach
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:22
                                                    moga byc cieple kraje nawet bardzo cieple ale mam kurde uczuclenie na slonce.
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:34
                                                    no to mamy powazny problem. tam nawet w cieniu jest slonce :)
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:37
                                                    nic sie nie przejmuj. posiedzimy sobie w pokoju
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:41
                                                    a co bedziemy robic w tym pokoju?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:43
                                                    no wiesz ...hmmm... no tego... jeste wiele mozliwosc spedzania czasu w pokoju.
                                                    moze...ach zdaje sie na ciebie
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:45
                                                    czy moge zaslonic okna?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:47
                                                    tak koniecznie. slonce jest za ostre
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:52
                                                    to teraz zadzwonie po room service. czerwone wino, czy szampan i truskawki?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:54
                                                    stanowczo czerwone wino...
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:55
                                                    francuskie czy australijskie?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 22:57
                                                    chetnie sprobuje australijskie
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:01
                                                    dobry wybor. w australii maja calkiem niezle wina.
                                                    oki. zamowilem.
                                                    czy pozwolisz, ze sie odswieze pod prysznicem? jak przyniosa wino to otworz.

• yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:03
                                                    nie nie otwieranie wina to domena facetow
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:07
                                                    juz jestem spowrotem. powachaj jak ladnie pachne. troche jeszcze jestem
                                                    wilgotny. przepraszam, ale spieszylo mi sie do ciebie. otwieram wino. za nasze
                                                    wakacje. alez ty wspaniale wygladasz!!!
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:09
                                                    to specjalnie dla ciebie...
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:13
                                                    wprawiasz mnie w zaklopotanie. to wszystko dla mnie!?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:14
                                                    a dlaczego nie? w koncu przeszedles eliminacje :))
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:16
                                                    > a dlaczego nie? w koncu przeszedles eliminacje :))

przeszedlem? huuuuuuuurrrrrra. jestem debesciak.

• yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:20
                                                    tylko zaraz zaraz...musimy znalesc literke Q
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:28
                                                    a gdzie mi ta literke przypniesz?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:33
                                                    tam gddzie chcesz...
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:36
                                                    nad lozkiem w sypialni. jak sie bedziemy budzili to bedziemy widzieli te 2 Q.
                                                    jedno moje, male. i jedno twoje EKSTRA Q.
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:38
                                                    no dobrze...czy juz mozemy otworzyc to wino ????
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:41
                                                    wszystko co chcesz. ale moze najpierw wyjdziemy na chwile na balkon. zobacz
                                                    jaki piekny zachod slonca.
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:42
                                                    zapomnialam powiedziec ze mam tez lek wysokosci
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:46
                                                    gluptasku, przeciez nasz pokoj jest na parterze
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:53
                                                    nalej moze juz tego wina?
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 29.11.01, 23:56
                                                    wlasnie nalane. prosze twoj kieliszek.
                                                    ostroznie po czerwonym winie plamy zostaja.
                                                    wypijmy. co masz ochote jutro robic?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 30.11.01, 00:00
                                                    eeeee tam plamy. moze jutro poogladmy palmy?
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 30.11.01, 00:03
                                                    pogladamy palmy?
                                                    od gory, czy od dolu?
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 30.11.01, 00:07
                                                    najlepiej z balkonu
                                                  • jayjay Re: Moze Jay Jay sie nada 30.11.01, 00:18
                                                    yess jest jak jazz. ale dzis juz chyba wystarczy.
                                                    niech ci sie przysnia palmy. tylko uwazaj, bo tam na tych palmach twarde kokosy.
                                                    nic o tobie nie wiem i na dodatek musze sie juz dzisiaj pozegnac.
                                                    dobranoc
                                                  • yess Re: Moze Jay Jay sie nada 30.11.01, 00:20
                                                    dobrej nocki :)
                                                  • yess Jay Jay no i gdzie jestes? 30.11.01, 13:24
    • mario2 Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 22:19
      Jestes ludozerca?
      • Gość: yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 22:23
        tak. i jak bedziesz nie grzeczny to ciemmmmm zjem ! zrozumiano?
        • mario2 Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 22:34
          konsumpcja wirtualna!! hihi
          • yess Re: jest tu ktos dla mnie ? tak czy nie ? 29.11.01, 22:38
            lepsza taka niz zadna a poza tym nie badz taki pewny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka