fantka 02.05.07, 19:29 Samotność w sieci serwisy.gazeta.pl/logo/1,66985,4095044.html -- Miłość niejedno ma imię :-*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Przepis na randkę 02.05.07, 19:51 Tyle tu rad, że chyba skorzystam i profil założę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Przepis na randkę 02.05.07, 20:34 hehe widze ze zmieniasz zdanie ,bo kiedys mowilas ze jestes na takim stanowisku ze nie wypada zadnych profili randkowych zakladac :P p,s wiesz co nie wypada Kraść !!!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Przepis na randkę 03.05.07, 08:04 Co do ps. to święta prawda, kraść nie wypada. Ja chyba nigdy nie pisałam, że żadnych portali randkowych nie wypada zakładać. Ja mam tylko obiekcje co do publikowania swojego zdjęcia na portalu randkowym. Psychicznie nie potrafię tego zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Przepis na randkę 03.05.07, 09:09 :)) no tak do niczego nie mozna sie zmuszac Odpowiedz Link Zgłoś
jowitta17 Re: Przepis na randkę 03.05.07, 18:23 skorpionica11 napisała: > hehe widze ze zmieniasz zdanie ,bo kiedys mowilas ze jestes na takim stanowisku > ze nie wypada zadnych profili randkowych zakladac :P > > p,s wiesz co nie wypada Kraść !!!!!! ;))) I podobno z d..y , spaść Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Przepis na randkę 04.05.07, 16:44 Jowita witam Cię serdecznie na tym forum :) A Twoje spostrzeżenie jest trafne i soczyste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Przepis na randkę 04.05.07, 16:50 tylko krowa nie zmienia zdania - jak mawia mój tata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Przepis na randkę 04.05.07, 16:52 hmmm... czytałam juz wcześniej ten artykuł... i tak szczerze mówiąc... zastanawiam się np. nad ponownym uruchomieniem konta na "fotce.pl" nie jest to serwis randkowy - ale sporo ludzi przez niego mozna poznac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Przepis na randkę 04.05.07, 20:20 fotka.pl chyba lepsza jest od tych portali randkowych na których trudno szczęście znaleźć. Coś mi się wydaje, że wkrótce profesjonalne biura matrymonialne w realu przeżywać będą renesans. Te internetowe biura maja swoje wady. Wystarczy poczytać trochę forum o randkach z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Przepis na randkę 04.05.07, 20:21 A ja wciąż zamknięta na nowe znajomości:-( Odpowiedz Link Zgłoś